Gün içerisinde yazıyordu ama sadece yazıyor. Dışarda bi etkinlik bir şey yok. Ailem istemiyor diye kendini kilitledi resmen.kesinlikle doğru olanı yapmısşın.
ben de dün buna benzer salak birinden kurtuldum.
bayram ilan edicem o derece ama üzgünüm de aynı zamanda. çünkü aylardır resmen kendime işkence ettim. vallahi kendimize yaptığımız eziyeti başkalarına yapmayız. dışarıdan bir göz olsam kendime yaptığımı başkasına yapmam yani. arada kalmışlıklarla, ne olduğu belirsizliklerle yürümüyor maalesef. sadece seven insana verin kendinizi, kalbinizi. böylelerine değil. değer kıymet bilmezler asla. çok doluyum çok. ama ona suç bulma boşver sen kendini üzmemelisin. en büyük haksızlığı insan kendine yapıyor. en büyük deli biziz yani. bir zaman makinem olsa tanışmadığımız güzel günlere dönerdim. şimdi kaybettiğim huzuru geri kazanma, toparlanma ve kendime geri gelme zamanım. kendimden çok gitmişim çünkü ciğeri 1 kuruş etmeyen biri için.
bak inan bana bir insanın sevgisi ve verdiği değer sana ayırdığı, senin için yarattığı zamanla ölçülüyor. sana zaman ayırmayan, senin yanında olmayan, seni aramayan sormayan kişi kadın olsun erkek olsun seni sevmiyordur bundan emin olun. acı tecrübe konuşuyor :)
Ben kendi ayakları üzerinde duran biriyim. Ekonomik özgürlüğüm var ayrıca annemin sorumluluğu da ben de. Dengem bozuldu iyicene.
Bu kararımı arkadaşımın evine gidince verdim bnden küçük olmasına rağmen 4 yaşında bir kızı bir de doğacak olan bir oğlu var. Eee ben ne bekliyorum bu yaşta, neyi bekliyorum?
Bugün bu kadar korkup bir yere götürmezken yarını düşünemiyorum . Yarın yok çünkü zaman geçiyor kapalı kapılar ardında. Hakkaten bn de doluyum.
Düşünsene şimdi bir yıl devam edersem kimbilir kaç yıl.. Neden bir şey yapmıyorsun diye sorduğumda yine kilitlenip uzaklaşacaktı.
Giden benim hayatım olacaktı. En azından yalnız yürüsem de beni sürümcede bırakan kimse olmaz.
Enerjimi de alıyor .Sorumluluğum var ve bu bana hiç iyi gelmiyor.
Her şey, herkes için en hayırlısından olsun.