Çıkarı mı var?

Ruhsuzruhhali

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
92
1
18
27
Merhabalar. Sevgilim calisiyor ben okuyorum. Farkli sehirlerdeyiz 2 senelik bir iliskimiz var arada ayriliklar oldu ama. Bana hediye gonderdi bikac defa. Bende ona kargo gonderdim bikac gun once bana sen ogrencisin zaten zorlama kendini dedi. Calismaya baslayinca isterim biseyler dedi gulerek. Kafama takildi beni maddi olarak kullanir mi kullanmak mi istuyo diye dusunuyorum
Seytan kafama girdi bi kere ne dusunmeliyim sizce
Bide ben ondan hic maddi anlamda istekte bulunmadim cevremde bakiyorum sevgililerinden rahat rahat para istiyorlar yardimci oluyor cocuklar. Istemelimiyim sizce calisiyor sonucta..

seni düşünerek alma öğrencisin demiş bunda bir kötülük görmedim. senin para istemene gelince çalışıyor sonuçta para göndersin gibi düşünmen yanlış bence. para istemen doğru olmaz yoksa çıkarcı olan sen olacaksın ki sana para göndermek zorunda değil :63:

seni düşünerek alma öğrencisin demiş bunda bir kötülük görmedim. senin para istemene gelince çalışıyor sonuçta para göndersin gibi düşünmen yanlış bence. para istemen doğru olmaz yoksa çıkarcı olan sen olacaksın ki sana para göndermek zorunda değil :63:
Ya oyle de arkadasimin sevgilisi para gonderiyor ihtiyacin olur diye benimki de cok seviyorum diyor ama boyle seyler goremiyorum ondan

Daha fazla sey bekliyorum sanirim ondan
Çok yanlış bir hareket bence düşünceniz .
Eşi dğilsin bişeyi değilsin neden sana para göndersın ?
Eşimle sevgiliyken yediğim yemeği bile vermesınden o kdr rahatsızdım ki .
Çalış kazan paranı ne bu hazıra kondumculuk ?

Çıkarı yok , olsa şimdide zorlar öğrenci olduğun umrunda olmadan bbirşeyler umabilir hatta isteyebilir...
Sevgilelerinden para isteyen arkadaşlarından olma bence eş değil aile değil sonuçta bana gereksiz ve basit geliyor nedense...

Back
X