• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cikmazda.

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
Kizlar acayip mutsuzum,

Annem geldi yanima bir gunlugune uyumaya. Esim calisiyordu aksama kadar. Okadar elimden
Geleni yapmaya calistim ki iyi agirliyim annemi evimde diye. Sabah esim dogum gunum icin bir gunluk beni bir yere goturcekti onceden planlamisti bunu, ilk once annemlen kahvalti yapicaktik ondan sonra trene binip evine gidicekti. Orda kahvalti hazirlarkene esimle mutfakta tartismamiz oldu esim orda soylenerek soyliyor ki annem duysun, beni itiyor ki cekil diye, benim moralim bozuldu ama fazla bozmamaya calisiyorum annem
Var. Ogluma yemek veriyorum arada agzima domates atmisim, sen vah neden herkes baslamadan once basliyorsun yemege soylenmelere basladi esim. Ben simarikmisim annemin yaninda soyluyor bunlari.

Annemde eve gitmis aglamis, kardesim
Bana msj atiyor.
Benim zaten moralim bozuktu ki annem kafama takildi gezmemis iptal
Oldu. Anneme cok uzgunum.

Esimde gitti gelmicek aramiz
Cok bozuk bitmeye geldik.

Ben dayanamiyorum
Ama annemin
Gonlunu ben
Nasil alirim bilmiyorum!!! Esimden nefret ediyorum

Gidin annenizin yanına, eşinizin adına özür dileyin gönlünü alın. Saygısızlık yapmış.

Siz kavga gormemissiniz bunlar cok basit hatta komik geldi bu kadar da onemli bir durum yok ortada neden buyuttunuz annenizin aglması da nedir yani esinizde annenizin yanimda hic iyi yapmamis, kadincagiz sizi hep mutsuz sanacak..
Annenizi arayin esinizin caninin baska seylere sıkkin oldugunu ozur diledigini soyleyin guzel guzel.. esinizle iyi oldugunuzu bilsin siz barisirsiniz ama anneniz unutmaz hic birseyi keske olmasaymis ama vardir bi nedeni baskasina sinirlenmis sizden cikarmis sanirim bu erkeklerin kafa yapisi

Kocaniz cok kaba bir adammis ama herhalde hep boyleydi. Yeni bisey degildir herhalde. Anneniz de muhtemelen size sahip cikamadigi icin uzulmustur ama eski konulariniza hizlica goz attim da 2014 yilinda da anneniz icin cikmazdayim diye konu acmissiniz. Yarin gidin konusun annenizle, bosuna uzuldun aile icinde olur boyle seyler, biz seninle az sey mi yasadik vs deyin

Annenizin gönlünü neden siz alıyorsunuz ? Arayın ama siz bir şey yapmamışsınız ki .. bir de ne oldu da doğum günü sabahı bunlar oldu ben anlamadım ? :KK57:

Normal seylermis. Bunun nesi normal, kadın acıkmış, ağzına iki lokma koydu diye doğum gününde eşinin ağız kokusunu çekiyor üstelik eşi bunu annesine duyuruyor daha çok yıpratmak için. Imı bınlır ivlilikti cik nirmil. Nah normal. Öyle herife kısasa kısas yapar ailesinin ortasımda ezer, rezil ederim ezdirme kendini

Anneniz çok abartmıs eşiniz de saçmalamış,annenizin yanında böyle davrandığı için özür dilemesi lazim..

Kizlar acayip mutsuzum,

Annem geldi yanima bir gunlugune uyumaya. Esim calisiyordu aksama kadar. Okadar elimden
Geleni yapmaya calistim ki iyi agirliyim annemi evimde diye. Sabah esim dogum gunum icin bir gunluk beni bir yere goturcekti onceden planlamisti bunu, ilk once annemlen kahvalti yapicaktik ondan sonra trene binip evine gidicekti. Orda kahvalti hazirlarkene esimle mutfakta tartismamiz oldu esim orda soylenerek soyliyor ki annem duysun, beni itiyor ki cekil diye, benim moralim bozuldu ama fazla bozmamaya calisiyorum annem
Var. Ogluma yemek veriyorum arada agzima domates atmisim, sen vah neden herkes baslamadan once basliyorsun yemege soylenmelere basladi esim. Ben simarikmisim annemin yaninda soyluyor bunlari.

Annemde eve gitmis aglamis, kardesim
Bana msj atiyor.
Benim zaten moralim bozuktu ki annem kafama takildi gezmemis iptal
Oldu. Anneme cok uzgunum.

Esimde gitti gelmicek aramiz
Cok bozuk bitmeye geldik.

Ben dayanamiyorum
Ama annemin
Gonlunu ben
Nasil alirim bilmiyorum!!! Esimden nefret ediyorum[/QUOT
Eşiniz bilerek anneniz var diye yapmış sanki ortada bir sebep de Yok tartışmanız gereken
Bahane aramış gibi
Arayın annenizi tabi ama ayıp sizin değil eşinizin

Anneniz fazla duygusal.

Siz fazla kafaya takmışsınız çünkü sizin suçunuz değil.

Eşinize gelirsek o hiç normal değil kaba saba kişiliksiz biri anlaşılan.:sinirli:

Bilmiyorum

Esim gitti kac gun gelmicek. Ben acayip mutsuzum. Ondan oncede kavgaliydik. Yanima gelipte asla gonlumu almiyor.
Yarina trene binip annemlere donmek istiyorum.
Bunaldim..
sorun su ki annemde tatile gidiyor dedemin yanina ucaklan yakinda.. bilmiyorum gormek istemiyorum artik o insani...

Anneniz hiç de abartmamış.aileme veya başkasına hem de kendi evimde asla sorunlarımı yansıtmam.o yüzden benim de en ufak atışma olsa annem üzülür.eşim sizinki gibi saygısızlık da yapmaz hiç üstelik.ben size karşı değil annenize karşı bir tavır olarak gördüm.rahatsız olmuş gibi size gelmesinden.eşinizle ilk konuşun halledin,annenize birlikte gidin gönül almış olmak için

Back
X