• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıkmazdayım evliliğimi bitecek biliyorum

izmirlimmm

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
77
0
611
41
İzmir
çok sıkılıyorum artık başım çatlıyor sıkıntıdan evliyim ve 2 tane evladım var evliliğim 1 yıla yakındır çok kötü gidiyor sürekli kavgalar bağrışmalar ve ben dayanamıyorum artık bazı yalanlarını yakalıyorum eşimin iç dünyası karışık egoları durmak bilmiyor çoğu konudada aciz gibi davranıyoroysaki ne kadar severek evlenmiştik oysa şuanda konuşamıyoruz bile bende hemen sinirlenen bir tipim o bana hakaret ben ona iş çığrından çıkıyor konuşamıyoruz aslında bi iş kurdu arkadaşıyla o kadar pasif ki işte sanki orda amele gibi davranıyor ben onu severken güçlü karekter diye biliyordum herşeyin kolayına kaçıyor hiç zorluk çekmemiş bekarken ailesi para içinde büyütmüş ben sıkıntıya gelemem havasında oysa ben çalışma hayatımda onun tam tersiydim falan neyse bu evlilik bitiyor farkediyorum çünkü hakaretler saygısızlıklar bitiyior bu evliliği cinsel hayatımızda berbat hiç istemiyorum içimden hiç gelmiyor benim büyük aşkım hislerim bitiyor bitsin istemiorum ama onu hiç özlemiyourm eve gelsin bile istemiyorum aslında herşeyimiz var ama yetmiyor boşanmayı düşünüyorum ama babam böyle birşeyi asla kabul etmez söyleyemem bile boşansam naparım diye düşünüyrum 2 çocukla bu saatten sonra kaç kez oturup konuştum bu hareketlerini oda benimle ama iletişim yok oldu aramızda ne yapıcam bilmiyourm

çok sıkılıyorum artık başım çatlıyor sıkıntıdan evliyim ve 2 tane evladım var evliliğim 1 yıla yakındır çok kötü gidiyor sürekli kavgalar bağrışmalar ve ben dayanamıyorum artık bazı yalanlarını yakalıyorum eşimin iç dünyası karışık egoları durmak bilmiyor çoğu konudada aciz gibi davranıyoroysaki ne kadar severek evlenmiştik oysa şuanda konuşamıyoruz bile bende hemen sinirlenen bir tipim o bana hakaret ben ona iş çığrından çıkıyor konuşamıyoruz aslında bi iş kurdu arkadaşıyla o kadar pasif ki işte sanki orda amele gibi davranıyor ben onu severken güçlü karekter diye biliyordum herşeyin kolayına kaçıyor hiç zorluk çekmemiş bekarken ailesi para içinde büyütmüş ben sıkıntıya gelemem havasında oysa ben çalışma hayatımda onun tam tersiydim falan neyse bu evlilik bitiyor farkediyorum çünkü hakaretler saygısızlıklar bitiyior bu evliliği cinsel hayatımızda berbat hiç istemiyorum içimden hiç gelmiyor benim büyük aşkım hislerim bitiyor bitsin istemiorum ama onu hiç özlemiyourm eve gelsin bile istemiyorum aslında herşeyimiz var ama yetmiyor boşanmayı düşünüyorum ama babam böyle birşeyi asla kabul etmez söyleyemem bile boşansam naparım diye düşünüyrum 2 çocukla bu saatten sonra kaç kez oturup konuştum bu hareketlerini oda benimle ama iletişim yok oldu aramızda ne yapıcam bilmiyourm

Allah bağışlasın 2 tanede evladınız var.Boşanmak malesef zorlu ve sıkıntılı bir süreç.Yaşiyorum şuan.Bence eşinizle oturup konuşmayı deneyin.Eşinizinde sıkıntıları olabilir.Bunları size yansıtıyor olabilir.Biraz sabredin derim.Yaşlarınız kaç bu arada? Hakkınızda hayırlısı olsun.

29 yaşındayım nasıl gidecek bilmiyorum sevgi bitmişken hayatımı nasıl sürdüreceğim ben yapmacık olamam ki

sevgi öyle kolay bitmez,hemen pes etmeyin otuzuncu yılımıza girdik evliliğimizde,bizde çok badireler atlattık okadar ki boşanmak derecelerine geldik ama birbirimizden vazgeçmedik. sizde geçmeyin daha çok gençsiniz bazı şeyler zamanla gerçektende düzelebiliyor.eski günleri düşün,güzel anılarınızı hatırla bunlar insanı motive eder,hatta eşinede anlat birlikte hatırlayın,ayrılmak keşke herzaman çözüm olsa ama olmuyor maalesefki siz ve çocuklarınız daha çok üzüleceksiniz belkide.birazcık sabırlı davranıp eşinizide işle ilgili motive edin,inşallah ayrılmanıza gerek kalmadan sıkıntılarınızdan kurtulursunuz

Evliliğinizi kurtarmak istiyor musunuz, istemiyor musunuz karar verin önce.

İşe eşinizin işlerine karışmamakla başlayabilirsiniz mesela. Herkesin çalışma şekli farklıdır. Kendi işinde amele(?) gibi çalışıyorsa o onun bileceği iş, demek ki o şekilde mutlu. Kendinizi onunla kıyaslamayın, her yiğidin yoğurt yeyişi farklıdır.

İletişim kopukluğu varsa aranızda oturup düşünün, ikiniz de kuracağınız cümleleri önceden tartın. Affedilmeyecek şeyler yapmamaya çalışın. İki tane evladınız var, onlar için bu ilişkiyi devam ettirin ya da bitirin.

allah sabır versin arkadaşım her evlilikte inişlr çııkışlar oluyor kimse dört dörtlük değildir :50:....kararınızı iyi verin sonunda pişman olacağınız şeylere kalkışmayın sizde kendinize bir ugraş bulun :3: ve eşinizin işlerine karışmayıın tartışacağıınız zaman görmezden gelin duymayıın ...:41:

2 gün sonra konuşup yine 1 hafta düzeliriz ama bunlar inişler çıkışlar bi rüzgar çıktımıda herşey ortaya dökülüyor yine en azından birazcık ara vermek istiyorum görüşmek istemiyorum kafamı toplamam lazım o evdeyken olmuyor annemlere gitsem desem babam var mümkünatı yok çıldırcam bi şekilde tartışıyoruz ve çok yoruldum çok

baban evde olunca ne olur ki.babana duyurmadan gezmeye gitmiş gibi bir kaç gün kal.annenle paylaş konuyu.çok ileri giderse eşin söylemek durumunda kalırsın.bu şekilde olmamalı çünkü hamişsin en duygusal ve ilgi bekledigin zamanlar şimdi.:18:

29 yaşındayım nasıl gidecek bilmiyorum sevgi bitmişken hayatımı nasıl sürdüreceğim ben yapmacık olamam ki

biliyomusun eşimde bana hemen hemen hergün hakaret ederdi ve aynı senin gibi eve gelmesini istemezdim...Böyle hissettiğin ve sevmediğin biri ile
evli kalmak o kdr çok zor ki...ben de dava açtım boşanıyorum...

Çocuk için bence hayatını heba etme..Daha sağlıklı evlatlar yetiştirmek istiyorsan
bence ayrılmak mantıklı...Kavga gürültülü ortamlarda yetişen çocuklarla sağlıklı bir ortamda yetişen çocuklar arasında dünya kdr fark var...

Bana kendi kendini kurup sinir ediyorsun gibi geldi :44:
Kendi kendine yapıyosun kötülüğü ortada bişi yok bence
Önce eşine saygı duy bence
O böyle mutlu demekki seni bu durum rahatsız etmesin
Sen ona saygı duymadığın için bu evliliğinize yansımış oyüzden soğukluk var bence

Back
X