• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzak mesafe iliskimde aldatildim mi?

Merhaba arkadaşlar. Kafam çok karışık o yüzden konuya nereden gireceğimi bilmiyorum. 1 buçuk yıla yaklaşan bir uzak mesafe ilişkim var. Temmuz 2024te sanaldan tanışıp sevgili olduk. Ben 21 o ise 23 yaşında. Sevgili olduğumuz tarihten sonra ilk 1 2 ay boyunca başka kızlarla ara ara konuşmaya devam etmiş. Çalıştığı yerde Aralık Ocağa kadar iş arkadaşıyla oraya gelen kızların muhabbetini döndürmüşler falan. Üstüne üstün doğum günümden 1 gün sonra yani Mart ayında biz 8 aylik sevgiliyken bir arkadasina benimle olan iliskisinr devam ettigini ama hala başka birini unutamadigini söylemiş. Biz o 1 yıllık süreç boyunca hiç görüşmedik ve görüşmememizdeki temel sorun onun buna çok yanaşmamasıydı. 2025 Haziranda görüştük ilk kez ve ondan sonra sik sık yanıma gelip gitmeye başladı. Bana 1 yıl boyunca gelememesinin nedeninin maddiyat olduğunu söyledi ve ilk baslarda kizlarla konusmaya devam etmesinin uzak mesafe olduğumuz için başlarda iliskimizi ciddiye almaması ve beni tanıdıkca zaten hepsiyle konusmayi bıraktigini soyledi. Martta o baska kizi unutamadigini söyledigi olayda şöyle, bunu soyledigi arkadasinin uzun süreli iliskisinden ayrildigini, her gun icip icip onu arayip dert yandigini bu yüzden de yalnız dehilsin gini hissettirmek içim böyle saçma sapan bir yola basvurdugunu ama kendisinin de neden yaptigi hakkinda hicbir fikri olmadigini söyledi. Yeminler etti, kurana el bastı ve ayrilmaya calistigimda çok uzulup hata yaptigini ama onu affetmem gerektigini falan soyluyor. Hatta bütün arkadaslari ve kendisi bu yaptiklarinin bir hata oldugunu ama aldatmaya girmedigini dusunuyorlar. Bidaha yapmayacagina asla yeminler ediyor istersen tüm sosyla medya hesaplarimi kapatayim, yasadigin segre tasinayim her seyi yaparim falan diyor. Napmam gerektiği hakkinda hicbir fikrim yok kizlar, sizce ne yapmaliyi
Bu anlattıklarına bakarak diyorum ki hemen ayrıl. Seni manipüle etmeye çalışıyor. Ben inanmadım dediklerine

İnternetten başlayan ve uzak mesafe devam eden bir ilişkiyi ilk etapta ciddiye almaması normal. Gerçekçi olalım şimdi. Bana samimi geldi. Şans verebilirsiniz ama sürekli uzun mesafe ilişki olmaz, ya orta vadede aynı şehirde bir araya gelmeli niyetiniz olmalı ya da adamın çok hastası değilseniz çevrenizden birini bakın. Uza mesafe ilişkisi bir kaşık bal için bir çuval keçiboynuzu yemeye benziyor malesef.

Back