- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.811
- 548
- 31
- Konu Sahibi kackaloribu
yok saymaktan başka çarem yok dedğiniz gibi.. teşekkür edeirm destekleriniz için..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorun bu işte. Aslında herşeye yardmı ederi yemekte yapar, temizlikte. oğlumla da ilgilenir. Ama bu fevri çıkışları değişmiyor. Şiddette görünce tuzu biberi oldu..
O zaman kreşe verebilirsiniz kim bakacak derdi de yok yani5 buçukyaşında
boşanma yanlısı biri hiç bir zmaan değil. Arada fikirlerini öğrenmk için yokluyorum. Hatta bu sinirli halleri dışında sürekli benimle ilgilidir. İyiki tanıtım der her gün. Tam bir ilgi delisidir hatta. hem ilgi görmeyi hem göstermeyi çok sever. Ama bu sinirli anlarını çözemiyorum bambaşka oluyor. Bir ara devlet hastanesine psikoloğa gidecekti sonra ne düşünüyorsa vazgeçti ikna edemedim..Şiddet gösteren hödüğün işe yaradığını duymak şaşırttı açıkçası.
Madem durum bu uzman yardımı alsın.
Yoksa boşanmayı tercih mi eder konuştunuz mu?
iyi de ben zaten yarım yamalak maaş alıyorum özel sektördeyim.. asgari ücretle kira, borç ödeme ve çocuğu kreşe vermek imkansız..700 kira desek, 1000 tl kreş desek, 600 tl kalıyor, e borcum var, servisi var, ekstra okul masrafları, yemesi içmesi, faturası, cocugun ihtiyaçları hangisini bununla yapabilirim? Bi süre daha beklemem o kadar şart ki.. Birde kreşler belli saatlerde çalışıyor. Sabah 8 den önce bırakıp akşam 7 gibi alacağım bir kreş bulmakta sıkıntı..O zaman kreşe verebilirsiniz kim bakacak derdi de yok yani
Tamam hanım efendi siz bahanelerin arkasına sığınmaya devam edin. Belli ki konuyu çözüm bulmak için açmamışsınıziyi de ben zaten yarım yamalak maaş alıyorum özel sektördeyim.. asgari ücretle kira, borç ödeme ve çocuğu kreşe vermek imkansız..700 kira desek, 1000 tl kreş desek, 600 tl kalıyor, e borcum var, servisi var, ekstra okul masrafları, yemesi içmesi, faturası, cocugun ihtiyaçları hangisini bununla yapabilirim? Bi süre daha beklemem o kadar şart ki.. Birde kreşler belli saatlerde çalışıyor. Sabah 8 den önce bırakıp akşam 7 gibi alacağım bir kreş bulmakta sıkıntı..
6 ay kadar kalabiliyorsun orada. bir sınır var. işi bırakıp 6 ay orda kaldıktan sonrası peki?Kadın sığınma evleri ne güne var anlayamıyorum ki ben. Neden düşünmüyorsunuz, çocuğunuzla gidip kalırsınız.
birikim yapmam çook zor zaten.. tek derdim borçları hafifletip, oğlumun büyümesini beklemek.. evet cesaretim yok bunu biliyorum ama gerçekçi olmam da lazım..Siz eşinizin borçlarını ödeyip yeri geldi aç kaldınız yanlış hatırlamıyorsam. Nasıl birikim yapacaksınız bu şartlarda?
herkes içinde bulunduğu hayata göre yorumluyor haliyle.. herkes kendince haklı..Çalışıyorsan neden düzen kuramıyorsun diyenler ekonomiden mı bihaber, yoksa harika paralar mı kazanıyorlar merak ediyorum bazen.
Sürekli şiddet görmek daha mı iyi?Çalışıyorsan neden düzen kuramıyorsun diyenler ekonomiden mı bihaber, yoksa harika paralar mı kazanıyorlar merak ediyorum bazen.
İşi bırakmak zorunda mısınız?6 ay kadar kalabiliyorsun orada. bir sınır var. işi bırakıp 6 ay orda kaldıktan sonrası peki?
Napsın çocuğu?Sürekli şiddet görmek daha mı iyi?
Peki ailenizle konuşup durumu onlara anlatıp desteklerini almanızın imkanı yok mu? Ölünüz çıksa o evden mutlu olmazlar galiba. Hiç konuşmayı denediniz mi? Onlarda kalırsanız çoğu şeyi düzene sokabilirsiniz aslında.İşi bırakmak zorunda mısınız?
İyi günlerNapsın çocuğu?
Sokakta mı yatsın, taş mı yesin?