Çıkmaz Sokaklardan Çıkamiyorum

EsmerBombaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
50
16
28
Daha oncede acmistim bu konuyu. Ama ne yapsamda ne etsemde hala aci cekmeeye devam ediyorum. Icimi dokmek istedim. Benim bes senelik iliskim vardi ve sozlencektik ama ben ayrilmistim kavgalar yuzunden. Bir ay sonra birini bulmustu ve bikac ay sonra evlendi ondan 15 yas buyuk biriyle. Benle gorusuyokende kadinla gorusuyomus aldatiyomus beni. Cok aci cektim nerdeyse bi sene olcak. Agladim sizladim ama hala bitmiyo aglama sancilarim. Ben gereginden cok sevmisim kendime bunu hala kabullendiremedim. Bu bana cok agir geldi. Kalbim sanki artik can cekisiyo yasamak bile bana artik cok kotu geliyo. Hayattan zevk almiyorum cok mutsuzum. Kimseyle konusamiyorum hicbi erkekle. Aylarca agladim. Ama yetmedi. Bitmedi bu aci. Ben onu bukadar cok severken onun beni aldatmasi ve evlenmesi benim butun dunyami yikti.
 
Gerçek mi 15 yaş büyük biri ile evlenmesi aşk deglldır zengin bir kadın sanırım
 
Öyle yapan biri için değer mi günlerini zehir etmeye ? Ne güzle onla evlenmedin daha y seni hakeden biri çıkar inşallah ne aptalmışım dersin ya önüne bak bekarsın hayatın tadını çıkar ah ah
 
Kazanan sen oldun, kaybeden o..
Sen gun gectikce aydinligi gideceksin..asil o gun gectikce karanliga, cikmaz sokaklara gidecek. 1 sene belki az bi sure bunu gorebilmek icin. Ama biraz sabret ve gor.
Bende ayrilik acisini 1 bucuk sene cekmistim 2 senelik iliskimde. Ama gecti sonunda. Ve 3 sene sonra duydumki " dikis tutturamiyor" mus hayatta ve iliskilerinde. Beter olsun. Sende bekle gor. Emin ol pisman olucak sana yaptiklarindan.
 
Ee seni aldatan birinden kurtulmussun hadi nisan siz olsa yada evlensen hamile olup oyle ogrensen aldatildigini daha mi iyi olcakti bak burda neler okuyirz hamileyken yasiyolar bu yasadiklarini bi cocukla kalakaliyolar hayat devam ediyir insanlar anne baba evlat acisina bile dayanio hayatlarina devam edebikiyisa buda gecicektir bence cik bu psikolojiden
 
Seni çok iyi anlıyorum benim de başımdan benzer bir şey geçmişti. 3 senede atlattım insan içine çıktım. Ama şimdi öyle mükemmel biriyle evliyim ki hergün şükrediyorum allaha. Bir de şu açıdan bak acını sindirip bitirdikten sonra olaylara daha gerçekçi yaklaşıp,daha iyi değerlendiriyorsun insanları. Artık sen eski sen değilsin.
 
İyi de canım sen ondan zaten ayrilmissin ki yapamayacağını anlamışsın. Sonra olaylar patlamış. İyi ya sevinmen lazım bak ne kadar doğru bir karar vermişsin. Lütfen ayağa kalk silkelen ve hayatına devam et. Seni hakeden birini bulduğunda sukredeceksin o pisliğin sana bunları yasattigina
 
Back
X