Çıkmaza Girdim Karar Veremiyorum

kararvermek

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
40
0
6
Adana
Merhaba kızlar.. burası benim en zor dönemlerimde sığındığım liman. benim yaşım 26. küçük yaşta evlendirildim ama olmadı yaşım küçük diye 3ay sürdü ve bitti. yıllar sonra kendi istegimle evlendim ve ebledigim hafta büyük yanlışlara maruz kalınca ayrılmak zorunda kaldım. şimdi 26 yaşında 2 evlilik yapmış bi bayan oldum..... bu zor bi durum ama kimse ayrılmaya evlenmez bunu herkes bilir. asıl konuysa benim 2 evlilik yaptıgımı bilmelesine ragmen hiç evlenmemiş biri var. 2,5 senedir hiç vazgecmedi. istersen 10 defa evlenmiş ayrılmış ol diyor.çok sağlam karakterli bi insan. ben daha önceleri onu hiç düşünmüyordum ama 2 defa evlilik yapmış bi insan olarak cevrem bana hep bu durumu degerlendir diyor. ayrı biyandanda 2.5 senedir platonik olarak bana aşık olan bi insan hislerinden bahsetti oda aynı durumda benim hayatımı biliyor ve bırak yanında olayım evlenelim diyor. kızlar ne yapmalıyım. dul olmak 2013 te bile yadırgannıyor belki 2020 dede yadırganacak.. şimdi ben ne yapıcam. aşık olmaksa olamıyorum.. mantık diyorum ama yürütemem diye korkuyorum... şimdi sizlerin yardımına ihtiyacım var....!!

zaten iki kere mantıksız davranmanın cezasını çekmişsiniz yanlış zamanda evlenerek ve yanlış işler yaparak..
üçüncüsünü yapmamanız lazım bence. mantık evliliğine kalkışmayın, gezin dolaşın biraz vakit geçirin o kişilerle hangisine kalbiniz ısınırsa sevgili olur tamamına erdirirsiniz :3: onların istemesi diil sizin onlardan birini istemeniz önemli.. ama bir o kadar da önemli olan sevilmektir bence. Seviliyorsanız, o bunu hissettirip sizi kendine öyle bir bağlar ki siz de sevebilirsiniz :3:

Allah yardimcin olsun cnm benim... Eminim zordur senin icin suan karar vermek... Senin yerinde olsam istihare namazina yatardim hatta dinini güzel yasayan bi tanidigimada rica ederdim... Ama dilerim Allah'tan bundan sonrasi senin icin daha iyi olur...

Canım `dul` yaftasını dert ettiğin için böyle bir işe girişeceksen hem kendine hem o kişiye yazık edersin..
Herşey insanlar için, birçok sıkıntı yaşayabiliyoruz maalesef..
Kendine o şekilde bakmamanı öneririm..
Ama eğer karşındaki insanı sevebileceksen senin bileceğin bir iş tabii ki..
Fakat sevemem vs diyorsan da bir yanlışa daha maruz kalma derim..
Elbet senin de gönlün birine ısınacaktır, yaşın da oldukça genç üstelik..
`insanlar ne der, insanlar ne düşünür` fikriyle hareket edersen sadece kendi hayatını zorlaştırırsın..
Emin ol o insanların da hayatları dört dörtlük değil..
Hakkında hayırlısı olsun..

Canım `dul` yaftasını dert ettiğin için böyle bir işe girişeceksen hem kendine hem o kişiye yazık edersin..
Herşey insanlar için, birçok sıkıntı yaşayabiliyoruz maalesef..
Kendine o şekilde bakmamanı öneririm..
Ama eğer karşındaki insanı sevebileceksen senin bileceğin bir iş tabii ki..
Fakat sevemem vs diyorsan da bir yanlışa daha maruz kalma derim..
Elbet senin de gönlün birine ısınacaktır, yaşın da oldukça genç üstelik..
`insanlar ne der, insanlar ne düşünür` fikriyle hareket edersen sadece kendi hayatını zorlaştırırsın..
Emin ol o insanların da hayatları dört dörtlük değil..
Hakkında hayırlısı olsun..

benim en büyük hayalim anne olmaktı.. bu hayalim yıkıldı paramparça oldu.. şimdi hayattan hala umudum var desem ne derece inanırsınız bilemicem.. ama anne olmak içinde evlenilirmi orası muamma :/ belli bi yaş sonra hiç evlenememek var bide bizim kesimler biraz dar kafalı ya ben ömrüm boyunca bekar kalmaya razıyım ama anne olmak :/ ondan nasıl vazgecicemi bilmiyorum

benim en büyük hayalim anne olmaktı.. bu hayalim yıkıldı paramparça oldu.. şimdi hayattan hala umudum var desem ne derece inanırsınız bilemicem.. ama anne olmak içinde evlenilirmi orası muamma :/ belli bi yaş sonra hiç evlenememek var bide bizim kesimler biraz dar kafalı ya ben ömrüm boyunca bekar kalmaya razıyım ama anne olmak :/ ondan nasıl vazgecicemi bilmiyorum

Allah`tan hayırlısı ile iste, elbet nasip edecektir..
Hem anne olma isteğinden neden vazgeçeceksin ki?
Vaktini bekle, benim çevremde hala 30küsür yaşında bekar insanlar var..
Kimi yine o yaş aralıklarında evlendi..
Demem o ki herşeyin hatta her güzel şeyin bir vakti saati var..
Sen değerlendirmeni yap, ölç-biç, neticede anne olmak istiyorsun ama bir bebek dünyaya geldiğinde ve büyüdüğünde karakterli bir de babası olsun ister..
Umarım doğru bir insanla güzel bir evlilik yapar ve güzel bir evlada kavuşursun.. (;
Son olarak: Asla ümidini kesme.
(;

Allah`tan hayırlısı ile iste, elbet nasip edecektir..
Hem anne olma isteğinden neden vazgeçeceksin ki?
Vaktini bekle, benim çevremde hala 30küsür yaşında bekar insanlar var..
Kimi yine o yaş aralıklarında evlendi..
Demem o ki herşeyin hatta her güzel şeyin bir vakti saati var..
Sen değerlendirmeni yap, ölç-biç, neticede anne olmak istiyorsun ama bir bebek dünyaya geldiğinde ve büyüdüğünde karakterli bir de babası olsun ister..
Umarım doğru bir insanla güzel bir evlilik yapar ve güzel bir evlada kavuşursun.. (;
Son olarak: Asla ümidini kesme.
(;

Amin... teşekkür ederim güzel dileklerin için. haklısın ölçmeden biçmeden olmuyor da ne bilim işte dedigim gibi 2 defa evlenip ayrılınca hayatın her evresi için evham yapıyorum umarım şu zamanlarımı geride bırakıcak bi hayatı yaşarım. tekrar teşekkür ederiim

Amin... teşekkür ederim güzel dileklerin için. haklısın ölçmeden biçmeden olmuyor da ne bilim işte dedigim gibi 2 defa evlenip ayrılınca hayatın her evresi için evham yapıyorum umarım şu zamanlarımı geride bırakıcak bi hayatı yaşarım. tekrar teşekkür ederiim

Hayatını aceleye getirirsen hiçbir şey anlamadan boş yaşarsın..
Akışına bırak, biraz kafanı, zihnini dinlendir..
Sonra mantıklı bir şekilde düşünür ve kararlar verebilirsin.. (;
Geçmişinde onları yaşamayı sen de istemezdin elbette..
Ama oluyor işte, her insanın imtihanı farklı..
Şuan karışık kafayla yapman gereken eyleme geçmek değil, fikirlerinin zihninin dinginleşmesini beklemek, sonrasında doğru kararları tecrübelerinden de faydalanarak vereceksin eminim.. (;
Rica ederim ne demek, hakkında hayırlısı olsun. (;

Back
X