Cıkmazdayim evlilik konusunda lutfen fikirlerinizle yardimci olun bana

merhaba ben de karadenizliyim eşim doğulu.çok şükür söz ve nişanlılık döneminde bir sorun çıkmadı
tabi duyan nasıl ya oraya kız verilir mi diyordu.
iyi ki olmuş diyorum tabi şans meselesi.karşıma iyi biri ve ailesi çıktı
tayin olayı da 3 yılda bir yer değiştiriyoruz isteyerek tabi
ama burda sizin arkadaşınız rest çekmiş olmazsa çık hayatımdan falan diye
seven insan böyle yapmaz sevdiğini mutlu etmeye çalışır.
bu arada ayrılalı 3 ay oldu demişsiniz barışma durumunuz mu var?
Ben omurluk seninle orda yasarum dersem barisma durumumuz olablir anca

aynı durumu yaşamış biri olarak söylüyorum. eşimin isteğini kabul edip eşimin yaşadığı şehre gittim ve dayanamadım en son ben rest çekip başka bir şehre atanıp gittim. arkamdan geldi, gelmeseydi de sevmeme rağmen boşanacaktım. evlilik ve sevgililik çok farklı. şimdiki aklım olsa çok farklı kültürden biriyle evlenmezdim de...
Sevince gözümüz kararıyor . Kadınların sorunu bu . Kültür farkı aslında ne kadar önemli !

Ayriyim canim uzulunce bu msjlari okuuorm kndime haklisn aygul diyorm .
Ya her şeyi geçiyorum daha evlenmeden yapacaksın diye diretmesi hoş değil. Buna bir kere müsaade edersen inan sonu gelmez... Çok iyi karar verdin kendin için en doğrusunu yapmışsın umarım gönlüne göre bir evlilik yaparsın

ben Akdenizden Karadenize gelin gittim diyeyim ama tamamen farklı hiç çevremde görmediğim bir aile yapısına... eşimle çözeriz idare ederiz demiştik ama olmuyor canım ki benim eşim önceleri çok ılımlıydı. Bir süre sonra baskılardan erkeklerinde psikolojisi bozuluyor sonra bu direkt senin evliliğine yansıyor. mantıklı düşünmeye çalış kimse mutsuz olmak için evlenmiyor. Umarım mutlu olacağın bir karar verirsin.

merhaba ben de karadenizliyim eşim doğulu.çok şükür söz ve nişanlılık döneminde bir sorun çıkmadı
tabi duyan nasıl ya oraya kız verilir mi diyordu.
iyi ki olmuş diyorum tabi şans meselesi.karşıma iyi biri ve ailesi çıktı
tayin olayı da 3 yılda bir yer değiştiriyoruz isteyerek tabi
ama burda sizin arkadaşınız rest çekmiş olmazsa çık hayatımdan falan diye
seven insan böyle yapmaz sevdiğini mutlu etmeye çalışır.
bu arada ayrılalı 3 ay oldu demişsiniz barışma durumunuz mu var?
Ben omurluk seninle orda yasarum dersem barisma durumumuz ola
ben Akdenizden Karadenize gelin gittim diyeyim ama tamamen farklı hiç çevremde görmediğim bir aile yapısına... eşimle çözeriz idare ederiz demiştik ama olmuyor canım ki benim eşim önceleri çok ılımlıydı. Bir süre sonra baskılardan erkeklerinde psikolojisi bozuluyor sonra bu direkt senin evliliğine yansıyor. mantıklı düşünmeye çalış kimse mutsuz olmak için evlenmiyor. Umarım mutlu olacağın bir karar verirsin.
Farkedio tabi canim biz de karadenizliyiz ablam bixim orali biriyle evlenmk istemzdi kaba bulurdu. Sonuc bizim orali biriyle evlendi fakat baska yerde buyumus etmis biriyle .insanij cevresi o kisiyi etkiliyor.

İki yıllık bir ilişkiydi. Ünide 5 yıllık ilişkiyi de bitirdim benzer sorunlar yüzünden. Alışkanlıklar yapışıyor kanser gibi bırakmıyor, kesip atmak gerek bazen.
Valla bnd3 ki ne anlamadim aliskanlik mi nedir olacagi varkn nedn olamiyoruzn vrri kabullenememi cok sevdigimi biliyirm. Bi de ilk iliskm mi olunca herseyj ilki olujva mi bni bunkadar etkileedi ben bilr bazen anlayamiyorm kendimi . Baskasi icin kinjsuo olsm bu durumu bnde sizler gibi derdim tovbe basima gelince salaga bagladim kndimi

Merhaba. Ben avrupa’da yasiyorum. Vakti zamaninda ayni sizin gibi Dogulu birisiyle tanistim. Iyi bir insandi. Iyi bi univden mezundu isi gucu de iyiydi ama ille de dogu’da yasamak istedi. Bitirdim..

Ayrildiktan yaklasik 1 yil sonra esimle tanistik. Kultur yapilarimiz benziyor. Daha ilimli bir karakteri var, anlayisli. Mantik evliligiydi daha cok. Simdi asigim..

Arada dogulu aklima geliyor, ama hicbir zaman duygusal degil. Esime her baktigimda diyorum ki iyi ki.. iyi ki seni secmisim. Iyiki dogup buyudugumuz ulkede yasiyoruz. Ve iyiki ailelerimize bagimli degiliz. Ben diger kisiyle hayatta yapamazdim, simdi anladim.

Paylasmak istedim..

Merhaba. Ben avrupa’da yasiyorum. Vakti zamaninda ayni sizin gibi Dogulu birisiyle tanistim. Iyi bir insandi. Iyi bi univden mezundu isi gucu de iyiydi ama ille de dogu’da yasamak istedi. Bitirdim..

Ayrildiktan yaklasik 1 yil sonra esimle tanistik. Kultur yapilarimiz benziyor. Daha ilimli bir karakteri var, anlayisli. Mantik evliligiydi daha cok. Simdi asigim..

Arada dogulu aklima geliyor, ama hicbir zaman duygusal degil. Esime her baktigimda diyorum ki iyi ki.. iyi ki seni secmisim. Iyiki dogup buyudugumuz ulkede yasiyoruz. Ve iyiki ailelerimize bagimli degiliz. Ben diger kisiyle hayatta yapamazdim, simdi anladim.

Paylasmak istedim..
Sevindim adiniza mutlu olmussnz sonra. Insallah bende olurum .

Back
X