iyi gclr kızlar...
size bişey danışmak istiyorum
son 1-2 aydır falan eşim eve geç geliyor..tamam işi oluyor bazen ama olmadığı gün daha çok..
bana msj atma arama önemli bişiy yoksa diyor..bende sürekli arıyorum 8den sonra..bu seferde tartışıyoruz..
en güzel yemekleri yapıyorum onun için.giyinip süsleniyorum
film indiriyom beraber iyi wakit geçirelim diye onada yanaşmıyo.
ben bişey dedğimde
bana verdiği cevap: etek giyip yanında mı oturayım diyo..bütün gün işteyim nolurki arkadaşlarımla takılsam 3-4 saat diyo..
bende insanım sıkılmıyor muyum bu koca evde 2 yıllk evliyim bebeğim olmuyor..onunda boşluğunu artık ikimizde hissetmeye başladık...
geçenlerde pikniğe gittik arkadaşlarla.onların bebeği var.karı koca bebekleriyle güldüler eğlendiler..burukluk oldu bende.eşimdede bu durumu sezdim.
ama pek belli eden bi tip değil.
ben farkındayım ama.
böyle işte durumlar......
napmalıyım?nasıl davranmalıyım?
bunaldım bana yardım edin lütfen...
eski günlerimi özledim ben ya:84::84:
size bişey danışmak istiyorum
son 1-2 aydır falan eşim eve geç geliyor..tamam işi oluyor bazen ama olmadığı gün daha çok..
bana msj atma arama önemli bişiy yoksa diyor..bende sürekli arıyorum 8den sonra..bu seferde tartışıyoruz..
en güzel yemekleri yapıyorum onun için.giyinip süsleniyorum
film indiriyom beraber iyi wakit geçirelim diye onada yanaşmıyo.
ben bişey dedğimde
bana verdiği cevap: etek giyip yanında mı oturayım diyo..bütün gün işteyim nolurki arkadaşlarımla takılsam 3-4 saat diyo..
bende insanım sıkılmıyor muyum bu koca evde 2 yıllk evliyim bebeğim olmuyor..onunda boşluğunu artık ikimizde hissetmeye başladık...
geçenlerde pikniğe gittik arkadaşlarla.onların bebeği var.karı koca bebekleriyle güldüler eğlendiler..burukluk oldu bende.eşimdede bu durumu sezdim.
ama pek belli eden bi tip değil.
ben farkındayım ama.
böyle işte durumlar......
napmalıyım?nasıl davranmalıyım?
bunaldım bana yardım edin lütfen...
eski günlerimi özledim ben ya:84::84: