- Konu Sahibi izmirlimmm
çok sıkılıyorum artık başım çatlıyor sıkıntıdan evliyim ve 2 tane evladım var evliliğim 1 yıla yakındır çok kötü gidiyor sürekli kavgalar bağrışmalar ve ben dayanamıyorum artık bazı yalanlarını yakalıyorum eşimin iç dünyası karışık egoları durmak bilmiyor çoğu konudada aciz gibi davranıyoroysaki ne kadar severek evlenmiştik oysa şuanda konuşamıyoruz bile bende hemen sinirlenen bir tipim o bana hakaret ben ona iş çığrından çıkıyor konuşamıyoruz aslında bi iş kurdu arkadaşıyla o kadar pasif ki işte sanki orda amele gibi davranıyor ben onu severken güçlü karekter diye biliyordum herşeyin kolayına kaçıyor hiç zorluk çekmemiş bekarken ailesi para içinde büyütmüş ben sıkıntıya gelemem havasında oysa ben çalışma hayatımda onun tam tersiydim falan neyse bu evlilik bitiyor farkediyorum çünkü hakaretler saygısızlıklar bitiyior bu evliliği cinsel hayatımızda berbat hiç istemiyorum içimden hiç gelmiyor benim büyük aşkım hislerim bitiyor bitsin istemiorum ama onu hiç özlemiyourm eve gelsin bile istemiyorum aslında herşeyimiz var ama yetmiyor boşanmayı düşünüyorum ama babam böyle birşeyi asla kabul etmez söyleyemem bile boşansam naparım diye düşünüyrum 2 çocukla bu saatten sonra kaç kez oturup konuştum bu hareketlerini oda benimle ama iletişim yok oldu aramızda ne yapıcam bilmiyourm