çikarci arkadaş. .

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
973
1.127
113
38
Ya bi kiz arkadaşım var. Şimdiye kadar ona her türlü yardımı yaptım. Defalarca kapısına kadar not götürdüm. Çoğu kez onun yerine imza attım yoklamalarda.
Kimse not vermezken ona , ben defalarca onu kurtardım.
Bugün ilk defa bi isim düştü. Ona fotokopi verdiğim not u kaybettim bana lazım oldu. Ondan istedim . İstemez olaydım .
Ya amaaaa ben kuaföre gidicem hem bugün hava soğuk okula da gelmicem.
Yarın da İsim var.
Sonraki gün veririm dedi.
Sınav zaten 3 gün sonra.
Ya bak dedim lazım bana . Sonra geç kalabilirim ders çalışmak için. Abartma ya son gün getiririm bakarsın işte diyor.
İstese okula getirebilir bunu biliyorum.
Kuaföre gitmek yerine bana yardımcı olabilir. Kuaföre yarın gidebilir.
Ben onun için defalarca kendi işlerimi erteledim..
Ama o yapmıyor .tamam ya tamam Sağol bulurum ben dedim kapattım telefonu..
Sınır oldum. .

Neyse yüzünü görmüşsün.
Takma .
Birdaha da ne derse yapma..

benim üniversiteden yurtta oda arkadaşım
herşeyimi, parama notlarıma kadar paylaştığım kişi
beraber aynı dersin sınavına çalışıp
ertesi gün yan tarafında ben yatarken uyandırmayıp kendisi sınava gitti
bu tarz şeyler olabiliyor işte
sonrada ne olduğunu öğrenmiş oluyosun bu şahısların

wow, bu kadarıııı. Hasta zihniyet, tehlikelii, aynı odada kalmaya korkar insan böylesiyle

Anlaman icin onu taniman icin demek ki boyle yapmasi gerekiyormus iyi yonude var yani bir de boyle dusun ..

İnanamıyorum gerçekten bunu yaptı mı?
Sizin yaşadığınız olay konu Sahibininkinden daha çok dikkatimi çekti :).
Nasıl biri olduğunu görmüş oldunuz ya bir daha bir şey istediğinde ona göre davranırsınız.

Evet sonra tabi ben saf olabilir dedim özür bile dilemedi affettim sineye çektim
Sonrada erkek arkadaşıma arabası vardı o da dışardaymış benim haberim yok tabi
seninle bişey konuşmam lazım önemli demiş, 1 yıldır falan çıkıyodum çocukla
neyse buluşmuşlar bunlar
benim için işte o rahat biri değil sen onunla gündüzleri gez benle de akşamları takılırız güzel vakit falan demiş, tabi ben çok sonradan öğrendim
ikisini de hayatımdan çıkardım ama erkek arkadaşım itiraf etti
sonrada o helallik için peşimde dolandı baya bi süre, helal falan etmem onlardan çıkar elbet
okulumu uzattım o zaman
ya nasıl bi şok geçirmiştim ben anlatamam neyse atlatılıyor böyle insanlardan uzak olunması gerek çıkıyo malesef

insanlık ederek o kişinin kaldırdığın yerlerini aynı süratle indirebilirsin sana davrandığının aynısını davranarak.

Ağzım açık kaldı şu anda.
Çok geçmiş olsun canım benim ne biçim insanlar var gerçekten.
Hayat tecrübesi olmuş, bir daha böyle bir şey yaşamazsınız umarım ya.

Var öle insanlar maalesef, sen elinden geleni yaparsın yardım edersin senin bir işin düştüğünde bahane üzerine bahane. Hayatından çıkaracaksın böylelerini.

Canım var malesef öyle insanlar, mayası tutmaz boylelerinin bende son zamanlarda arkadaşlarim tarafımdan yalnız bırakıldım oyun oynandı sanki bana okulda yalnız kaldım ama herkes kendi menfaati için çalışıyor bu hayatta kimseden birsey beklemedikleri mutlusun

Kimse için iyilik yapmaya gelmiyo sende bundan sonra arana mesafe koyarsın herkesin yerini bilmesi lazim

Üniversitede çok dolaplar döner. Herkes seni kullanabildiği müddetçe var yanında.
En güzel arkadaşlıklar ilkokul ve lisede oluyor.
Yani hiç kimse için birşey yapma ki daha sonra iyiliklerini söyleme fırsatın olmasın
Kimse kimseye güvenip okula gelmesin bir daha notlarını verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…