cikar yol bulamadım

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Erkek arkadasimla onun kiz arkadasi yüzünden tartistik. Bana cumaya kadar görüsmeyelim dedi bu lafi duymak zoruma gitti baska bir kiz yüzünden. Bende bugün bu konu yüzünden defalarca yipranip üzüldügümü bunu halletmemiz gerektigini olmuyorsa da yollarimizi ayirmamiz gerektigini yazdim. O da seni bir daha görmeme düsüncesi beni bitiriyor ama bu konuyuda nasil cözücez bilmiyorum yazmis. Dün ve bugün telefonda konustuk. Bu kiz arkadas konusunda bir sonuca varamadik. Ama beni en cok üzen cumaya kadar görüsmeyelim lafi oldu neden derseniz sanki beni bunla cezalandiriyormus gibi hissettim ve bu karari tek basina alabilcegini düsündügü icin sinir oldum. Nasil davranmam gerektigini bilmiyorum. Önerileriniz nedir?

Cidden bu adamlara boyle haklar verip kendinizi heba ettiriyormusunuz??

Konuyu tam bilmiyoruz ama yersiz bir kiskancliksa siz haksizsiniz, yook kiz gercekten iliskiniz icin tehditse, kendinizi kimse ugruna bu durumlara dusurmeyin hele ki bayram gunu bu cumleyi kurabilen birine..
bana göre tehdit evet ben neden derseniz ben erkek arkadasimin kiz arkadasi olmasini benimsemiyorum ama bu kiz onun hayatinda ben olmadan önce varmis ama ben rahatsiz oluyorum ve nasil davrancagimi bilmiyorum

Cidden bu adamlara boyle haklar verip kendinizi heba ettiriyormusunuz??

Konuyu tam bilmiyoruz ama yersiz bir kiskancliksa siz haksizsiniz, yook kiz gercekten iliskiniz icin tehditse, kendinizi kimse ugruna bu durumlara dusurmeyin hele ki bayram gunu bu cumleyi kurabilen birine..
peki siz olsaniz nasil davranirdiniz?

bana göre tehdit evet ben neden derseniz ben erkek arkadasimin kiz arkadasi olmasini benimsemiyorum ama bu kiz onun hayatinda ben olmadan önce varmis ama ben rahatsiz oluyorum ve nasil davrancagimi bilmiyorum

Sizden once varsa tehdit olarak gormeniz yersiz gibi aksi takdirde sizin yerinizde o kiz olurdu.
Anladigim kadariyla siz kiskanc yapiya sahipsiniz, sevgiliniz arkadasini kaybetmek istemiyor belliki.

Erkek arkadaşınızın yerinde olsam degil cuma hayat boyu konusmayalim derim .
Yıl olmuş 2019 hala yok sevgilimin kız arkadaşı olsun istemiyorum?! Bu cinsiyetciliginizin temeli neye dayanıyor?
Daha da yazardım da bu düşünce ban yememe değmez.
Kimse sizin kafeste kediniz degil .

Sizden once varsa tehdit olarak gormeniz yersiz gibi aksi takdirde sizin yerinizde o kiz olurdu.
Anladigim kadariyla siz kiskanc yapiya sahipsiniz, sevgiliniz arkadasini kaybetmek istemiyor belliki.
Evet aynen öyle napcagimi bilmiyorum kabullenip devam edemem cünkü beni yipratiyor

Yıl olmuş 2019 hala yok sevgilimin kız arkadaşı olsun istemiyorum?! Bu cinsiyetciliginizin temeli neye dayanıyor?
cinsiyetcilikle alakasi yok ben rahatsiz oluyorum ve kendimi yipratiyorum bu benim kontrol edemedigim bir sey. Gerek gecmis yasantilardan gerekse duyup gördüklerimden. Kabul edebilsem zaten burda konu acmam.

peki siz olsaniz nasil davranirdiniz?

Ben, benden once hayatinda var olan arkadasini kiskanmazdim.

He baktimki iliskim icin tehdit olusturuyor, sevgilimle konusurdum, anlayis gosterirse hareklerine, bulusma sikliklarina dikkat ederse ne âlâ, yok cumaya kadar gorusmeyelim bilmem ne, beni degersiz biriymisim gibi gorurse, ne ararim nede sorarim hatasini anlayip o cebellessin, ben niye kendimi helak edeyim.

Eğer erkek "bak hayatım o benim iyi bir arkadaşım neden bu yüzden tartışıyoruz ki hatta sizi tanıştırayım için rahat etsin ilişkimiz bu tür şeylerle incinmesin" diyorsa zaten sorun yoktur
Ama sırf başka bir kız için görüşmeyelim x güne kadar diyorsa orda bi bit yeniği aranmalı şahsen.

Eğer erkek "bak hayatım o benim iyi bir arkadaşım neden bu yüzden tartışıyoruz ki hatta sizi tanıştırayım için rahat etsin ilişkimiz bu tür şeylerle incinmesin" diyorsa zaten sorun yoktur
Ama sırf başka bir kız için görüşmeyelim x güne kadar diyorsa orda bi bit yeniği aranmalı şahsen.
Vala ben hic bir sevgilime ya da eşime her neyse , şu arkadaşınla görüşmeni istemiyorum deme haddini kendimde bulmadığım ve bulmayacağım için bilemiyorum bit yenigini filan .
Siz arayın belki bulursunuz . Iyi bayramlar.

Beni tanistirdi. Beni rahatsiz eden sey aramizdaki her seyi o kiza anlatmasi benim bunu sorum ettigimi dahil ve sürekli o kizin cok zeki oldugunu söylemesi ve o kizin onu benden daha hizli ve cabuk anladigini söylemesi.

Sizle esinizin evlilik dinamigi yasantilariniz farklidir. Benim iliskimin dinamigi farklidir. Bir tane dogru yok bu hayatta. Degisik insanlar iliskiler de var. Insanlarin kabullenebilcegi ve kabullenemeyecegi seyler var; sebepler farkli farkli gecmis yasantilar, aile, edinilen tecrübeler.. Mesela onunda benden yapmami istemedigi seyler var ben o seylerde yanlis bulmasam bile onla orta yolu bulmaya calisiyorum.

Vala ben hic bir sevgilime ya da eşime her neyse , şu arkadaşınla görüşmeni istemiyorum deme haddini kendimde bulmadığım ve bulmayacağım için bilemiyorum bit yenigini filan .
Siz arayın belki bulursunuz . Iyi bayramlar.
Büyük konuşmayın
İyi bayramlar;)

Büyük konuşmayın
İyi bayramlar:KK66:
Bu büyük konuşmayın olayına da bir açıklama yapmak istedim izninizle . Kendimizi tanımak gerektiğini düşünüyorum . Bunun için kendimizle ilgili öngörülerimiz olması gerektiğini.
Belirli prensiplerim var 27 yaşına kadar hic bir ilişkimde ( 10 civari ilişkim olmuştur) bu prensiplerin dışına cikmadim. Özgürlük bu prensipleri en basında geliyor .ne kendi hayatıma karıştırırım ne de kendim karışırım .
Gayette net (size göre büyük) konuşuyorum.
Bence herkesin(özellikle kadınların) net prensipleri olmalı ve bunları korumalı .

Erkek arkadasimla onun kiz arkadasi yüzünden tartistik. Bana cumaya kadar görüsmeyelim dedi bu lafi duymak zoruma gitti baska bir kiz yüzünden. Bende bugün bu konu yüzünden defalarca yipranip üzüldügümü bunu halletmemiz gerektigini olmuyorsa da yollarimizi ayirmamiz gerektigini yazdim. O da seni bir daha görmeme düsüncesi beni bitiriyor ama bu konuyuda nasil cözücez bilmiyorum yazmis. Dün ve bugün telefonda konustuk. Bu kiz arkadas konusunda bir sonuca varamadik. Ama beni en cok üzen cumaya kadar görüsmeyelim lafi oldu neden derseniz sanki beni bunla cezalandiriyormus gibi hissettim ve bu karari tek basina alabilcegini düsündügü icin sinir oldum. Nasil davranmam gerektigini bilmiyorum. Önerileriniz nedir?

Senin için başka bir kızı hayatından çıkaramıyorsa sen onu hayatından çıkarmalısın. O kız kadar değerin yokmuş ki ondan vazgeçemiyor ama senden cumaya kadar vazgeçiyor.

Senin için başka bir kızı hayatından çıkaramıyorsa sen onu hayatından çıkarmalısın. O kız kadar değerin yokmuş ki ondan vazgeçemiyor ama senden cumaya kadar vazgeçiyor.
O zaman sonsuz güvendiğiniz insanlar kankam dediği kişilerle size ihanet ederse gayet tırnağınız kırılmış gibi olağan karşılıyorsunuz😏

Back
X