Çıkmazdayım arkadaşlar yardım

evli bir erkeğin sebebsiz eve geç gelmesi hiç hoş değil, sen duayı hergün oku cnm ve üzülme ne olur. biraz akışına bırak ve RABBİNDEN iste :61:

üzülmüyorum artık napayım...
okuyorum allahım inş.kabul eder..
zamana bıraktım bakalım..
allahım kimsenin evinden huzuru muhabbeti eksik etmesin

Haklısın canımm insan eşini aramayacak da kimi arayacak
Maalesef erkekler bizler gibi ince düşünmüyorlar
En önemlisi ilgi beklediğimizin ve incinebileceğimizin farkında değiller
Bi sürede böyle devam et bari arama sorma ne yapacak bakalım

gerçekten erkekleri anlamak zor ya..
diyorum ya yaptığının yanlış olduğınun farkına varabilse belki düzelecek ama değil ki...
babası abileri eve 1den önce gelen insanlar değiller aileden
öğrenilmiş bi davranış biçimi sanırsam..inşallah düzelir...
tek dileğim bu allahımdan:43:

sende çık,gez arkadaslarınla hiç bekar arkadasın yokmu :)
onuda arama o ararsa aç sadece
o zaman oda seni kıskanıp sana daha fazla ilgi göstericek emin ol :)
umarım en kısa sürede bebegine kavursun canım

Kızlar hepinizden çook özür dilerim hesabımı açık unutup gitmişim ve şımarık kardeşim(konumda bahsettim) bu talihsiz cümleleri yazmıs kusura bakmayın silmeye çalısıcam kusura bakmayın lütfen:((

belli zaten tatlım diğer konunda bahsttiğin erkek profiline uyuyor bu yazdıkları, birebir şahit de olduk.:41::41::kkk:

gerçekten erkekleri anlamak zor ya..
diyorum ya yaptığının yanlış olduğınun farkına varabilse belki düzelecek ama değil ki...
babası abileri eve 1den önce gelen insanlar değiller aileden
öğrenilmiş bi davranış biçimi sanırsam..inşallah düzelir...
tek dileğim bu allahımdan:43:

inşallah canım benim
Dualarım seninle :16:

sende çık,gez arkadaslarınla hiç bekar arkadasın yokmu :)
onuda arama o ararsa aç sadece
o zaman oda seni kıskanıp sana daha fazla ilgi göstericek emin ol :)
umarım en kısa sürede bebegine kavursun canım

olsa çıkardım tabi ama yok bekar..
hepsi evli...
bebekte çözüm mü onuda bilmiyorum..
kendi açımdan bakıyorum..
hani bi bebeğim olsa onunla uğraşacak vaktim kalmayacak belki kafama çok takmıcam
allahtan hayırlısı ne diyim

olsa çıkardım tabi ama yok bekar..
hepsi evli...
bebekte çözüm mü onuda bilmiyorum..
kendi açımdan bakıyorum..
hani bi bebeğim olsa onunla uğraşacak vaktim kalmayacak belki kafama çok takmıcam
allahtan hayırlısı ne diyim

Varolan sorunlu bir hayatın içine bebek getirmek nasıl bir çözümdür arkadaşlar? Ne demek onla oyalanırım, kafam dağılır? Yapboz mu bu? Oyun hamuru mu?

O bebek geç gelen babasıyla vakit geciremeyecekse bu odunlardan nasıl baba olur? Sorumlulukları nasıl paylaşırlar?

Yapmayın, lütfen. Eğitimli, işi gücü olan insanlarız.... Bu kadar basit düşünmeyelim, bize de yazık evlatlarımıza da...

mvkrnlk, nasılsın cnm, nasıl son durum, duayı okuyomusun, etkisini gördün mü ?

Son düzenleme:
Güzelim bebek olduktan sonra ilgi daha azalabilir. bu kadar ilgisiz adama da çocuk yapılmaz zaten.biraz uzaklaşsan seni biraz özlese. bir de çok ilgilenme. biraz hasta gibi yap falan. ilgilenecek mi bakalım.

mvkrnlk, nasılsın cnm, nasıl son durum, duayı okuyomusun, etkisini gördün mü ?

teşekkür ederim canm.iyiyim çok şükür.sen nasılsın..
sanki düzelme var..en azından artık arıyor..daha erken geliyor...
inşallah hep böyle devam eder.
duayı geceleri yatmadan önce okuyordum faydası oldu sanırım:69: çok sağol
allahım gönlüne göre versin

Güzelim bebek olduktan sonra ilgi daha azalabilir. bu kadar ilgisiz adama da çocuk yapılmaz zaten.biraz uzaklaşsan seni biraz özlese. bir de çok ilgilenme. biraz hasta gibi yap falan. ilgilenecek mi bakalım.

uzaktayken dk başı arar..sesini duymak istedim napıyon?
bi ilgi bi alaka...şaşırıyorum vala..
eve geldim mi romantik adamdan eser yok
(1 hafta sürüyo tabi bu romantikliği hemen gelir elmez bitmiyo)
hasta olsam işe gitmez ilgilenr ama...
işte bakalım hayırlısı..
düzeldi sanki artk:40::40::40::40::40::40::40:

:nazar: cnm ya çok sevindim valla, ALLAH mutluluğunuzu bozmasın cnm bnm, duaya devam et ve iyice düzeltikten sonra sadece cuma günleri sela ile ezan arasında oku, bu dua eşinin başka kadınlara bakmasınıda engelliyo ayrıca. :nazar: ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN :nazar: ha bişey daha tatlım size kıskanan birirleri çekemeyen birileri varsa ve bunlar evinize girip çıkan kişilerse eğer onlara karşı süreklei felak nas sürelerini oku, evine oku bu sureleri o kişiler evine girip çıktıkca. unutma fesat gözler de insana huzursuzluk verir.

:nazar: cnm ya çok sevindim valla, ALLAH mutluluğunuzu bozmasın cnm bnm, duaya devam et ve iyice düzeltikten sonra sadece cuma günleri sela ile ezan arasında oku, bu dua eşinin başka kadınlara bakmasınıda engelliyo ayrıca. :nazar: ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN :nazar: ha bişey daha tatlım size kıskanan birirleri çekemeyen birileri varsa ve bunlar evinize girip çıkan kişilerse eğer onlara karşı süreklei felak nas sürelerini oku, evine oku bu sureleri o kişiler evine girip çıktıkca. unutma fesat gözler de insana huzursuzluk verir.

sağol benm canım ya...
ne kadar iyi niyetle yaklaşıyorsun..allahım senide mutlu etsin inşallah..
dediklerini bir bir uygulucam...
evet o durumu farkettm..birileri evime geliyo mesela.., eşim birilerinin yanında bana daha dikkatli davranır yardım eder ikrama
böyle gözleriyle sanki yiyolar...ayyy nasıl mutlusunuz böyle diyip sürekli gözleri üzermizde giydiklerimzde..
onlar sonra gidiyo evde böyle garip bi huzursuzluk...
inanır mısın bi ara gene onlar geldi.evin atmosferi değişti resmen gittikleri zaman.
esneye esneye oracıkta koltukta uyumuştum.öyle bi ağırlık çökmüş ki anlatamam.
normalde uyumam o saatlerde asla..
eşim bile şaırmıştı bu duruma..
neyse allahım herkesi kem gözlerden korusun:nazar:

Evliliklerde biraz ayrılık iyi oluyor, en azından ruhsal olarak ayrı olunmalı, öyle dipdibe ilişkiler evliliği yıpratıyor....

Kaçan kovalanır arkadaşım, bırakın biraz sizi özlesin, siz de galiba eşinizi ve evliliğinizi fazla merkeze almışsınız, yapacağınız çok daha güzel işler vardır, bırakın yaptığınız işlerde size hayran olsun, yahu benim eşimde ne güzel şeyler yapıyormuş desin...

>Erkekler çabuk bıkıyorlar anladığım kadarıyla (evli olmadığım için sizlerin mesajlarını yorumluyorum), fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler, öyle...:61:

nezox canım o duaları göremedim ben bulamadım tekrar yazabilir misin bizde ulaşsak ?

nezox canım o duaları göremedim ben bulamadım tekrar yazabilir misin bizde ulaşsak ?
cnm googla "çevirgel duası" diye gir çıkar,duada "filanın" kelimesi geçen yerlerde kime okuyasan onun ismini söyleyeceksin. ayrıca sadece eşe değil başkasına da okuyabilirsin aileden aran düzelsin diye (kardeş, anne , baba,vb.).çok etkili bir duadır niyetini sağlam tut ve oku,içinde acabaya yer olmasın cnm zira bizim dinimiz şüpeyi kaldırmaz, acaba olurmu diye düşünürsen rabbim kabul etmez, O ÖYLE BİR RAB Kİ İÇTENLİKLE EDİLEN HİÇBİR DUAYI GERİ ÇEVİRMEZ
Dua ki; ALLAH kulunu dinliyor gibidir, sebiller suyuna inliyor gibidir...
Dua belalar def'idir, dua makamlar ref'idir, dua yürekler fethidir...
Dua yağmur yağmurdur, dua tuzdur hamurdur...
Dua ki bağırlar yakan közlerdedir, dua ki söylenmemiş sözlerdedir...
İçten içe bir niyazdır dua, gelinlik giyside beyazdır dua...
İlahi yazıların gizemli şifresidir dua, yoldaşın yoldaşa gülen çehresidir dua...
Tevbeleri izleyen gözyaşıdır dua, her işte bir hayrın başıdır dua...

sağol benm canım ya...
Ne kadar iyi niyetle yaklaşıyorsun..allahım senide mutlu etsin inşallah..
Dediklerini bir bir uygulucam...
Evet o durumu farkettm..birileri evime geliyo mesela.., eşim birilerinin yanında bana daha dikkatli davranır yardım eder ikrama
böyle gözleriyle sanki yiyolar...ayyy nasıl mutlusunuz böyle diyip sürekli gözleri üzermizde giydiklerimzde..
Onlar sonra gidiyo evde böyle garip bi huzursuzluk...
Inanır mısın bi ara gene onlar geldi.evin atmosferi değişti resmen gittikleri zaman.
Esneye esneye oracıkta koltukta uyumuştum.öyle bi ağırlık çökmüş ki anlatamam.
Normalde uyumam o saatlerde asla..
Eşim bile şaırmıştı bu duruma..
Neyse allahım herkesi kem gözlerden korusun:nazar:

evet cnm çok doğru bir insan çemediği birine fesat bir gözle bakarsa o kişiler huzursuz olur sürekli oku cnm yer gök duayla,rabbim ne diyor,"eğer dua etmeyi bilseydiniz dağları yerinden oynatırdınız"

cnm googla "çevirgel duası" diye gir çıkar,duada "filanın" kelimesi geçen yerlerde kime okuyasan onun ismini söyleyeceksin. ayrıca sadece eşe değil başkasına da okuyabilirsin aileden aran düzelsin diye (kardeş, anne , baba,vb.).çok etkili bir duadır niyetini sağlam tut ve oku,içinde acabaya yer olmasın cnm zira bizim dinimiz şüpeyi kaldırmaz, acaba olurmu diye düşünürsen rabbim kabul etmez, O ÖYLE BİR RAB Kİ İÇTENLİKLE EDİLEN HİÇBİR DUAYI GERİ ÇEVİRMEZ
Dua ki; ALLAH kulunu dinliyor gibidir, sebiller suyuna inliyor gibidir...
Dua belalar def'idir, dua makamlar ref'idir, dua yürekler fethidir...
Dua yağmur yağmurdur, dua tuzdur hamurdur...
Dua ki bağırlar yakan közlerdedir, dua ki söylenmemiş sözlerdedir...
İçten içe bir niyazdır dua, gelinlik giyside beyazdır dua...
İlahi yazıların gizemli şifresidir dua, yoldaşın yoldaşa gülen çehresidir dua...
Tevbeleri izleyen gözyaşıdır dua, her işte bir hayrın başıdır dua...

sağol canım...benim çok şükür ihtiyacı myok şimdilik öyle bişeye eşimlede ailemlede sorunum yok şükür ama olur ya ihtiyacı olan birileri olur onlar atavsiye ederiz .teşekkürler:46::46:

sağol canım...benim çok şükür ihtiyacı myok şimdilik öyle bişeye eşimlede ailemlede sorunum yok şükür ama olur ya ihtiyacı olan birileri olur onlar atavsiye ederiz .teşekkürler:46::46:
daha iyi olmak için de okuyabilirsin illa soruna gerek yok tatlım ben okuyorym arada eşim olduğundan dahada iyi oluyo, :9:

Back
X