Çıkış yolu buldum!..

Obsesifimsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
205
24
38
35
İstanbul
"Mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır. Üzüntüler paylaşıldıkça azalır." cümlesinden yola çıkarak açıyorum bu konuyu..

Arda Erel'in çok sevdiğim bir sözü var; "Bak bugün de uyandın. Demek ki her şey için bir şansın daha var.."
Bu cümleyi hayat felsefesi haline getirmiş durumdayım şu sıralar. Akışına bıraktığımda her şeyin altüst olduğunu gördüğümden beri her gün, hayata yeni kararlarımla tekrar başlıyorum. Bugün başaramadığım bir şey olursa, "olsun, yarınlarım var.." diyorum. Evet içimi rahatlatmanın çözümünü sonunda buldum; Umudumu, ve yarınlara inancımı kaybetmemek!

Son birkaç haftadır duygusal anlamda o kadar yoğun günler geçiriyorum ki.. Mesela geçmişimi tartıyorum.. Yaptığım hataları, bir daha yapmamak için ne yapmam gerektiğini.. Pişman olmamam gerektiğini, hepsinin birer tecrübe olduğunu.. Ve kendi doğrularımı buluyorum.. Nasıl bir insan olduğumu, nasıl bir insan olmak istediğimi çözüyorum.. Ve bunun için savaşıyorum.. Savaşırken ise en büyük ihtiyacım beni anlayan, benim yaşadıklarımı paylaşan insanlar.. :))

Bugünse, foruma üye olduğumdan beri kendimi daha güçlü hissettiğimi farkettim, yepyeni dostlarım varmış gibi.. Bugün yaşadığım mutluluğumu, yarınlarıma olan inancımı, düşüncelerimi vs. de sizinle paylaşmak istedim. İçinizden birçoğunun benim gibi duygusal bi boşlukta olduğunu, hayatındna memnun olmadığı şeyler olduğunu, aslında değiştirmek istediği şeyler olduğunu hatta değiştirmek sitediği şeyin belki de kendini olduğunu biliyorum. Ve hepimizin asıl ihtiyacının, asıl çıkış yolunun da bu olduğuna inanıyorum. Bundan sonra burda hayatı anlamlandırmaya dair beğendiğim, beni etkileyen sözleri paylaşacağım.. Aldığım kararları, başarıp başaramadığım şeyleri anlatacağım.. Eğer sizin de böyle kararlarınız varsa paylaşalım diyorum.. Birbirimize hep destek, tam destek!

Okuduğunuz için teşekkür ederim :)

sevindim sizin adınıza
keşke insan her zaman bu kadar hayat dolu olabilse

sevindim sizin adınıza
keşke insan her zaman bu kadar hayat dolu olabilse

Zamanında intiharın eşiğinden dönmüş bi kız olarak şimdi bunları yazdığıma inanamıyorum Bazen kötü bir şey yaşayıp hayat enerjimi kaybetsem de, bu düşüncelerimle toparlanıyorum :) Düzeltme şansımız varken yaptıklarımıza takılı kalıp hayatı kendimize zindan etmek ne acı.. ne saçma..

Son düzenleme:

geçmişi geçmişte bırakıp geleceğe bakamayan insan mutsuzluğa mahkum oluyor
bazen gerçekten hiç umut kalmadığı zamanlar oluyor ya umarım kimse böyle anlara tutsak yaşamak zorunda kalmaz

İşte budur ! :) mutlu olmak kesinlikle bizim elimizde.. Güzel düşün ki güzel şeyler olsun. Keşke sosyal hayatta da burdaki gibi arkadaslarımz olsa . Senden bunları duymak çok güzel

İşte budur ! :) mutlu olmak kesinlikle bizim elimizde.. Güzel düşün ki güzel şeyler olsun. Keşke sosyal hayatta da burdaki gibi arkadaslarımz olsa . Senden bunları duymak çok güzel

Teşekkür ederim canımm kesinlikle bizim elimizde valla farkettim de beni çevremde de böyle arkadaşlarım yok hiç onlara da bu hayat felsefemi aşılamaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…