• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çikma teklifini redettim ama...

leyya88

teyzesinin birtanesiiii
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
2.477
31
113
- Yurtdışı
selam kizlar, bir derdim var, geçen hafta i$ yerindeki biri beni yemege davet etti (ak$am yemegine) ama ben kabul etmedim, bir kaç dakka sonrada çikma teklifi etti bende red ettim ve sevgilim var dedim :47: ama gerçekte yok, rahat biraksin diye dedim, ama içim rahat degil çünkü i$ yerindeki bir kaç kadin bana sormu$tu ve sevgilim yok demi$tim, aslinda birini seviyorum ama uzaktan yani platonik sayilir. o adamla i$ geregi fazla muhebbet etmem gerekmiyor ve hergün bu i$ yerinde çali$miyor.

ben bunu dert ettim, yarin belki onu görecegim, ama nasil davranacagimi bilmiyorum, dü$ündümde, hiç bir$ey dememi$ gibi davranayim diyorum yani "naber nasilsin, yarin çali$iyormusun, hafta sonu ne yaptin" tarzinda kisa muhabbetimiz oluyordu, ben aynen devam etmeyi dü$ünüyorum, sizce dogru olurmu?

not : benden yakla$ik 8-9 ya$ büyük kendisi,
i$ yerindekilerin böyle bir $eyi duymalarini gerçekten istemiyorum
bu ili$kiyi hiç dü$ünmeden red ettiim, aslada kabul etmem

evet aynen devam et bencede yüze verme made istemiyosun zaten söylemişsin anlamıştır heralde

bence rahat davranmakta yarar var kendini kasma eğer kendini dediğin gibi naısl naber vs gibi konuşunca rahat hissedeceksen öyle davran ki bence de kaçmamak en mantıklısı

kizlar te$ekkür ederim hepinize, evet dediginiz gibi yaptim, ilk selami ben verdim hatta, çünkü surat yapiyodu beyefenti... ve ben herzamanki gibi davrandim becerebildim yani ama onun surat bir kari$ :52: gün boyu surat asti, bana bakip gülümserdi hep, amann in$allah eski $irketine dönerde rahat olurum

Ben sana selam bile verme demiştimmm.:47: Bi tarafını kaldrıdın rahatladın mı hee.:57::36:

ya canim ama nedenki küs gibi olayim? neticede hep kar$imda olmak zorunda yani birbirimize yakin çali$iyoruz, selam falan vermeseydim digerleri anlardi, ben kimsenin bilmesini istemiyorum, ama $u anda içim rahatmi? degil ona bakmak bile istemiyorum, bana surat yapiyor, vede baki$larinda kin varmi$ gibi geliyor, üstelikte baki$larimizi birbirimizden kaçirdik hep, ben aslinda onunla muhattap olmak bile istemiyorum..

İyi de karşı taraf insan gibi davranmıyorsa neden kendini kasıcaksın ki normal davranıcam diye? Bi şeyler olduğunu anlayan gene anlar zaten. Her zaman ne hissediyorsan onu yaşamalısın gibi gelmiştir bana hep.:3:

zaten o surat yapiyor diye, bende yapacagim o zaman, ama konu$mamak küs kalmak söz konusu degil, zaten öyle uzun uzun muhabbetim yoktu artik asla olmaz zaten
he birde merak ettim sen, sana her çikma teklifi edenlere küsüyormusun eger red ediyorsan?

zaten o surat yapiyor diye, bende yapacagim o zaman, ama konu$mamak küs kalmak söz konusu degil, zaten öyle uzun uzun muhabbetim yoktu artik asla olmaz zaten
he birde merak ettim sen, sana her çikma teklifi edenlere küsüyormusun eger red ediyorsan?

Yoo hepsini diziyorum tespih tanesi gibi.

bişeyi anlamadım niye sevgilim var dedin? gelecek kısmetlere de kapıyı kapıyorsun boylece. bırak gelsin kısmetler kabul etmesen bile piyasa kızışır:1:

teklif etmiş ,kabul etmemişsin..artık konuyu uzatıp durmayın

oldu bitti evet.. iş ortamında nasıl davranılması gerekiyorsa öyle davranın...

şöyleydi böyleydi ayrıntıları düşünmek anlamsız zaten..

işinize bakın..ortada bişey yok ...

bişeyi anlamadım niye sevgilim var dedin? gelecek kısmetlere de kapıyı kapıyorsun boylece. bırak gelsin kısmetler kabul etmesen bile piyasa kızışır:1:

israr etmesin diye dedim zaten der demez hiii dedi ben ardima bakmadan uzakla$tim zaten, evet kismetlere kapiyi yapiyorum ama elimde degil kendimi hazir hissetmiyorum :((

teklif etmiş ,kabul etmemişsin..artık konuyu uzatıp durmayın

oldu bitti evet.. iş ortamında nasıl davranılması gerekiyorsa öyle davranın...

şöyleydi böyleydi ayrıntıları düşünmek anlamsız zaten..

işinize bakın..ortada bişey yok ...

bencede canim ayni senin gibi dü$ünüyorum öylede devam etmek istiyorum tabi kendisi küserse falan bilemem ama o öyle küs gibi davranirsa aynen bende öyle yaparim

Back
X