Boşanma kağıdı gönderinMerhabalar değerli hanımlar.Ben 28 yaşında 7 yıllık evli 1 çocuklu bir bayanım.Uzun süredir bu siteyi takip ederdim.Ama buraya birgun yazacağım hiç aklıma gelmezdi.Belki de bu bir iç dökus olacak benim için.Esimle severek evlendik.Cok kibar anlayışlı biridir.Onunla bir sorunumuz olduğunda hep ortak yolu bulduk.Tek çözemediğimiz konu ailelerimizdi.Ailelerimiz evlenmezi istemedi.Tek başımıza nikah kiydik.Tek başımıza evimizi dizdik.Bu bizi daha da güçlü yaptı.Hersey iyi giderken eşimin bir bayanla dans ederken videosu düştü elime.Hayatimin en berbat gunuydu.Bana çok sarhoş olduğunu hiç birsey hatırlamadığıni o kişiyi de tanimadigini söyledi.Onun öncesinde aldatmaya dair hiç bisey hissetmedim.Video yu izledikten sonra eşyalarımı toplayıp kızımla başka şehre gittim hemen.Nereye gittiğimi bile söylemedim.Bir hafta sonra buldu beni.4 ay boyunca çabaladı kendini inandırmak için.Affedemedim onu.Tum bunlarla uğraşırken bir gece bir kazaya karıştı ve tutuklandı.5 aydır cezaevinde.Onun cezaevinde olmasına o kadar çok üzülüyorum ağlıyorum.Hayatimiz alt üst oldu.Ama içim soğumuyor ona karşı.Bir yanım şefkatle dolu ona yardım etmek onu ordan çıkarmak için uğraşırken.Diger yanım o sana hataların en büyüğünü yaptı nie uğraşıyorsun diyor.Bir yanım büyük bir nefret dolu bir yanımda şefkat.Ne yapacağımı hiç bilmiyorum.Tek bildiğim sırtımı dönüp gidemiyorum
Konu sahibi birinin ölümüne neden olan eşiyle yeterince empati kurunca biz de kurbanla kuralım dedik.Oo burası empatlarla dolu ama ne hikmetse bir tek kazada ölen kişiyle empati kurulmuş...
İnsandır beşer, kuldur şaşar. Evet bir suç var ortada ve o suçun cezası da şu an zaten ödeniyor. Kadın dik bir duruş sergilemiş zaten aldatıldığını öğrendiğinde evladıyla ortadan kaybolmuş, kabullenip sineye çekmemiş. Ama aykırı bir durum yaşanmış, eşi kazaya karışmış. Yılların emeği, sevgisi, aile olmaları, evladının babası olması, vicdanı ağır basıyo ve yardımcı olmak, yanında olmak istiyo. Bundan daha doğal ne olabilir?
Başkalarına zarar verince beşer,şaşar mı demeliyiz.Oo burası empatlarla dolu ama ne hikmetse bir tek kazada ölen kişiyle empati kurulmuş...
İnsandır beşer, kuldur şaşar. Evet bir suç var ortada ve o suçun cezası da şu an zaten ödeniyor. Kadın dik bir duruş sergilemiş zaten aldatıldığını öğrendiğinde evladıyla ortadan kaybolmuş, kabullenip sineye çekmemiş. Ama aykırı bir durum yaşanmış, eşi kazaya karışmış. Yılların emeği, sevgisi, aile olmaları, evladının babası olması, vicdanı ağır basıyo ve yardımcı olmak, yanında olmak istiyo. Bundan daha doğal ne olabilir?
Yiten can sizden olunca bu kadar rahat konuşmayacaksınız. Allah'ın alkoliği direksiyon başına geçiyor ve hanenizden biri eksiliyor , onun aile hayatını mı düşünürsünüz çatınız başınıza yıkılmışken? Çok iyisiniz cidden.Oo burası empatlarla dolu ama ne hikmetse bir tek kazada ölen kişiyle empati kurulmuş...
Ben diyemem, sen diyemezsin belki ama eşi der, oğlu der.Başkalarına zarar verince beşer,şaşar mı demeliyiz.
Çünkü hem hız yapmış hem kırmızı ışıkta geçmiş hata üstüne hata.
Bakalım ne kadar ceza ödeyecek?
Yiten can sizden olunca bu kadar rahat konuşmayacaksınız. Allah'ın alkoliği direksiyon başına geçiyor ve hanenizden biri eksiliyor , onun aile hayatını mı düşünürsünüz çatınız başınıza yıkılmışken? Çok iyisiniz cidden.
Bir can gitmiş farkındamısınız?Oo burası empatlarla dolu ama ne hikmetse bir tek kazada ölen kişiyle empati kurulmuş...
Bir can gitmiş farkındamısınız?
Burda mağdur konu sahibinin eşimi yani?
Sevdiklerinizden birine çarpsaydı aynı merhameti gösterebilecekmiydiniz çok merak ettim
Aldatılmayı affetmeyip o evden çıkmış, 5 ay olmuş, hala o evde olsa evet zordu, ama en zor kısmı atlatılmış, artık her şey kağıtta kalmış. Adam 4 aydır yalvarırken bile son gaz halt yemeye devam ediyordu belki de, o aracın şoför koltuğunda iken alkollü olması yüksek ihtimal, konu sahibi merhamet edeceğine başka şeylerin peşine düşse iyi olur sanıyorum.Elbette düşünmem, hiç kimse düşünmez. Ama konu sahibinin yerinde olmakta çok zor. Ve ben yorumumu onun üzerinden yapıyorum. Kendisi de belirtmiş zaten nasıl bir ikilemde kaldığını.
Konusahibi mağdur değilBen mağdur olarak konu sahibini görüyorum, eşini değil. O cezasını şu an çekiyor zaten. Bir daha okuyun isterseniz.
Sorumsuzluğu yüzünden birinin ölümüne neden oluyor ve beşer şaşar diyoruz buna, bravo!!!Oo burası empatlarla dolu ama ne hikmetse bir tek kazada ölen kişiyle empati kurulmuş...
Sadece ışık ve hız değil ölümlü bir kazaya sebebiyet verdiği için tutuklandi
kesinlikle katiliyorum bu yoruma da. adam birini ya da birilerini oldurmus umarim cikamaz hapisten tekrar. boyle birinin cikip insan icine karismasi tekrar araba kullanmasi insanlik ayibi olur cunku.Cici göstermek için suçunu bile taksit taksit söylüyorsunuz. Şu an gözünüzde mağdur ve zavallı tahtına çoktan oturmuş bence eşiniz. Bir kadınla dans edebilecek kadar ayakta kalabilen bir adam yaptığı şeyin de kadının da dansın da farkındadır. Bir arkadaşım, yanlış anlaşılmaya değer birşey yok deseydi neyse. Hatırlamıyorum kadar sizi aptal yerine koyan başka bir cevap olamazdı. Bence siz eşinizin sizdeki beraat hükmünü çoktan vermişsiniz. Gördüğüm kadarıyla söyleyebilirim ki hata ediyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?