Canım benım sorunlu ebeveynlerle bir arada yaşamak çok zor .
Allah sabır ve kolaylık versın benimde babamın sorumsuzluk ve umursamazlıklarıyla ilgili çok bunaldığım zamanlar olmuştu. insanları değiştirmek gerçekten çok zor ama annenın psikolojik destek alarak düzelme ihtimali var en azından.
Dua et ve geleceğe dair güvende olabileceğin bi hayat için zemin hazırla kendine .
Hatta istersen bununla ilgili sende destek al kendini daha iyi hissedersin .
Hayatta bazı şeyleri değiştirme fırsatımız yok Allah hepimizi birşeylerle sınıyor
Canım öncelikle durumuna üzüldüğümü belirteyim.Durumun farkındasın daha çok küçüksün ve hayat yaşamaya değer herşeye rağmen.Benim diyeceğim şu ki hem annenin hem babanın hemde senin psikolojik desteğe ihtiyacınız var.Dua et madem ailede bir kopukluk var sen düzeltmeye çalış evi bir yuva yap biliyorum yaşın küçük ama insan istedikten sonra herşeyi yapar.Tv de adını vermeyim reklam olur sabah programı var müge hanımın sunduğu ona yaz belki destek olur.Yada aile büyüklerin olur yakınların olur onlara aç konuyu ve bol bol dua et canım...
Maşallah derslerinin iyi olması gerçekten cok guzel .Her şerde hayır var derler ailenın ilgisiz olması senı sorumluluk sahıbı yapmış senın yaşındaki bi çok genç laylay lom senın ileriye donuk plan yapabılmen cok guzel.
Umarım guzel haberlerını alırız
İlerde bu yaşadıklarını bızım gıbı sadece bir kaç üzücü anı olarak hatırlayacaksın Allah daha buyuk dert vermesın.
canim benimde ailemle sorunlarim var bende kendimi yapayalniz hissediyorum olmek istiyorum. Ailemin sorunlari seninkinden farkli ama yinede insan yasamali bence. Bir kez geldin dunyaya. Biraz uzaklas istersen ailenden. Babanla konus bence seni anlayacaktir. Boyle evlilik yapanlarin cocuklari mutsuz olmamasi mumkun degil. Bir gun sende yuva kurarsin ve bu yasadiklarindan sonra nasil bir yuva istedigini bilerek baslarsin. Birde boyle dusun? Biliyorum zor ama elinde olmayan seylere degil olanlara bak. Bir ailen var ne kadar sorunluda olsa. Mesafeli bir iliskin olabilir ailenle boylelikle bu kadar tukenmezsin.
Canım daha cok küçüksün Allah yardımcın olsun
İnsallah okuyup kendi ayaklarının üzerinde durursun , kimseye muhtaç olma, hele evlilik filan sakın ,cok erken, yağmurdan kaçarken doluya tutulma
Bende senin gibiydim , bizim evde durumlar farklıydı ama 17 yasında intiharı cok düşünmüştüm . Allah'tan korktuğum icin yapmadım yoksa coktaaan...
Allah'a sukur ki unv kazandım evden ayrıldım , simdi cok iyi bi işim , dünya tatlısı cocuklarım var, annem hergün arıyor mesafeliyim ama yine konuşuyorum, ne yapacaksın anne iste , psikologa git desen parasını ben vermezsem gitmez biliyorum. Babam zaten varlığı yokluğu bir , sadece adı baba, bi ihtiyac olsa sadece lafta..
Annenin de acil psikolojik yardım alması lazım ..
Allah sana yardım etsin, yolun açık olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?