- 27 Ocak 2020
- 966
- 403
- 53
- Konu Sahibi Kelebek1122
-
Ben hamile kalmadım, 2 kez denedimÇikolata kisti olup aşılamayla hamilr kalan var mı? Belirtileriniz nelerdi
Ben de şuan 2. Olacak aşılama inş tutarBen hamile kalmadım, 2 kez denedim
Benim iki yumurtaligimda da var ikinci aşılamaya başladım şuan ama doktorum büyük ihtimal gebelik olmaz dedi tüp bebek için asılama yapmak zorundayız yoksa devlet karsilamiyo kistle biraz zor malesef iki taraftada varmi kistÇikolata kisti olup aşılamayla hamilr kalan var mı? Belirtileriniz nelerdi
Umarım tutarBen de şuan 2. Olacak aşılama inş tutar
Bende tek tarafta var kistBenim iki yumurtaligimda da var ikinci aşılamaya başladım şuan ama doktorum büyük ihtimal gebelik olmaz dedi tüp bebek için asılama yapmak zorundayız yoksa devlet karsilamiyo kistle biraz zor malesef iki taraftada varmi kist
Canım benimde çikolata kistim var bu ah 2. Aşılamamı olucam.Kistin kaç cm?Tuttu mu aşılaman?Ben de şuan 2. Olacak aşılama inş tutar
Henüz bilmiyorum bende 2. Aşılamayı yaptırdım. 5 inde yaptırmıstım 20sinde kan tahlili demişti bakalım eger regl olmazsam :/Canım benimde çikolata kistim var bu ah 2. Aşılamamı olucam.Kistin kaç cm?Tuttu mu aşılaman?
Kistim 2 tane yan yana biri 1.5 cm biri 2 cm toplamda 3.5 cm gibi görünüyor yan yanalarCanım benimde çikolata kistim var bu ah 2. Aşılamamı olucam.Kistin kaç cm?Tuttu mu aşılaman?
Bende bugün yaptirdım.İnşaAllah hayırlı haberler alırız bu ay hakkımızda hayırlısı olsun.Henüz bilmiyorum bende 2. Aşılamayı yaptırdım. 5 inde yaptırmıstım 20sinde kan tahlili demişti bakalım eger regl olmazsam :/
Amin inşallah bu ay ilk kez mi yaptıBende bugün yaptirdım.İnşaAllah hayırlı haberler alırız bu ay hakkımızda hayırlısı olsun.
Yok benim de 2.aşılamam bu.Gecen ay yaptırdım tutmadı.Arası açılmadan 2.yi oldum bu ay.Amin inşallah bu ay ilk kez mi yaptı
Ben de öyle bu sefer gecenkınden farklı yaptı ama tutacak mı bilmşyorum ibşallah tutarYok benim de 2.aşılamam bu.Gecen ay yaptırdım tutmadı.Arası açılmadan 2.yi oldum bu ay.
Hmm nasıl farklı yaptı yani ne gibi bi fark var acaba?B
Ben de öyle bu sefer gecenkınden farklı yaptı ama tutacak mı bilmşyorum ibşallah tutar
İlk aşılamada normaldi. İkinci aşılamada bayagı idrara sıkısarak patlayacak gibi gel dedi ve kamerayla yaptıHmm nasıl farklı yaptı yani ne gibi bi fark var acaba?
Hmm peki bunun diğerinden farkı neymiş kamerayla yapılmasının ve idrar sıkışık olmasının.İlk aşılamada normaldi. İkinci aşılamada bayagı idrara sıkısarak patlayacak gibi gel dedi ve kamerayla yaptı
Tüp bebek böyle yapılıyormuş tüp bebek gibi yapıcam ve yumurtaya daha yakın yere bırakıcam dedi canım. Bende bugün regl 31. Günüm aşılama 13. Günüm eger bugün de regl olmazsam yarın test yapıcam inşallah tutar hepimize umut olurHmm peki bunun diğerinden farkı neymiş kamerayla yapılmasının ve idrar sıkışık olmasının.
Benim de tek taraftı 6.5 cm canım ama ikisi de negatif oldu umarım senin tutar şimdi tüp bebek başladık biz.Bende tek tarafta var kist
İnşaAllah tutar.Ben doktoruma sordum.Çikolata kist i olupta aşılaması tutan var mı diye.Çok dedi.Kist kendi başına hamileliğe engel degil dedi.Yani başka bir problem olmadığı takdirde.Hatta bana gecen hafta 2.aşılaması tutan bi hastası varmış.Darısı basına dedi.Hz.Allah isterse olur.Umudunu kaybetme hiç.Tüp bebek böyle yapılıyormuş tüp bebek gibi yapıcam ve yumurtaya daha yakın yere bırakıcam dedi canım. Bende bugün regl 31. Günüm aşılama 13. Günüm eger bugün de regl olmazsam yarın test yapıcam inşallah tutar hepimize umut olur
Ben de simdi regl oldumBenim de tek taraftı 6.5 cm canım ama ikisi de negatif oldu umarım senin tutar şimdi tüp bebek başladık biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?