CIKMAZDA VE CERESIZCE ICIMI DOKUYORUM.....

İnsülin direnciniz varsa kilo vermeniz çok zor olur .Öncelikle kan değerlerinizi ölçtürüp sağlıklı ve temiz beslenmeniz lazım. Bir uzmandan yardım alın. Ayrıca Glisemix İNdex tablosu var netten inceleyin.Düşük glisemix indexli yiyecekleri yemeniz lazım.Yani kan şekeriniz aniden inip çıkmayacak.Lifli posalı tahıllı yiyecekleri tüketin. Tatlı krizlerinizde Hurma -İncir-Kayısı tüketebilirsiniz. Fazla kilonuz varsa yürüyüşle başlayın ve mutlaka her gün 3 litre su tüketin. Bu önerileri kendim yaptığım için söylüyorum .Başladığımda 107 kiloydum .35 kiloya yakın verdim böyle yaparak :rapci: Sakın pes etme ...
Bende sizin eski kilonuzla hemen hemen ayniyim 3 gündür yuryuyorum kuru kayisi da yiyorum yediklerimide azalttim ama sanki dahada fazla kilo alacakmisim gibi korkuyorum yemesem aç kalsam bu sefer metaboliizmamm bozuluyor

Evet haklisiniz belki ordan bakinca istese zayıflar dediginizi duyar gibiyim ama önünde 10 15 kilo degil 40 kilo fazla var ve bu sanki kocaman bir dag gibi
Canım direk 40, kilo diye odaklnma ilk hedefin 99 olsun mesela sonra 90-85-80 gibi düşün ben hep öyle yaptım 99ken 95ti ilk hedefim sonra 90-85-80 yani 79-78 i de gördüm düşünsene küçük küçük adımlarla 20 kilo verdim ben sende başarabilirsin

Canım direk 40, kilo diye odaklnma ilk hedefin 99 olsun mesela sonra 90-85-80 gibi düşün ben hep öyle yaptım 99ken 95ti ilk hedefim sonra 90-85-80 yani 79-78 i de gördüm düşünsene küçük küçük adımlarla 20 kilo verdim ben sende başarabilirsin
Insalalh canm bu sefer olacak olmali başka çaresi yok tokezlensemde yapmiycam ama sanki kilo alacakmisim gibi hissediyorum yürüyorum yediklerimide dikkat ediyorum eskisinden az yiyorum mesela

Bu kilolar 5 günde alınmadığı için 5 günde de gitmiyor malesefki.
Diyet yapmadan yalnızca kondisyon bisikletiyle 1 ayda 3 kg vermişliğim var.
Sabırlı olun vazgeçmeyin. Endokrinoloji bölümüne gidin. İnsülin direncinizi kontrol altına aldıktan sonra kilo vermeniz de kolaylaşır. Dayanamayıp kaçamal yaptığınızda bırakmayın, yediklerinizi dengeleyip devam edin.
Gittim ilaç verdi yeni basladim evet en iyisi küçük hedeflerle ilerlemek benim en büyük hatam kaçamak olduğunda hemen kendimi salmam ve büyük pismanlik

3 gündür yürüyüş yapıyorum 5 gundurde yediklerime dikkat ediyorum ama tartida oynama yok moralim dahada bozuluyor aksine çok istiyorum ama tatlı krizleri herseyi yerle bir ediyor
Plates dusundunuz mu? Plates hem vucudu da sekillendiriyor. Yuruyuslere devam edin bu arada birakmayin.

Insalalh canm bu sefer olacak olmali başka çaresi yok tokezlensemde yapmiycam ama sanki kilo alacakmisim gibi hissediyorum yürüyorum yediklerimide dikkat ediyorum eskisinden az yiyorum mesela
Canım sen dikkat etmeye devam et inan fark edecek vazgeçme yeter ilacını kullan yürüyüşünü yap ve dengeli ye fazla azaltma lütfen yediklerini

Tatlıya düşkünseniz süper. Acıkınca yulaf lapası yiyin. Hafta içi her sabah yerim ben. Tatlıyı da çok severim o yüzden sabahları çikolatalı puding yiyormuşum gibi oluyor. Hem sağlıklı, hem tok tutuyor hemde mutlu ediyor.
Püf noktası pişirmekte. Denemek isterseniz tarif verebilirim.
Ayrıca hiç hareket etmeyen birine yürüyüş belki iyi gelebilir hiç yoktan iyidir şeklinde ama çok bel bağlamayın ona. Pilates yapmaya çalışın. Yediklerinize dikkat edin. Bol bol su için, akşam acıkınca yeşil çay falan için.
Suyu çok icerim ve o lapanin tarifini alabilirmiyim rica etsem yürüyüş baya terletiyor beni düşünün biz gibi havada terliyorum

Yazdığınız ilaç bende mide bulantısı ve iştahsızlım yaptı. Doktor kontolünde başlamıştım insilün direnci olanlara veriyorlar zaten. Sağlıklı ve temiz beslenirsen kilo almazsın canım merak etme

Canım sen dikkat etmeye devam et inan fark edecek vazgeçme yeter ilacını kullan yürüyüşünü yap ve dengeli ye fazla azaltma lütfen yediklerini
Çok azalmadı aslinda ama sanki fazla yiyormusum psikolohisine giriyorum aç kalmak istemiyorum dayandim aslinda ama bu sefer metabolizmam bozuluyor

Yazdığınız ilaç bende mide bulantısı ve iştahsızlım yaptı. Doktor kontolünde başlamıştım insilün direnci olanlara veriyorlar zaten. Sağlıklı ve temiz beslenirsen kilo almazsın canım merak etme
Evet banada doktor verdi suanlik bisey yok ama bulantı falan tatli çok zorluyor beni

Şu sözü çok seviyorum. Beni motive ediyor. Belki size de faydası olur. “ Pes Etmeyi Düşündüğün An Neden Başladığını Hatırla”

Şu sözü çok seviyorum. Beni motive ediyor. Belki size de faydası olur. “ Pes Etmeyi Düşündüğün An Neden Başladığını Hatırla”
Ben bebek için basladim hamile kalmak istiyorum bebek kokusu istiyorum karnında bir can istiyorum evet bunu her an tekrarlayacagim

Suyu çok icerim ve o lapanin tarifini alabilirmiyim rica etsem yürüyüş baya terletiyor beni düşünün biz gibi havada terliyorum
Terlemeyin buz gibi havada üşütürsünüz :)
Ben yulafımı önce biraz rondodan geçirip öyle saklıyorum. Her seferinde uğraşmamak için. Böyle daha kıvamlı oluyor. Olgunlaşmış bir muzu eziyorsunuz(olgunlaşmış olması tatlı olmasını etkiliyor), üzerine 3-4 yemek kaşığı yulaf, bir çay bardağı süt (ben laktozsuz kullanıyorum, arada proteinli sütler de kullanıyorum ama çok nadir), 1 yemek kaşığı chia tohumu, 1 yemek kaşığı şekersiz kakao, 1 tane de hurmayı parçalayıp kısık ateşte pişiriyorum. Biraz kıvam aldıktan sonra çok az daha süt ekliyorum (su da olabilir bu sonradan eklenen). Puding kıvamına geliyor zaten. Sonrasında üzerine hindistan cevizi, badem vs koyabilirsiniz.
Ben çok çabuk acıkan biriyim. Bu tabağı 7 gibi yiyorsam 12 de acıkmaya başlıyorum.

öncelikle sağlıklı bir hamılelık için zayıflaman gerektiğini hatırla. bunu not eet göz önünde olsun. Sonra hergün fazla kılonun vucuda etkisi zararlarını çıktı al. neden zayıflaman gerektiği hakkında. zihinsel olarak kendini motıve edersen devamı gelecektır. Gerçekten isteyen birinin başarmama olasılığı yok.

Öncelikle azim ve kararlılık diliyorum size. Pek çok kişi yapmış siz de yaparsınız ( bu arada ben de gebeliğin son zamanlarında biri olarak 90 a yaklaştım Doğum sonrası size verilen tavsiyelerden ben de yararlanacağım) eşim bir hazır yemek firmasından bir aylık yemek paketi aldı 1500 kalori sınırlı. 3 ana 2 ara öğün olarak her şeyi hazırdı evde sadece ekstra bazen yeşil elma bazen bir küçük muz yedi zorlanırsa. Böylece bir ayda 99dan 92 ye düştü. Hayatta spor yapmaz evin karşısındaki markete bile arabayla gider üşenmeden otoparktan çıkmaya. Siz de dikkat ediyorum bir kaç gündür yazmışsınız mutlaka bir yere yazın büyük ihtimalle ya hala çok ya da bol kalorili şeyler yiyorsunuzdur. İmkanınız varsa dediğim paketlerden alın her sabah bir koli yiyecek kapınıza geliyor ister tavada ister mikrodalgada ısıtır yersiniz. Baya bir gözü doyuyordu eşimin sabah koliyi açarken hatta bazı ara öğünleri kızım yiyordu. İki aydır da hiç kilo almadı evdeki normal düzene dönünce. Ben bir iki ay daha paket alıp 90 on altına inmesini istedim. O da Doğumdan sonra beraber alırız dedi canıma minnet. Hem lohusa yemekle uğraşmam hem de düşünmem ne yerim diye..

Çikolata krizlerini yenmiş biri olarak,
1 muz dilimleyin üzerine bal gezdirin. Daha sonra kakao üzerlerine gezdirin, fındık ceviz parçalayın biraz üzerine serpin. Güzel oluyor.

2. Tarif;
Tavaya 1 muz alın altlı üstlü kızartın.
bir tabağa alıp bal gezdirin.
süper oluyor.

Terlemeyin buz gibi havada üşütürsünüz :)
Ben yulafımı önce biraz rondodan geçirip öyle saklıyorum. Her seferinde uğraşmamak için. Böyle daha kıvamlı oluyor. Olgunlaşmış bir muzu eziyorsunuz(olgunlaşmış olması tatlı olmasını etkiliyor), üzerine 3-4 yemek kaşığı yulaf, bir çay bardağı süt (ben laktozsuz kullanıyorum, arada proteinli sütler de kullanıyorum ama çok nadir), 1 yemek kaşığı chia tohumu, 1 yemek kaşığı şekersiz kakao, 1 tane de hurmayı parçalayıp kısık ateşte pişiriyorum. Biraz kıvam aldıktan sonra çok az daha süt ekliyorum (su da olabilir bu sonradan eklenen). Puding kıvamına geliyor zaten. Sonrasında üzerine hindistan cevizi, badem vs koyabilirsiniz.
Ben çok çabuk acıkan biriyim. Bu tabağı 7 gibi yiyorsam 12 de acıkmaya başlıyorum.
Yazini ekran görüntüsü aldimcanm çok teşekkürler

Back
X