• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cikar miyim bu isin icinden

Kbrhsn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2017
5
2
1
31
Ben 4 yila yakindir ewliyim bu sure icinde evligim de sorunlar hic bitmedi cunku kaynanam la ayni evde oturuyorum bir de kaynim var oda evleneli bir yila yakin oluyor hepimiz ayni ewde yasiyorz kaynim eskiden beri yani yillardir biz kocamla bosanaalim diye elinden geleni yapti kocama surekli al cocugunu gonder babasinun evine derdi bir suru oyunlar falan en son da ben esimin telefonunda bi kadinla mesajlar yakaladim abisi geldi dedi ben konusuyorm kadinla ama esim ne afaĺadi ne panikledi sadece ben yapmadim dedi ya benim kocam cok piskin ve arsiz yada gercekten sucsuz ama ben hazmedemiyorm ne olursa olsun o mesajlari benim kocam yazmis abisinin kinustugu kadin olsada nasil yapar baaskasina senni seviyorm nasil yazar hazmedemiyorm ve iki haftadan fazla oldu evi terkettim kokcam nasil kotu durumda dun gordum icim sizladi ama kendi yapmis olmasada beni aldatmamissa bile onu affedemiyorum yillardir ailesini bile bile o kadar aci cektirdiki bize yine de hep onlari korudu simdi diyor bana cezami vicdanim veriyor sana yaptigim haksizliklarin farkindayim seni kimseye ezdirmem diyor evi ayir don ayirayim diyor ben de once evini ayir dedim bilmiyorm nasil olacak ama benim ona guvenim kalmamis fark ettim kendi ailesinden bile koruyamadi bu en son olayda kaynima senin yuzunden bosanacagiz dedim oda bana oh iyi ettim dedim bu konusmanin ustune ben evi terk ettim

Eğer şartlarını yerine getirirse dön evine.
Aldatma konusuna gelince bende çok emin olamadim eşin mi kardeşi mi yapmış.
Ama kardeşi de olabilir bende bekarken çok ablamin telefonunu kullandim.
Sen mesajları yakaladığın kişiyi arayacak kimle mesajlasmis öğrenecektin biz sana burdan kesin konuşup kimseyi suclayamayiz ki.

Ben 4 yila yakindir ewliyim bu sure icinde evligim de sorunlar hic bitmedi cunku kaynanam la ayni evde oturuyorum bir de kaynim var oda evleneli bir yila yakin oluyor hepimiz ayni ewde yasiyorz kaynim eskiden beri yani yillardir biz kocamla bosanaalim diye elinden geleni yapti kocama surekli al cocugunu gonder babasinun evine derdi bir suru oyunlar falan en son da ben esimin telefonunda bi kadinla mesajlar yakaladim abisi geldi dedi ben konusuyorm kadinla ama esim ne afaĺadi ne panikledi sadece ben yapmadim dedi ya benim kocam cok piskin ve arsiz yada gercekten sucsuz ama ben hazmedemiyorm ne olursa olsun o mesajlari benim kocam yazmis abisinin kinustugu kadin olsada nasil yapar baaskasina senni seviyorm nasil yazar hazmedemiyorm ve iki haftadan fazla oldu evi terkettim kokcam nasil kotu durumda dun gordum icim sizladi ama kendi yapmis olmasada beni aldatmamissa bile onu affedemiyorum yillardir ailesini bile bile o kadar aci cektirdiki bize yine de hep onlari korudu simdi diyor bana cezami vicdanim veriyor sana yaptigim haksizliklarin farkindayim seni kimseye ezdirmem diyor evi ayir don ayirayim diyor ben de once evini ayir dedim bilmiyorm nasil olacak ama benim ona guvenim kalmamis fark ettim kendi ailesinden bile koruyamadi bu en son olayda kaynima senin yuzunden bosanacagiz dedim oda bana oh iyi ettim dedim bu konusmanin ustune ben evi terk ettim

Siz aldatıldı iseniz ayrı ev fayda etmez

Kaynınız o mesajları yazdı ise acilen karısını haberdar edin. Gerisini kendi düşünsün. Belki o zaman ortaya çıkar mesajları kimin yazdığı.

O evde neler çektiğinizi bile bile ayrı ev açmayan bir adamın sizi sevdiğinden şüpheliyim açıkçası. Bana aldatan sizin eşinizmiş gibi geliyor.

Sizi ayırmaya çalışıyorsa sürekli bunu kaynın da yapmış olabilir.Mesaj olayını iyice çözmeye çalış.
Evi ayırsın öyle dön madem hatasını anladı bu konuda tabi döneceksen.

Kaynın bir şeyler karıştırmış belli ki. Bence de eşi duysun bir bakalım sonra kim kimi boşuyormuş.

Esinin seni aldattigini su anki ortamda pek kanitlama imkanin yok sanirim. Evi ayirirsa dön. Bakalim ne kadar kotuymus...Ev tutulup dosenene kadar annenlerin evinden ayrilma. Yil olmus 2017 internete girip fikir danisiyorsunuz nenem zamanindaki hayatlari yasamayin. Biraz ileleyelim artik.

Kaynın neden senden bu kadar nefret ediyor?
Ayrı ev alsın dayasın döşesin sen yeni evine git, ancak bunları yaptığı gün dön ve hareketlerini iyice izle

kaynını eşine söylerse oda inkar eder sonuçta eşinin telefonunda bu mesajlar. yine kötü sonuç yaşayan siz olacaksınız.

Esinin seni aldattigini su anki ortamda pek kanitlama imkanin yok sanirim. Evi ayirirsa dön. Bakalim ne kadar kotuymus...Ev tutulup dosenene kadar annenlerin evinden ayrilma. Yil olmus 2017 internete girip fikir danisiyorsunuz nenem zamanindaki hayatlari yasamayin. Biraz ileleyelim artik.
bu fikir almak degil sadece yasadiklarinin acisi cok agir geliyor paylasmak konusmak iyi geliyor insana

Eğer şartlarını yerine getirirse dön evine.
Aldatma konusuna gelince bende çok emin olamadim eşin mi kardeşi mi yapmış.
Ama kardeşi de olabilir bende bekarken çok ablamin telefonunu kullandim.
Sen mesajları yakaladığın kişiyi arayacak kimle mesajlasmis öğrenecektin biz sana burdan kesin konuşup kimseyi suclayamayiz ki.
aradim kadin kaynimi n adini soyluyor ama niye benim esimin telefinunu kullaniyo madem amac ayirmak istedikleri olsun artik benim esim de ailesinin karsisinda o kadar pasif olup karisini koruyamamis olmanin cezasini ceksin

Ister fikir al ister yasadigin acilari konus. Yil olmus 2017 burada hala kv'mle oturuyorum kocam ayri eve cikmiyor konulari okuyoruz.
ewt maalesef fiziksel olarak gelismis ama ruhsal olarak gelismemis sorumluluk almaktan korkan ailesinin icinde pasif bi adama denk geldim ya neyse ki ben zaten kendimce bi yol cizdim kendime bazen cesur olmak lazim

Back
X