• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmaz sokak!

kesinlikle doğru olanı yapmısşın.
ben de dün buna benzer salak birinden kurtuldum.
bayram ilan edicem o derece ama üzgünüm de aynı zamanda. çünkü aylardır resmen kendime işkence ettim. vallahi kendimize yaptığımız eziyeti başkalarına yapmayız. dışarıdan bir göz olsam kendime yaptığımı başkasına yapmam yani. arada kalmışlıklarla, ne olduğu belirsizliklerle yürümüyor maalesef. sadece seven insana verin kendinizi, kalbinizi. böylelerine değil. değer kıymet bilmezler asla. çok doluyum çok. ama ona suç bulma boşver sen kendini üzmemelisin. en büyük haksızlığı insan kendine yapıyor. en büyük deli biziz yani. bir zaman makinem olsa tanışmadığımız güzel günlere dönerdim. şimdi kaybettiğim huzuru geri kazanma, toparlanma ve kendime geri gelme zamanım. kendimden çok gitmişim çünkü ciğeri 1 kuruş etmeyen biri için.
bak inan bana bir insanın sevgisi ve verdiği değer sana ayırdığı, senin için yarattığı zamanla ölçülüyor. sana zaman ayırmayan, senin yanında olmayan, seni aramayan sormayan kişi kadın olsun erkek olsun seni sevmiyordur bundan emin olun. acı tecrübe konuşuyor :)
Gün içerisinde yazıyordu ama sadece yazıyor. Dışarda bi etkinlik bir şey yok. Ailem istemiyor diye kendini kilitledi resmen.
Ben kendi ayakları üzerinde duran biriyim. Ekonomik özgürlüğüm var ayrıca annemin sorumluluğu da ben de. Dengem bozuldu iyicene.
Bu kararımı arkadaşımın evine gidince verdim bnden küçük olmasına rağmen 4 yaşında bir kızı bir de doğacak olan bir oğlu var. Eee ben ne bekliyorum bu yaşta, neyi bekliyorum?

Bugün bu kadar korkup bir yere götürmezken yarını düşünemiyorum . Yarın yok çünkü zaman geçiyor kapalı kapılar ardında. Hakkaten bn de doluyum.
Düşünsene şimdi bir yıl devam edersem kimbilir kaç yıl.. Neden bir şey yapmıyorsun diye sorduğumda yine kilitlenip uzaklaşacaktı.

Giden benim hayatım olacaktı. En azından yalnız yürüsem de beni sürümcede bırakan kimse olmaz.

Enerjimi de alıyor .Sorumluluğum var ve bu bana hiç iyi gelmiyor.

Her şey, herkes için en hayırlısından olsun.

Son nokta derken ? Zaten cümle hiç başlamamış ki.Tuvalette falan mı buluşuyordunuz ? Ve sizi hangi cüretle istemiyorlar ? Sizde buna sırf adam patron oğlu diye sabrettiniz değil mi ? Ah yazık diyorum sadece.

Zengin oğlan-fakir kız hikayesi gibi olmuş
Siz hiç birlikte olmamışsınız ki, ney bitmiş tam olarak.
Kendinizi kandırmayın, ailesi değil kendisi istememiş sizi
Seven insan iş çıkışı yarım saatde olsa görüşmek ister.
Uzaktan uzağa bakışmalar 50 sene öncedenmiş.

Gün içerisinde yazıyordu ama sadece yazıyor. Dışarda bi etkinlik bir şey yok. Ailem istemiyor diye kendini kilitledi resmen.
Ben kendi ayakları üzerinde duran biriyim. Ekonomik özgürlüğüm var ayrıca annemin sorumluluğu da ben de. Dengem bozuldu iyicene.
Bu kararımı arkadaşımın evine gidince verdim bnden küçük olmasına rağmen 4 yaşında bir kızı bir de doğacak olan bir oğlu var. Eee ben ne bekliyorum bu yaşta, neyi bekliyorum?

Bugün bu kadar korkup bir yere götürmezken yarını düşünemiyorum . Yarın yok çünkü zaman geçiyor kapalı kapılar ardında. Hakkaten bn de doluyum.
Düşünsene şimdi bir yıl devam edersem kimbilir kaç yıl.. Neden bir şey yapmıyorsun diye sorduğumda yine kilitlenip uzaklaşacaktı.

Giden benim hayatım olacaktı. En azından yalnız yürüsem de beni sürümcede bırakan kimse olmaz.

Enerjimi de alıyor .Sorumluluğum var ve bu bana hiç iyi gelmiyor.

Her şey, herkes için en hayırlısından olsun.
bak ne kadar doğru bir laf etmişsin. en azından yalnız yürüsem beni sürüncemede bırakan kimse olmaz ne kadar güzel bir cümle. ben de dün gece bir kopuş yaşadım. anlıyorum seni. dertleşmek istersen bana özelden yazabilirsin.

Son nokta derken ? Zaten cümle hiç başlamamış ki.Tuvalette falan mı buluşuyordunuz ? Ve sizi hangi cüretle istemiyorlar ? Sizde buna sırf adam patron oğlu diye sabrettiniz değil mi ? Ah yazık diyorum sadece.
Ewet hiç başlamamış o noktada haklısınız ama diğer çıkışlarınız çok yanlış.. bir insanı tanımadan yargılayıcı bir üslup kullanmanız yakışıksız gerçekten.Ama sanırım üslubunuz bu şekilde , ona yapabileceğim bir şey yok.

Sanal platform netice de..🖐

Ewet hiç başlamamış o noktada haklısınız ama diğer çıkışlarınız çok yanlış.. bir insanı tanımadan yargılayıcı bir üslup kullanmanız yakışıksız gerçekten.Ama sanırım üslubunuz bu şekilde , ona yapabileceğim bir şey yok.

Sanal platform netice de..🖐
Neden böyle hiç tanımadığınız bir adamı beklediniz o halde ? Ya kendine hiç değer vermiyorsun ya da diğer dediğim ihtimal. Ben ailesine söylediğini bile düşünmüyorum.

Neden böyle hiç tanımadığınız bir adamı beklediniz o halde ? Ya kendine hiç değer vermiyorsun ya da diğer dediğim ihtimal. Ben ailesine söylediğini bile düşünmüyorum.
3 yıldır tanıyorum. Birbirimize açılalı 1 yıla yakın olacak. Yaş gittikçe karar vermek zor. Arkadaş gibi oluyorsun işyerinde.O yüzden içim ısındı.Tanıyıp bildiğim biri diye. Ayrıca benim zaten durumum iyi.Öyle bir olasılık yok.
Kapalı kapılar derken wc yakıştırması da olmamış. Kimse bilmiyordu mahiyetinde söyledim.
Sadece sizlerle paylaşmak istedim.

Ne bilim bazen insan duygularına yenilebiliyor. Bu tip durumlarda dikkatli hareket etmek gerekiyor.
İçim kötü olursa açar okurum işyerinde, ne bilim..

Öyle bir durum ..

Ailesine söyledi hissettim bunu ailenin yaklaşımından..

Ama onay verilmedi belki de orada çalıştığım için..

Herkes için hayırlısı olsun.

bence işten ayrılın hemen iş bulup orda olmanız daha kötü etkiler sevdiği kadınla birlikteliğini çevresinin kararlarına göre belirleyen erkek de adamım diye gezmesin valla ya

İyi yapmışsınız dönse halledicem ailemi ikna edicem dese bile dönmeyin. Benim bi yakınımın da durumu aynıydı, önce annemleri ikna edicem diye diye oyaladı sonra da gitti evlendi. Vakit kaybına, boş yere kırılmaya gerek yok.

iş yerinde tüm gün insan sevdiği, sevmediği herkesle görüşüyor zaten mecburi. dışarıda buluşmaya hevesi olmayan, özen göstermeyen, değersiz hissettiren bir adamla nereye kadar ilişki yaşayabilirsiniz. en mantıklısı olmuş.

Üzme kendini. Sal gitsin. Sei ne münasebet beğenmiyorlar ? Onlar kim ki ?
Enerjimi düşürmekten başka bir şey yok. O yüzden kararlar çok önemli. Zaman uzadıkça üzülüyorsun ilerleme yok.

O yüzden bn bu noktada örneğim. Kimse böyle bir duruma girmesin bile. Yolları ayırmak en doğrusu. Burada olan böyle bir durumu yaşayan ve de arada kalan herkese örnek olsun.

Herkes söylüyor durumun yanlış olduğunu . Burası kimsenin kimseyi tanımadığı bi platform. Yaşanan tecrübeler var.

Her birinize teşekkür ederim. Aklım bulandıkça yorumları okuyacağım.🌼

Merhaba;
Düne kadar birlikte olduğum biri vardı.Neredeyse 1 seneye yaklaşacak ama bir kez olsun bi paylaşımımız olmadı dışarıya çıktığımız bir günümüz yok. Çalıştığım işyerinde patronun oğlu bu şahıs. Ailesine konuyu açmış ve aile istememiş . Sabret demesi buna rağmen yürütmeye devam etmesini artık hazmedemedim. Sunduğu tek şey aynı işyerinde çalışmamız ve birbirini her gün görmemiz onun için dışarıya çıkmaya ihtiyaç duymaması ara sıra bunu da dile getirmesi .Ama bu durumun altında yatan tek gerçek ailenin beni istememesiymiş.

İzindeyim beni görmemesine rağmen buluşalım demedi. Bn de son noktayı koydum.Hiç gitme de demedi. Sadece üzüldüğünü söyledi. Sevdiğini v.s.. Arada kaldığını söyledi ayrıca.

İki gündür hiç yazmadı .

Sizce doğru olanı mı yaptım?
Kesinlikle doğru karar

iş yerinde tüm gün insan sevdiği, sevmediği herkesle görüşüyor zaten mecburi. dışarıda buluşmaya hevesi olmayan, özen göstermeyen, değersiz hissettiren bir adamla nereye kadar ilişki yaşayabilirsiniz. en mantıklısı olmuş.
İyi yapmışsınız dönse halledicem ailemi ikna edicem dese bile dönmeyin. Benim bi yakınımın da durumu aynıydı, önce annemleri ikna edicem diye diye oyaladı sonra da gitti evlendi. Vakit kaybına, boş yere kırılmaya gerek yok.
🌼

Belki ailesine bile açmadı, seninle konuşurken başkalarıyla da konuşuyordu. Görünmek istememesi bu yüzdendir.
Yoksa bu devirde kim kimi istemiyor. Doğru olanı yapmışsınız.

bence işten ayrılın hemen iş bulup orda olmanız daha kötü etkiler sevdiği kadınla birlikteliğini çevresinin kararlarına göre belirleyen erkek de adamım diye gezmesin valla ya
Şuan için ayrılamam. İş bulmam gerekiyor. Allah büyük..
Onun adına üzgünüm çok pasif ..:( Kendi de kabul ediyor. Benim zaten bu noktada endişelerim vardı. Böylesi hayırlıymış.

Back
X