Arkadaş larim dediğim kişiler malesefKaç yıllık evlisin? Birde çevrem dedihin kişiler kim? Komşularmi? Eşimin ailesimi,arkadaslarinmi, kendi ailenmi?
Valla sanırım yalnizligimla mutluluğu oynicam artık :)verici olma canım devir yüzsüzlerin devri
Yoo söz çok doğru .. kişi ne yaparsa kendine yapar çünkü onlara zemini hazirlamisim muhtemelen :)Sen eşşek olursan semer vuran çok olur demişler.
Tabirimi mazur görün, fakat gerçek bu. Kimseden beklentiye girmemek en iyisi ama karşı tarafın sizden beklentisi varsa sizin de onlardan beklentiye girme hakkınız doğar. Tatlılıkla isteğinizi söyleyebilmeli, yerine gelmediğinde mesafe koyabilmelisiniz.
Aslında artık yapmayıp geçiştirmeye başladım ama bu sefer de üzülüyorum acaba günaha mı giriyorum yapsam elime mı yapisicak diyeyapma birşey istedikleri zaman
aa yapamam çok istiyorsan yapta beraber yiyelim diyebilmelisin
Yok durum bencede enayilik ve fazla kendinden ödün verme.. bazı şeyler karşılıklı olunca güzel cunkusurekli bahaneler bul. Birincisinde anlamazsa ikincide anlar oda olmadi ucuncude anlar kendine baska bir enayi bulmasi gerektigini. ( kusura bakma lafin direk sana degil. insanlari enayi yerine koyduklari icin oyle diyorum )
:) en güzeliValla sanırım yalnizligimla mutluluğu oynicam artık :)
Tabi ki kendi çocuğunuza uzulmeyeceksiniz. Ama her gelen in çocuğu ya çay döker ya kahve genelde koltuğa hatta işeyen bile olduTalep edenlerden siz de talep edeceksiniz. Mesela ay bi asure yap da yiyelim diyeceksiniz. Veya onlar birşey istediğinde bahane bulacaksınız. Siz isteyince ya da istedikleri yapılmadığında sizden uzaklasacak insanlar varsa etrafınızda, zaten uzaklastirin bir an önce.
Çocuğum yokken ben de deli olurdum, yeni gelin evi tabir edilen incik boncuk dolu tertemiz evimin hunharca kirletilmesine. Cocuk tabi ki yapar ama añnenin görevi de bi zahmet çocuğunun arkasını toplamaktir. Simdi bebek bekliyorum. Sanırım fikirlerim biraz esnedi bu konudadünya malı için uzulmeye degmez. Kiran kirsin, bozan bozsun. Eskiden başka cocuklar yapiyor diye üzüldüğüm seylere, simdi kendi çocuğum yapıyor diye uzulmeyecegim muhtemelen. Yine de misafirlige gidildiğinde yapilmayacaklar listesi var elimde. Eğer cocuk sahibi olduktan sonra unutursam diye madde madde yazdım. Benim arkalarindan soylediklerim, arkamdan soylensin istemem.
Kisacasi, istemediginiz seyleri yapmayın. Bunun adı pek fedakarlık olmuyor çünkü şikayet ediyorsunuz. Ben sikayet edeceğim fedakarliklari yapmama karari aldim, daha iyi hissediyorum
hiç üzülme arada içinden gelince yaparsınAslında artık yapmayıp geçiştirmeye başladım ama bu sefer de üzülüyorum acaba günaha mı giriyorum yapsam elime mı yapisicak diye
Çok iyidi :)hiç üzülme arada içinden gelince yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?