Cikmaz...

Eşinizin yaptığı resmen cinayetle eş değer,fakat bu süreçte bence eşinizin yanında olun sonuçta 7 yılınız var ve çocuklarınızın babası,boşanma davası açılmamış anladığım kadarıyla açılsaydı farklı konuşurdum

Ha silahla öldürmüş, ha sarhoş olup hız yapıp arabayla öldürmüş...

Bir aile evladını, babasını/annesini, kardeşini kaybetti. Kininizi diri tutun.

Ayrica sizi aldatmış. Sarhoştum hatırlamıyorum diye bir bahane yok. İnsan her şeyi hatirliyor. Yalnızca fazlaca cesaret geliyor. Normalde yapamayacağı şeyleri yapmaktan korkmuyor. Eşinizin bir kadinla dans etmesi de bunun örneği işte.

Evi terketmekle çok doğru bir şey yapmışsınız. Arkasında durun.

Boşanma kağıdı gönderin

Konu sahibi hiç sarhoş oldunuz mu bilmiyorum ama sarhoşluk öyle hiçbir şey hatırlamama durumu değil aksine her şeyi bilip deli cesaretiyle yapma hâlidir.
Yani eşiniz o kadını da biliyordu dans ettiğini de.
Sarhoştu, deli cesareti geldi ve hız yaptı bir cana mâl oldu.
Eşinizle devam edilecek, düşünülecek bir durum yok.
Daha çok gençsiniz, güzel bir hayat sizi bekliyor olabilir, o adam yüzünden kaçırmayın.

Oo burası empatlarla dolu ama ne hikmetse bir tek kazada ölen kişiyle empati kurulmuş...

İnsandır beşer, kuldur şaşar. Evet bir suç var ortada ve o suçun cezası da şu an zaten ödeniyor. Kadın dik bir duruş sergilemiş zaten aldatıldığını öğrendiğinde evladıyla ortadan kaybolmuş, kabullenip sineye çekmemiş. Ama aykırı bir durum yaşanmış, eşi kazaya karışmış. Yılların emeği, sevgisi, aile olmaları, evladının babası olması, vicdanı ağır basıyo ve yardımcı olmak, yanında olmak istiyo. Bundan daha doğal ne olabilir?

Konu sahibi birinin ölümüne neden olan eşiyle yeterince empati kurunca biz de kurbanla kuralım dedik.

Başkalarına zarar verince beşer,şaşar mı demeliyiz.
Çünkü hem hız yapmış hem kırmızı ışıkta geçmiş hata üstüne hata.
Bakalım ne kadar ceza ödeyecek?

Yiten can sizden olunca bu kadar rahat konuşmayacaksınız. Allah'ın alkoliği direksiyon başına geçiyor ve hanenizden biri eksiliyor , onun aile hayatını mı düşünürsünüz çatınız başınıza yıkılmışken? Çok iyisiniz cidden.

Başkalarına zarar verince beşer,şaşar mı demeliyiz.
Çünkü hem hız yapmış hem kırmızı ışıkta geçmiş hata üstüne hata.
Bakalım ne kadar ceza ödeyecek?
Ben diyemem, sen diyemezsin belki ama eşi der, oğlu der.
Elbette düşünmem, hiç kimse düşünmez. Ama konu sahibinin yerinde olmakta çok zor. Ve ben yorumumu onun üzerinden yapıyorum. Kendisi de belirtmiş zaten nasıl bir ikilemde kaldığını.

Ben kaza konusunda büyük konusmak istemiyorum. Eski isim gereği her gün bir sürü kaza tespit / ifade tutanağı falan okurdum. İnsan kaynanasından dönerken arka koltukta da ölebiliyor, kendi Mahallesi'nde geri geri giderken de katil olabiliyor.
Bir anlık dikkatsizlik, bir anlık panik,bir anlık yanlış karar verme...
Başımıza ne gelecegini asla bilemeyiz.
Konuya gelince, zaten boşanmayı göze alıp terketmissiniz. Bence yalnız bırakın,avukat zaten gerekeni yapacaktır.
O süreçte kendi başına kalsın, birileri tarafından onemsenmenin ne gerekli olduğunu anlasın. Bir de ödül verir gibi ilgi alaka göstermeyin.
Ayrıca 'sadece dans öyle denk gelmiş, herkes ayaktaydi, fotodan böyle gorunuyor. Gerçekten normal bir şey ' falan dese yine bir derece. Ama adam hatırlamıyorum sarhoştum demiş. Sen evli halinle neden hatırlamayacak kadar sarhoş oluyorsun? O zaman hatirlayamadigi başka şeyler de olabilir , pekala öpusmuş, yatmış, hastalık kapıp size de bulaştırmis olabilir. Siz dünyadan habersiz evde bebek emzirirken defalarca böyle 'hatirlayamayacak kadar sarhoş olup' her boku yemiş olabilir. Neyine merhamet edeceksin?
Şu dava bitsin, cezasını çekip çıksın hapisten . Baktın için almıyor ayrilirsin.ya da uzun yillar hapis yerse hapishaneden boşanma davasi açarsın. Sana merhamet etmeyene, seni aldatana çok bile

Bir can gitmiş farkındamısınız?
Burda mağdur konu sahibinin eşimi yani?
Sevdiklerinizden birine çarpsaydı aynı merhameti gösterebilecekmiydiniz çok merak ettim

Bir can gitmiş farkındamısınız?
Burda mağdur konu sahibinin eşimi yani?
Sevdiklerinizden birine çarpsaydı aynı merhameti gösterebilecekmiydiniz çok merak ettim

Ben mağdur olarak konu sahibini görüyorum, eşini değil. O cezasını şu an çekiyor zaten. Bir daha okuyun isterseniz.

Elbette düşünmem, hiç kimse düşünmez. Ama konu sahibinin yerinde olmakta çok zor. Ve ben yorumumu onun üzerinden yapıyorum. Kendisi de belirtmiş zaten nasıl bir ikilemde kaldığını.
Aldatılmayı affetmeyip o evden çıkmış, 5 ay olmuş, hala o evde olsa evet zordu, ama en zor kısmı atlatılmış, artık her şey kağıtta kalmış. Adam 4 aydır yalvarırken bile son gaz halt yemeye devam ediyordu belki de, o aracın şoför koltuğunda iken alkollü olması yüksek ihtimal, konu sahibi merhamet edeceğine başka şeylerin peşine düşse iyi olur sanıyorum.

Ben mağdur olarak konu sahibini görüyorum, eşini değil. O cezasını şu an çekiyor zaten. Bir daha okuyun isterseniz.
Konusahibi mağdur değil
Aldatıldığı için öfkelenmiş ama sonrasında affetmeye razı bir kadın
Adam hapise girmeseydide konu sahibi onu affedecekti zaten

Kırmızı ışıkta geçmiş, birinin canına mal olmuş kişiye ben empati falan kuramıyorum kimse kusura bakmasın. Kaza dediğin şey elinde olmadan önlem aldığın halde olan şeydir. Kırmızı ışıkta geçmenin kaza denecek tek noktası, tırafik kazası tanımı içinde olması. Bildiğin cinayet aslında.

Sorumsuzluğu yüzünden birinin ölümüne neden oluyor ve beşer şaşar diyoruz buna, bravo!!!

Hanımefendi sizin profilinizde avukat olduğunuz yazıyor ama bir meslektaş olarak işlenmiş suçu ifade ediş biçiminiz, olayları aktarım şekliniz vesaire hiç avukatmışsınız gibi gelmedi bana açıkçası. Eşinizin tutuklandığını söylüyorsunuz tam olarak sebebini bile açıklayamıyorsunuz. Konunuz garip geldi bana.

hataların en büyüğü de bir kadınla dans etmek. kimi evrenlerde valse katılmak ölüme sebebiyet veren kazaya katılmaktan daha kötü anlaşılan. benim eşim beni aldatsa belki affederim ama kırmızı ışıkta geçerek birilerinin ölümüne sebep olsa ne sevgim kalır ne saygım. arsız, uğursuz olur gözümde çünkü bu kaza değil başka bir şey. düşene tekme atmayı sevmem ama böylelerinin suratına tekme atılsa yeridir. sırtını gönül rahatlığıyla dönüp gitmelisin

Sadece ışık ve hız değil ölümlü bir kazaya sebebiyet verdiği için tutuklandi

e o zaman niye kirmizi isik hiz diyosun? bastan asagi yalan konu. adam seni kandirmak icin guzelce yalan soylemis ayakta durup dans figurleri hatirlayacak kadar ayiksa gayet hatirliyodur kimle ne yaptigini da. sen bunu yuttugun icin burada insanlarin da her seyi yutabilecegini dusundun herhalde.
kesinlikle katiliyorum bu yoruma da. adam birini ya da birilerini oldurmus umarim cikamaz hapisten tekrar. boyle birinin cikip insan icine karismasi tekrar araba kullanmasi insanlik ayibi olur cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…