- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi karbeyaz00
Şöyle söyleyim babamı anlamıyorum .. Ynai mesela bizi sever eder hani hep kötü davranan biri değil bu yaşta gelir kucağına bile alır bazen sevdiğini bilirim. Ama bunun tersine cok katı biridir kızını dövmeyen dizini döver kafası var ve sevgili olayı ona cok ama cok ters sürekli uyarır söyle böyle kızlarla bile arkadas olmayın diye sıkar böyle bizi annemi hiçbiryere göndermez. Eğerki bizi hiç sevmese hani bize hep eziyet ederken sevgisini hiç ama hiç bilmesem inan ediklerini yapardım o gücü bulurdum nasıl olsa hiç sevmiyor hiç bir çabası yok bizim için diye. ama o birşeyler yapmaya claısıyor olmuyor mesela bugün işe gitti biryere akşam ya iş olmadı diye geelecek yada 3-4 gün calısıp bıırakacak sebebi calısamıyormus anlasamıyormus annem onu evde sinir ediyormuş filan.. yada şans yok bilmiyorum. İşte böyle bir baba , patladığı anlarda gece olduğu gibi bütün dünyadaki ışıklar sönmüşcesine konusup yasaklar koyup kafamızı patlatana kadar konusuyor.
sizi psikolojik olarak inandırmış kendisine.diyosunuz ki çalışıyo çabalıyo olmuyo.bunlar babnızın sözleir değil mi..sizin değil.tabii yıllarca berabe ryaşadığınız için bir süre sponra gerçekten de şans yok babamda çabalıyor olmuyor,olmayınca da içiyor di,yosunuz.bizi seviyor aslında ama bu şanssızlıklardna dolayı sinirli.bu yüzden bize kötü davranıyor diyosunuz.
burdan size yazarak ne kadar gerçekleri görmenizi sağlayabilirm bilmiyorum.ama babanızın yaptıkları sizin suçunuz değil,annenizin suçu değil.böyle olma sebebi sadece kendisi.sevgi böyle olmaz.insan sevdiğine,yavrusuna böyle davranmaz.biran önce kendinize gelmezseniz ömrünüz böyle heba olacak,kardeşini kaç yaşında bilmem ama kendiniz ve onun için en iyisini bulmaya çalışın..