çıkmazdayım asıl neden...

steadys111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2016
25
10
3
38
merhabalar,

değiştirme:diğer konunun en başında belirtmedim -eleştirilerden çekindim haklısınız- asıl önemli nokta şu 2 aylık hamileyim. şu durumdaki bir evlilikte bir tane daha çocuk yapmakla hata yaptım ama en çok kafamı karıştıran şey bu.

ben 30 yaşındayım, 5 yıllık evliyim, 4 yaşında oğlum var.

problem eşim, bana değer vermediğini hissettiren, herkesin yanında aşağılayan, hayatı kendi keyfince yaşayan yiyen gezen tozan biri. bense uluslararası bir şirkette yüksek maaşla çalışan ama iş haricinde bütün zamanlarımı oğluma ve evime harcayan, evin temizliğine, yemeğine, herşeyine ayrı ayrı koşan, iş ve ev haricinde hayatı olmayan biriyim. kendimi eş değil hizmetçi gibi hissediyorum sayesinde herkes de öyle hissettiriyor zaten.
aynı ev içinde günlerce konuşmadan yaşamaktan yoruldum.

eşimin beni aşağılamalarından çok sıkıldığım için ayrılma aşamasına geldim şu an, fiziksel şiddet dışında bütün şiddet türlerini üstümde uyguladığı için artık bu hayattan sıkıldım.
ailem arkamda değil, kendi başıma verip uygulayacağım bir karar bu.
sizce doğru mu karar veriyorum.
ne yapmalıyım?

o konunuza da yazmıştım. boşanın.

eğer süresi geçmedi ise çocuğu aldırmayı da düşünebilirsiniz. bu da bi alternatif.

yok aldıramam derseniz de yine de boşanın. siz de bu adamı sevmiyosunuz ki.

Kendi kim oluyorda seni asagiliyor.hic ezdirme kendini hem calis para kazan hem evinde calis kendi gezip tozup birde seni asagilasin ne saniyor kendini.
bosanip bosanmamak senin kararin ama eger devam edeceksen eve temizlikci al.az yiyip icip gezsin beyefendi.kendine zaman ayir

Ilgisiz bi kocayla bi ömür geçer mi? Hele ki piskolojik şiddet varsa işin içinde.
Böyle bi durumda neden 2. çoçuk yapilir ki.. ahh ahh.

Ekonomik özgürlüğün varsa başarırsın eşin küstah çocuklardan dolayı senin onu boşuyacağını sanmıyor herhalde

Çocuk konusunda tam bile bile lades demişsiniz.

Şimdi de bu bebek sebep olacak evliliğin devamına.

merhabalar,

değiştirme:diğer konunun en başında belirtmedim -eleştirilerden çekindim haklısınız- asıl önemli nokta şu 2 aylık hamileyim. şu durumdaki bir evlilikte bir tane daha çocuk yapmakla hata yaptım ama en çok kafamı karıştıran şey bu.

problem eşim, bana değer vermediğini hissettiren, herkesin yanında aşağılayan, hayatı kendi keyfince yaşayan yiyen gezen tozan biri. bense uluslararası bir şirkette yüksek maaşla çalışan ama iş haricinde bütün zamanlarımı oğluma ve evime harcayan, evin temizliğine, yemeğine, herşeyine ayrı ayrı koşan, iş ve ev haricinde hayatı olmayan biriyim. kendimi eş değil hizmetçi gibi hissediyorum sayesinde herkes de öyle hissettiriyor zaten.

eşimin beni aşağılamalarından çok sıkıldığım için ayrılma aşamasına geldim şu an, fiziksel şiddet dışında bütün şiddet türlerini üstümde uyguladığı için artık bu hayattan sıkıldım.
ne yapmalıyım?

Kocaniz hep mi boyleydi ? Kocaniz sizden az mi maas aliyor ? Kocaniza gore meslek anlaminda daha mi ustte bir noktadasiniz ? Adamin sizi toplum icinde surekli asagilamasinin kompleks haricinde bir sebebini bulamiyorum cunku.

Kocaniz hep mi boyleydi ? Kocaniz sizden az mi maas aliyor ? Kocaniza gore meslek anlaminda daha mi ustte bir noktadasiniz ? Adamin sizi toplum icinde surekli asagilamasinin kompleks haricinde bir sebebini bulamiyorum cunku.

eşimden daha eğitimliyim, daha çok maaş alıyorum haliyle.

o konunuza da yazmıştım. boşanın.

eğer süresi geçmedi ise çocuğu aldırmayı da düşünebilirsiniz. bu da bi alternatif.

yok aldıramam derseniz de yine de boşanın. siz de bu adamı sevmiyosunuz ki.

aldıramam. boşanmak cazip geliyor ama çok fazla düşünmem gereken şey var.

aldıramam. boşanmak cazip geliyor ama çok fazla düşünmem gereken şey var.
kocanı ölmüş farzet, o zaman iki çocuk yetiştirmek için ne yapmak gerekiyorsa, boşan ve gerekeni yap. aslında çocuktan daha zor olan, asalak birini boşuna memnun etmek için hem kendini hem çocuklarını feda/heba etme. mutlu olma ihtimali görünmüyor sen ve çocukların için, o halde neden sürsün ki bu evlilik görünümlü işkence?
bu adamı yaşlanınca çekebilecek misin? ya da daha kaç yıl katlanacaksın?

merhabalar,

ne yapmalıyım?
Sen neden yiyip içip gezmiyorsun. Maaşın yüksekmiş gelsin haftada 2 gün temizliğe kadın yemek de yapar ev derdin kalkar sende al oğlunu çık gez dolaş

İkinci cocugu neden yaptınız böyle bir adamdan
Kendi geliriniz varmıs
Maasınız ıyıymıs
Neden sözlü şifdete boyun eğiyorsunuz
Eğmeyin kendi ayaklarınız üzerinde durun

Back
X