- Konu Sahibi kararvermek
Merhaba kızlar.. burası benim en zor dönemlerimde sığındığım liman. benim yaşım 26. küçük yaşta evlendirildim ama olmadı yaşım küçük diye 3ay sürdü ve bitti. yıllar sonra kendi istegimle evlendim ve ebledigim hafta büyük yanlışlara maruz kalınca ayrılmak zorunda kaldım. şimdi 26 yaşında 2 evlilik yapmış bi bayan oldum..... bu zor bi durum ama kimse ayrılmaya evlenmez bunu herkes bilir. asıl konuysa benim 2 evlilik yaptıgımı bilmelesine ragmen hiç evlenmemiş biri var. 2,5 senedir hiç vazgecmedi. istersen 10 defa evlenmiş ayrılmış ol diyor.çok sağlam karakterli bi insan. ben daha önceleri onu hiç düşünmüyordum ama 2 defa evlilik yapmış bi insan olarak cevrem bana hep bu durumu degerlendir diyor. ayrı biyandanda 2.5 senedir platonik olarak bana aşık olan bi insan hislerinden bahsetti oda aynı durumda benim hayatımı biliyor ve bırak yanında olayım evlenelim diyor. kızlar ne yapmalıyım. dul olmak 2013 te bile yadırgannıyor belki 2020 dede yadırganacak.. şimdi ben ne yapıcam. aşık olmaksa olamıyorum.. mantık diyorum ama yürütemem diye korkuyorum... şimdi sizlerin yardımına ihtiyacım var....!!