çıkma teklif edip iddiaydı demek... çoluk çocukla uğraşıyorum :)

Son anda kıvırmış gibi..

Sonradan görmüş poposu kalkmış gibi..

Gibi de gibi temelli engelleyip çıkartın hayatınızdan.. işgal ettiği yere yazık..

bundan yılllaaaar yıllar önce lisede voleybol takımındaydım bir antrenörümüz vardı ve sık sık erkek kardeşini getirirdi. kardeşiyle de tanışmıştık ama merhaba merhaba modundaydık. tabi gruptaki kızları olduğu gibi beni de bir zaman sonra sosyal medya hesaplarımızdan eklemişti ve arada sırada muhabbet ederdik kendisiyle. yani olur ya hani çok görüşmeseniz de orada eklidir bazen muhabbet edersiniz ama görüşecek kadar samimi olmazsınız falan. öyle birisi. yani varlığı ve yokluğu bir bi arkadaş.

bu kişi haftalardır bana anlamsız bir şekilde sık yazıyordu. işkillenmiştim açıkçası ama çok üzerinde durmadım. kendisi 2. ligde futbolcu. ama üniversiteye gitmemiş. geçen akşam bana whatsapptan yazdı benim bulunduğum şehre gelmiş görüşmek istiyormuş falan. ama şimdi bunla ne konuşucam ben diye düşünerek sıkıcı bir görüşme olacağını da bilerek gitmedim tabi. hastayım falan diye geçiştirdim. uzun bi mesaj atmış. benden uzun zamandır hoşlanıyormuş, bir şans vermeliymişim, bu vakte kadar cesaretini toplayamamasının nedeni de onun lise mezunu benim üniversite mezunu olmammış, ben onu küçük görürmüşüm. ama şimdi iyi para kazandığı için cesaretini toplamış zaten ben istersem özel üniversiteye besyo bölümüne gidebilirmiş :KK70: falan filan. böyle anlattığıma bakmayın çok ukalaca cümleler kurmuş. yani alem bana ben sana hastayım beee xd falan yazsa şaşırmıycam, kendini bu kadar büyütmesine anlam veremedim neyse işte ben bu işin olmayacağını kendisinden hoşlanmadığımı falan söyledim. cevap vermedi. saonra beni tanımadığım bir numara aradı arayan bu arkadaşmış. iddiaya girmişmiş arkadaşlarla random bir kızı seçip ona çıkma teklif edecekmiş kabul edersem iddiayı o kazanacakmış ama ben kabul etmediğim için şu an arkadaşlarına mangal partisi vermek zorunda kalacakmışmış :KK70: aaa kesin yaşanmıştır bu deyip gülerek yüzüne kapattım. yine mesaj atmış "ya vallaaa bak iddiaydı yemin ediyorum sen benim kardeşim gibisin alakam olmaz" demiş.

ben şimdi böylesi bi salakla muhatap olacak kadar kötü bi şansı nasıl hak ettim ona yanıyorum.
Koskoca adamin yaptığı cocukluga bak yahu. Hadi diyelim gerçekten böyle oldu. Açıp söylemenin ne manası var.? Çocuk resmen küçük düşmek rezil etmek istemiş kendini... Hayret birsey:KK48::olamaz:

Back
X