- 19 Ağustos 2023
- 997
- 529
- 33
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
Merhaba ben öğretmenim daha önce burda eski sevgilimle ilgili konular açıyordım 1 yıl aynı evde yaşadık ayrılalı bir buçuk yıl oldu yeni yeni kendime geliyorum 6-7 ay önce yanıma geldi en son görüşmek için son kez dedi bir daha da konuşmadık. Bir buçk yıldır kimseyle konuşma hevesim dahi kalmamıştı ona hissettiğim gibi olacağına inanmıyorum çünkü hâlâ inanmıyorum aslında evlenebileceğime dair inancım da kalmadı. Geçen sene bi törende başka bi okulun müdürüyle tanıştım yaşlarımız yakın aynı meleketteniz. O kişi daha önce arkadaşlarım arasında konuşuluyordu çok evlenmek istiyormuş ve ilçede yazmadığı kız kalmadı gibisinden. Benim arkadaşımla da başka bşr törende tanışmışlardı yaklaşık 6-7 ay öncesinde benle tanışmasından. Ona da çok mesaj atmış arkadaşımda olmayacığını söylemek için çay içmiş dediğine göre. Sonra beni görünce instagramdan ekledi bende kabul ettim bana yazmadı daha sonra kendi müdürüm beni çekip işte biri var evlilik düşünüyor sende istiyorsan oturur konuşursunuz bakarsınız gibisinden söyledi. Arkadaşlarım buna çok tepki gösterdi nasıl yapar diye o yüzden düşünme şansım olmadı bu kişiyi. Bana da sanki beni mantık olarak düşünüyor çokta istemiyor gibi hissettirdi . Bende instagramdan çıkarttım . Fark etti mesaj attı rahatsız mı ettim neden diye. Ben de rahatsızlık değil ama arkadaşımla sohbetiniz olmuş bana uygun gelmedi o yüzden dedim . Be kimseye kötülük yapmpne anlatıldı size herkesin herkesle sohbeti olabilir dedi. Bende kötülük değil ama bana uygun değil bu durum dedim . O kişiyle ilişkiye evrilmedi umursucağını düşünmedim üzüldüm bu duruma dedi. Bende cevap vermedim. Sonra hesabımı herkese açık yapmıştım hikayelerime bakıyordu. Gizledim bende . Engelledi beni nedense . Bu sene eylül ayında kaldırmış engeli. Bu sene de ilçe memde yükselmiş bi konumda. İki defa karşılaştık ilkinde selam vermedi yüzüme uzun uzun baktı. Geçende bi törende karşılaştık 2 kere selam verdi gülümsedi yanıma gelip. . Asıl konuya geleyim bu tanışmak istedikten bir ay sonra arkadaşlarımla aram bozuldu durduk yere bana tavır aldılar. Hala konuşmuyorum onlarla. Şehirde yapayalnız kaldım . Dışarda oturup kahve içebileceğim bile tanıdığım kimsem yok. Evde yalnızım kafayı yicek gibi oluyorum bazen. Boşluktan dolayı mı bilmiyorum bu kişiyle olur muydu diye düşünüyorum. Artık adım atmaz sanmıyorum ama ayıp mı ettim diyorum içim içimi yiyor. Bende bi adım atamam. Bu kişiyi dış görünüş olarakta bana yakıştırmadılar ama neden şimdi böyle oldum bilmiyorum. Geçen kedisi için açtığı bi hesabı var profiline etiketlemiş ona baktım yeni gönderilerini başka öğretmen bi kız beğenmiş. Demek ki dedim bana özel değil evlenmek istemesi yani evlensem bu da beni kötü hissettirebilirdi. Çok yalnız kaldım ne yapıcam bilmiyorum. Bir de üzerinden 8 ay geçti galiba hala instagramda dm önerisi kısmında en üstte karşılıklı etkileşimle oluyormuş bu ben bakmıyorum hesabına. Hala bakıyor mu diye merak ediyorum
Son düzenleme: