selam kizlar, bir derdim var, geçen hafta i$ yerindeki biri beni yemege davet etti (ak$am yemegine) ama ben kabul etmedim, bir kaç dakka sonrada çikma teklifi etti bende red ettim ve sevgilim var dedim
ama gerçekte yok, rahat biraksin diye dedim, ama içim rahat degil çünkü i$ yerindeki bir kaç kadin bana sormu$tu ve sevgilim yok demi$tim, aslinda birini seviyorum ama uzaktan yani platonik sayilir. o adamla i$ geregi fazla muhebbet etmem gerekmiyor ve hergün bu i$ yerinde çali$miyor.
ben bunu dert ettim, yarin belki onu görecegim, ama nasil davranacagimi bilmiyorum, dü$ündümde, hiç bir$ey dememi$ gibi davranayim diyorum yani "naber nasilsin, yarin çali$iyormusun, hafta sonu ne yaptin" tarzinda kisa muhabbetimiz oluyordu, ben aynen devam etmeyi dü$ünüyorum, sizce dogru olurmu?
not : benden yakla$ik 8-9 ya$ büyük kendisi,
i$ yerindekilerin böyle bir $eyi duymalarini gerçekten istemiyorum
bu ili$kiyi hiç dü$ünmeden red ettiim, aslada kabul etmem

ben bunu dert ettim, yarin belki onu görecegim, ama nasil davranacagimi bilmiyorum, dü$ündümde, hiç bir$ey dememi$ gibi davranayim diyorum yani "naber nasilsin, yarin çali$iyormusun, hafta sonu ne yaptin" tarzinda kisa muhabbetimiz oluyordu, ben aynen devam etmeyi dü$ünüyorum, sizce dogru olurmu?
not : benden yakla$ik 8-9 ya$ büyük kendisi,
i$ yerindekilerin böyle bir $eyi duymalarini gerçekten istemiyorum
bu ili$kiyi hiç dü$ünmeden red ettiim, aslada kabul etmem