• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmaz..

sorun bu işte. Aslında herşeye yardmı ederi yemekte yapar, temizlikte. oğlumla da ilgilenir. Ama bu fevri çıkışları değişmiyor. Şiddette görünce tuzu biberi oldu..

Şiddet gösteren hödüğün işe yaradığını duymak şaşırttı açıkçası.
Madem durum bu uzman yardımı alsın.
Yoksa boşanmayı tercih mi eder konuştunuz mu?

Şiddet gösteren hödüğün işe yaradığını duymak şaşırttı açıkçası.
Madem durum bu uzman yardımı alsın.
Yoksa boşanmayı tercih mi eder konuştunuz mu?
boşanma yanlısı biri hiç bir zmaan değil. Arada fikirlerini öğrenmk için yokluyorum. Hatta bu sinirli halleri dışında sürekli benimle ilgilidir. İyiki tanıtım der her gün. Tam bir ilgi delisidir hatta. hem ilgi görmeyi hem göstermeyi çok sever. Ama bu sinirli anlarını çözemiyorum bambaşka oluyor. Bir ara devlet hastanesine psikoloğa gidecekti sonra ne düşünüyorsa vazgeçti ikna edemedim..

boşanalım diyince de tamam demeyecek bir insan. Hatta birilerinden konu açılırsa ben bilerek örneklerim ben gitsem sen ne yapardın diye, peşinden gelirim kapında yatarım bırakmam vs. der. Ha ne kadar severse sevsin, böyle bir sevme biçimini ben asla kabul etmiyorum tabi..

O zaman kreşe verebilirsiniz kim bakacak derdi de yok yani
iyi de ben zaten yarım yamalak maaş alıyorum özel sektördeyim.. asgari ücretle kira, borç ödeme ve çocuğu kreşe vermek imkansız..700 kira desek, 1000 tl kreş desek, 600 tl kalıyor, e borcum var, servisi var, ekstra okul masrafları, yemesi içmesi, faturası, cocugun ihtiyaçları hangisini bununla yapabilirim? Bi süre daha beklemem o kadar şart ki.. Birde kreşler belli saatlerde çalışıyor. Sabah 8 den önce bırakıp akşam 7 gibi alacağım bir kreş bulmakta sıkıntı..

iyi de ben zaten yarım yamalak maaş alıyorum özel sektördeyim.. asgari ücretle kira, borç ödeme ve çocuğu kreşe vermek imkansız..700 kira desek, 1000 tl kreş desek, 600 tl kalıyor, e borcum var, servisi var, ekstra okul masrafları, yemesi içmesi, faturası, cocugun ihtiyaçları hangisini bununla yapabilirim? Bi süre daha beklemem o kadar şart ki.. Birde kreşler belli saatlerde çalışıyor. Sabah 8 den önce bırakıp akşam 7 gibi alacağım bir kreş bulmakta sıkıntı..
Tamam hanım efendi siz bahanelerin arkasına sığınmaya devam edin. Belli ki konuyu çözüm bulmak için açmamışsınız
İyi günler :KK55:

İşi bırakmak zorunda mısınız?
Peki ailenizle konuşup durumu onlara anlatıp desteklerini almanızın imkanı yok mu? Ölünüz çıksa o evden mutlu olmazlar galiba. Hiç konuşmayı denediniz mi? Onlarda kalırsanız çoğu şeyi düzene sokabilirsiniz aslında.

Boşanın demeyeceğim, çünkü boşanamam yazmışsınız. Size vuran o, utanmayın. Sizenbir daha vurursa herkese söylerim şiddet gördüğümü, darp raporu alırım diyebilirsiniz belki ama eşiniz iyice öfkelenip sizi öldüresiye dövebilecek biriyse bu cümleleri kurmayın sakın. Aklıma sadece ev arkadaşı gbi yaşamak geliyor. Ev arkadaşı gibi yaşarken gizli gizli para biriktirebilir ve oğlunuz büyüyünce boşanırsınız belki diye düzen oturtmayı deneyebilirsiniz. Tabii anlarsa yine riskli... Ne yapılabilir bilmiyorum ama oğlunuza çok üzülüyorum. Böyle giderse ya babası gibi olacak ya babasıyla sürekli tartışacak ya da korkak sinik içine kapanık bir çocuk olacak. Şimdi boşanamam diyorsunuz ama tez zamanda kurtulun bu adamdan nolur. Beş para etmez herif bozuntusu.

Okudum. Durdum düşündüm. Boşa koydum dolmadı, doluya koydum almadı.

Bakma millete, hiçbiri senin ayakkabılarınla yürümüyor. Şartlarını az çok biliyorum, keşke elimden bir şey gelse..

Oğlanı bırakamazsın, ailenle barışsan bile onların yanına taşınmak işi bırakmak demek onu geçiyorum, iş şartlarını düzeltemiyoruz, halihazırda borçlar var. Var da var..

Gerçekçi bir kadınsın ve farkındasın her şeyin. Boşanma olayı bugün senin için bir seçenek değil bence de. Çünkü bu işin bir de sonrası var. 1 değil 3 adım sonrasını planlamak lazım.

Akşam nasıl yüzüne bakar o hödük bilemiyorum ama seni azcık tanıyorsa evliliğini kendi eliyle bitirdiğinin farkındadır.

Ne diyeyim bilmiyorum inan.

Her zaman buradayım biliyorsun.

Adamla inatlaşmayın, paranızı biriktirin, düzen ayarlayın ve boşanın.

Back
X