- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
- Konu Sahibi prettywoman89
Selamlar, arkadaşlar bir iki haftadır canım çok sıkkın, bir komşumun çok çıkarcı olduğunu düşünüyorum, eşim de katılıyor fakat acaba ben mi abartıyorum diye yazmak istedim. Ben davet edilmediğim yere çatkapı giden bir insan değilim ki elimde telefon var illa gideceksem ararım evde misin uygun musun diye. Benim bebeğim var onun da çocukları büyükler benimkinden. Çatkapı oğlum uyurken zile basıyor çocuk feryat figan uyanıyor oturma derdinde. Market çok yakın olmasına rağmen çocuk sende kalsın ben gidip geleyim diye emri vaki yapıyor çocukları söz dinlemiyor tokatlayıp dövdü çocuğu kaç sefer, ben bak öyle yaparsan olmaz ama dediğimde aaa bak kızarım teyzeye misali bişey dedi kan beynine sıçradı. Çocuğu benim oğlumu tutmuş zorla sürüklemeye çalışıyor ağlatıyor diye dedim keyfi değil. Onun dışında onlar maddi olarak araba ev falan hepsi var, biz kiracıyız ama çok şükür cömert insanlarız. Gelip parfümümden sıkıyor izin almadan, kremleri alıp sürüyor çocuğuna 3 kuruş için sesimi çıkarmam ama parası olmayan alamayan insanlar değiller. benim en sevmediğim şeydir, ihtiyacım olmayan bişeyi istemem. en son dün gene oğlum diş çıkarttığı için huzursuz zile basıp çocuğu uyandırdı. Oturdular oğlumu susturmadım zile niye bastınız dedim çocuğa basma dedim bastı diyor. Çocuğuna balkondan atlama dedidiğinde atlarsa ne yapacak izleyecek heralde. Neyse ağladı ben de temizlik yapmadım daha dedim, çocuğuna çizgi film indirmemi istemek için gelmiş yapamam şimdi çocuk huzursuz dedim, toz almaya başladım 10dk hadi bizde gidelim çocuklar diye bekledi, ondan sonra gitti oğlum da sustu beraber temizlik yaptım. Eşim açıkça gelme istemiyorum diyebilirsin dedi, kabalık yapmak istemiyorum. Ve ben mi çok abartıyorum nasıl uzaklaşmalı böyle insanlardan. Ben uyumlu bir insanım kolay kolay sinirlenmem içime atarım düşüncesiz insanların yaptıklarını aniden patlarım orda herşey biter dün de artık son noktaydı. Yorumlar için şimdiden teşekkürler.