- 1 Haziran 2012
- 3.624
- 3.939
- 333
İyi geceler
Çevremde ki neredeyse herkesin beni her konuda kullanmasindan çok sıkıldım.
Ne di canları istiyor şunu yapsana canım istedi
Size geliyorum
Bunu nasıl yapayım
Bana şunu hazırlanan
Vs vs
Ama benim isteyebileceğim kimse var mı yok
Konusma konusu bile dertlesme herkes kendi derdini anlatıyor fikir istiyor konu ben olunca örneğin yazdıklarıma cvp bile gelmiyor
Ben neden dinliyorum senin derdini salak mıyım aptal saptal kavgalarınizi çocuğunun ateş inin yükselmesi incini cincini anlatıp duruyorlar
Hayır mesela çevremdekiler hep bana gelicek
Kimse demiyor ki gelsene
Evliyim çocuğum yok milletin çocukları yüzünden evim eskidi
Yazdıklarım misafir sevmediğim anlamına gelmesin çok severim ama kendimin de değer gördüğüm u bilmek isterim
Çocuklarına bütün evi dağıtıp pislettirip darmadağın bırakıp gidilmesi mesela çok ayıp bir davranış kimse kimsenin kölesi değil madem çocuğuna sahip cikmican gelme dimi yada sen davet et
Çevremde ki neredeyse herkesin beni her konuda kullanmasindan çok sıkıldım.
Ne di canları istiyor şunu yapsana canım istedi
Size geliyorum
Bunu nasıl yapayım
Bana şunu hazırlanan
Vs vs
Ama benim isteyebileceğim kimse var mı yok
Konusma konusu bile dertlesme herkes kendi derdini anlatıyor fikir istiyor konu ben olunca örneğin yazdıklarıma cvp bile gelmiyor
Ben neden dinliyorum senin derdini salak mıyım aptal saptal kavgalarınizi çocuğunun ateş inin yükselmesi incini cincini anlatıp duruyorlar
Hayır mesela çevremdekiler hep bana gelicek
Kimse demiyor ki gelsene
Evliyim çocuğum yok milletin çocukları yüzünden evim eskidi
Yazdıklarım misafir sevmediğim anlamına gelmesin çok severim ama kendimin de değer gördüğüm u bilmek isterim
Çocuklarına bütün evi dağıtıp pislettirip darmadağın bırakıp gidilmesi mesela çok ayıp bir davranış kimse kimsenin kölesi değil madem çocuğuna sahip cikmican gelme dimi yada sen davet et