- 2 Nisan 2023
- 26
- 2
- 6
- 38
- Konu Sahibi tubish0066
-
Eşimde mutlu değil burda dönücez elinde sonunda diyor ama annesinin lafından çıkamiyor anneside yanlız kalmiyor 2 kızlari burda ben onlarada giderim sizede gelirim tedavimede her türlü gider gelirim demiyor. Bana bağlı yaşamayın demiyor.2 senelik bi evliligim var. Son ana kadar memleketimizde yasiycakken esimin annesinin rahatsızligindan dolayi baska şehirde yasamaya basladik. Kısa süreligine diye geldik. Annesinin rahatsızligi ara ara nüks etti diye bir türlü dönemedk. Eşimin babasi yok annesi kizlarida varken esime cok guveniyor 2 senelik geldik derken lafını etmez oldu. esimde burda ablalari oldugü halde biz donemeyiz diyor. Kimse tedavi icin baska sehre yerlesmiyor gidip geliyor Ne birikim yapabiliyoruz. Ne mutluyuz burda cevremiz yok. Ailemi cok özluyorum. Cogu zaman mutsuz hissediyirm kendimi. Maddi acidanda manevi acidanda memlekete donmek daha mantıklı ama esim dönmuyor bazen basimi alip gidesm geliyo. Ben önden gideym.sen snra gel ozaman diyorm tavır yapiyo. Çok sıkıldm bunaldm burda hem ıs hayati sıkıntıları hem kimsesizlik ne yapıcami nasıl ikna edicegımı bılmyorm cocuk oldgunda zaten kalamayiz maddi acidan ama anlamiyor.
Hayir kızıyla evli degil kizıEvlilik fedakarlık ister annesi için siz de biraz sabredip bulunduğunuz yerde bir çevre edinebilir eşinizle de çıkıp gezip mutlu olabilirsiniz. Eşiniz de zaten istemiyormuş şartlar daha müsait olunca istediğiniz şehre zaten gideceksiniz. Kayınvalideniz sizinle mi yaşıyor?
Bencede bırakmayın el kızı annesı gbi görmez sız kaynanızı gorebiliyosanız ne mutlu size ayrıca kimse elden ayakdan düşmüş degil benimlede yaşamıyor.ben yeterince fedakarlık yapıyorm kendi ailemı kmlerce uzakda bırakip geldim herkes yapmaz bunuda orda calısıyoken üstelik orda ev varken burda kira veriyoruz annesjnin daha bunları düsünüp ya gelmesi yada gidin demesi gerekir.Erkek kardeşlerim var eşleri de var. Ana babamı asla onların eline bırakmam. Benim sevdiğim kadar sevemezler annemi babamı. Sonra bir münasebetsiz çıkar öf püf der, ortalık karışır.
Görümcelerinizin yerinde olsaydım anneme sahip çıkardım. Allah kimseyi kimseye muhtaç bırakmasın.
Evlilik fedakarlık ister annesi için siz de biraz sabredip bulunduğunuz yerde bir çevre edinebilir eşinizle de çıkıp gezip mutlu olabilirsiniz. Eşiniz de zaten istemiyormuş şartlar daha müsait olunca istediğiniz şehre zaten gideceksiniz. Kayınvalideniz sizinle mi
Inanın deniyorm ama ısınamadm sevemedm burayı bide sevdiklerim olmadan yasamak imkani varken gitmemek beni geriyor benmde annem.babam yaşlı onlari goremiyorumEvlilik fedakarlık ister annesi için siz de biraz sabredip bulunduğunuz yerde bir çevre edinebilir eşinizle de çıkıp gezip mutlu olabilirsiniz. Eşiniz de zaten istemiyormuş şartlar daha müsait olunca istediğiniz şehre zaten gideceksiniz. Kayınvalideniz sizinle mi yaşıyor?
Bencede bırakmayın el kızı annesı gbi görmez sız kaynanızı gorebiliyosanız ne mutlu size ayrıca kimse elden ayakdan düşmüş degil benimlede yaşamıyor.ben yeterince fedakarlık yapıyorm kendi ailemı kmlerce uzakda bırakip geldim herkes yapmaz bunuda orda calısıyoken üstelik orda ev varken burda kira veriyoruz annesjnin daha bunları düsünüp ya gelmesi yada gidin demesi gerekir.
Ikimizde memuruz. Sòyleki tek cocuk olsa anlarm birde hastaligi olan kimse yer deistrmiyo ordanda gidilip gelineblir tedavisi icin her gun gidilmesi gerekmiyor. Ayrica yani bur tane cocugu yok bizimde buraya yerlesmemiz sart degil bu sekilde annesine göre hayatımızı idame ettirriyoruz. benmde bizimde hayallerimiz var. Bole geciyo zaman mutsuz oldgumuz yerde. benmde annem babam yasļi bana haksızlık olmuyormu onlarnda yası cok bu zamanlarında yanında olmycaksam ne zaman olucam.ona annesini bıraksn demyorm anneside gelsın evi var orda tedavi icin git gel yapablir burdada cocukları var.eşiniz ne iş yapıyor ki iki yıl şehir değiştirebiliyor? Sizin çalışma hayatınız kariyeriniz yok mu
Evet 2 yıldir söyle soleym burda kiralar cok fazla ve ben cocugm oldugunda 2 sene maas almycam gecinemycegimizde asikarNe zamandır oradasınız ben anlayamadım. 2 senedir mi?
Valla kayınvalidem yanmda yasamıyor ama esim her aksam orda nerdeyse, birlikte biyerlere gidemiyoruz, yani kendi halimize deiliz burda haklı kendi capında bende haklıym bana önden git bende gelirmde demiyor burda skntı niye cekeym. Bisa calısıyoruz bizimde cocugmuz olcak. Gelecek düsünmemiz gerekSorununuz eşinizle sizin ikinizin aynı çatı altında bir aile olduğunu kabullenememissiniz ki kayınvalideniz yanınızda bile yaşamıyor ailenizi görmeye gidebilirsiniz ama kendi evinizi düzeninizi eşinizi benimsemeniz lazım ben eşimle dünyanın her yerinden yaşarım yanımda o olsun yeter derim bunu çözmeniz lazım baştan anlamışsınız ama annesi tamamen iyileşmemiş bu halde bırakmak istemiyordur adamda haklı kendi çapında
Onun annesinin ordada evi var oralı zaten yani istedgi zaman gelip gidebilir biz burda yasamiyordukki zaten sonuc olarak esimde burayi sevmiyor bende sevmyorm onemli olan bizim hayatımız deilmi surekli baskalarina goremi yasîycaz imkan varken burda kalmaķ zorunda deilkenE burada bir çelişki var. Eşinizin ailesine yakın olmasından rahatsızsınız ama kendiniz ailem ailem diyorsunuz. Nasıl olacak?
Rahatsızlıgı ciddi bi rahtsizlik ama yani tedavisini oluyo dinc birisi tek yasamiyor iste dönersem gurur yapcakmis gbi geliyo doldurusa gelebilir sonradan bıraktı gitti gibi güzellikle gideym istyorm ama gönlünü yapamadimEğer kv durumu ciddi değilse yanında ilgilenebilcek biri varsa sizin kalmanıza gerek yok. Eşiniz istiyorsa gelir istemiyorsa da siz dönersiniz memleketinize
Evet mutsuzum net isyerinide sevmedm hayatim bianda deisti burda omrün bosa geciyirmus gibi hissediyorm evliligimin bike tadını cikaramyorm ca rahatsizligı ama ole umutsuz bir durumda deil kayinvalidem kücƙ nüksler oluyo bazen tedaviyle silinyor cok sk olmuyorİyide böyle de siz üzülüyorsunuz siz de ailenizi özlüyorsunuz eşiniz biraz bencil davranıyor. Bu arada kv rahatsızlığı nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?