çıkmazda kalmaktan nefret ediyorum...

kirmizicilek16

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
3.377
1.225
373
37
bazen yaşadığım hayata küfürler etmek istiyorum
bazen çok şükür rabbim diyorum
ama şuan çıkmazdayım ve ne düşüneceğimi bilmiyorum

bu ayın 16 sında annem göbek fıtıgından ameliyat olacak gün vermişler ve az evvel öğrendim
2,5 yaşında kızım var ve annem bakıyor ben çalışıyorum

ne yapıcam kızlar nasıl kalkıcam altından
11 gün yıllık iznim var onu kullanırım diyorum
bu sürede annem ayaklanabilir mi?

iş yerinden izin almak ayrı bir dert
çok canım sıkkın

ayy kendim gibi okudum. benim de izin deyince tüylerim, kafamdaki saçların her teli diken diken oluyor.
aslında içerde iznim de var ama yine de özel sektör bizi sindirdi bu konuda.
11 iş gününü aynı anda alabilir misin? alırsan bir nebze seni rahatlatır. olmazsa 1 hafta falan da eşin alsa çok iyi olur. biz öyle yapıyoruz. hatta önce eşim alıyor, gerek kalırsa ben alıyorum sonra

Allah acil şifalar versin annenize.. anneniz iyileşene kadar k.valideniz falan bakamaz mı acaba..

ipekk aynen öyle izin diyince hepsinin gözleri dönüyor aynı stres bizde de oluyor.
isteyeceğim şansımı kullanıcam
inşallah verirler

işyeriniz bu konuda anlayışsız sanırım anneniz kendisini toparlayana kadar idare edemezler mi .Ücretsiz izin deneseniz ya da

bakıcı ayarlasam da anneme bakacak biri lazım yani hem anneme hem kızıma bakacak biri de biraz zor gibi

Anladım ben anneniz ameliyat olayına kalkıştıysa o kısım hallolmuştur gibi gelmişti.
Annenize bakacak kişiyi kardeşlerinizin de yardımıyla ayarlayabilirsiniz belki. Tek çocuksanız da umarım ikisine de bakacak birini bulursunuz.

işyeriniz bu konuda anlayışsız sanırım anneniz kendisini toparlayana kadar idare edemezler mi .Ücretsiz izin deneseniz ya da
anlayış kabiliyeti sıfır
11 gün iznimi resmiyette hakkım olanı alabilsem keşke
ama vermeliler
ama gidip izin isteme stresi öldürecek beni

bir tane de erkek kardeşim var
o bekar...

bir tek ben varım
iznimi isteyeceğim
ama gidip izin isteme geriyor beni

öncelikle geçmiş olsun canım..annenin ayaklanması uzun sürebilir.11 gün izin yeterli olmaz sanıyorum ki.
okula başlıyor mu bu sene? belki 1-2 aylığına tüm gün kreşe versen? annen de toparlanmış olurdu bu sürede..

anlayış kabiliyeti sıfır
11 gün iznimi resmiyette hakkım olanı alabilsem keşke
ama vermeliler
ama gidip izin isteme stresi öldürecek beni

allah kolaylık versin kardeş .Ben 10 sene özel sektörde çalıştıktan sonra devlet memuru oldum .Sizi çok iyi anlıyorum .Bir yol bulunur inşallah

netten baktığımda ameliyat olduğu gün taburcu olur diyor 1 haftada toparlar yazıyordu
1-2 aylığına kreş bulabilirmiyim ki
hiç araştırmadım da o konuları

netten baktığımda ameliyat olduğu gün taburcu olur diyor 1 haftada toparlar yazıyordu
1-2 aylığına kreş bulabilirmiyim ki
hiç araştırmadım da o konuları
ben de bel fıtığından ameliyat olduğumda 1 gece kaldım hastanede..ama toparlanıp hele ki çocuk bakcak duruma gelmek bir zaman alır mutlaka..yani 2,5 yaşındaki çocuk ilgi bekler oyun bekler,peşinden koşmak gerekir,yemek yapılacak vs derken yeni ameliyat olmuş yaşı da 50 den yukarı ise 1-2 ay alır sanırım..
yarım gün gidecek miydi okula? kreşler için konuşabilrsin,1-2 ay tam gün,sonrasında oyun gurubu yarım gn devame debilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…