Cıkmazdayim evlilik konusunda lutfen fikirlerinizle yardimci olun bana

Yo haklı olmak adına yazmadim b8r kizim var benim de 5 yaşında düşünüyorum öyle yazıyorum inan seni h8c düşünmeyen bir adam icim yakma kendini diye bütün bu yazılanlar önüne bak artık zaten o bencil herif sana yalvarsa senin gitmemen lazım çünkü oluru yok bu işin yeni evli olacaksın düşün el ele yürüyemezsin evde baş başa bırakmazlar sizi ya orda ya sizde çocuğun olur adını koyma hakkin olamaz bu liste uzar gider o yüzden bırak hayat sana kimbilir ne güzellikler getirir
Kimseyi dinleme. Yap gitsin. İnsan yaşadıkca yaşlandıkca yaptıklarından değil yapmadıklarından pişman oluyor. Denemelsin. Gerçekten sewiyorsan 5 seneyse onunla heryer cennet olur. Sewmediğin biriyle DUBAİ de yaşasan ne olur yaşamasan ne olur. Bakıl açını değiştir. Sewiyorsan onunla olmalısın...

Kimseyi dinleme. Yap gitsin. İnsan yaşadıkca yaşlandıkca yaptıklarından değil yapmadıklarından pişman oluyor. Denemelsin. Gerçekten sewiyorsan 5 seneyse onunla heryer cennet olur. Sewmediğin biriyle DUBAİ de yaşasan ne olur yaşamasan ne olur. Bakıl açını değiştir. Sewiyorsan onunla olmalısın...
Peki o bni gercekten seviyor mu.

Adam dürüst davranmış, bastan şartlarını açıkça ortaya koymuş. Ya seni kandırsaydı?
Oraya gitsen sen, senin istedigin yere gelse O mutsuz olacak durum bunu gosteriyor. Bir kaç Cicim ayi belki farkli gelip hosun/uza gidebilir ama onlar gectikten sonra gercekle yüzyüze geleceksin/iz.
Zor görünüyor, bence riske girmeye değmez. Herkes kendi alıştığı kosullarda mutlu olsun.
Zamanla kendine uygun birini sever eskiyi unutur insan.
Durust davranmasina bakmiyorm onca emege cizilen tabloyu gorup uzuluyorm

Konu sahibi ben değilim ayrıca ne alakası var ki nasıl bi cennet anlatsana bize se sevgilisi bencil adamın teki ya gel yada çok diyen ben burdan evlenirim diyen b8e tıp eee bi çılgınlık yapıp seviyorum deyip kosmasi bumu yani olay mesele sevgi değil adamın bencilliği ve ki nu sahibinin orda yapamayacak olması

Gelmezsen burdan biri ile evlenirim demesi kimse yapamam edemem diyemez demesi neyi gosterir.

Siz zaten bunu cevapladınız. Adam sevmiyor belli ki. Ben yorum yaparken kız kardeşim var, kızım var bunları düşünerek empati yaparak yorum yaptım, eminim bir çok insan da öyle yaptı yorumlarını. Seviyorsan git demek kadar saçma bir şey yok, cennet falan da olmaz orası ayrıca. Ailesinden de çekersiniz kendinden de. Silin adamı, önünüze bakın. Şimdi zor olur ama ilerde iyi ki dersiniz. Allah karşınıza sizi gerçekten seven değer veren birini çıkartsın inşallah.

Size israr etti mi esiniz orda yasicaz diye yoksa siz mi ortak bi yol secip baska ilde yasiyirsnz . Sizn esiniz sehri hangisi

bu işler zorlama ile olmaz. ancak iki tarafın da rızasıyla ve şartların gerektirdiği ile olabilir.
Ben de eşim de büyükşehirde yaşıyor çalışıyorduk zaten. Ben burda doğdum büyüdüm ailemle. O da çalışmaya gelmişti tek kalıyordu bu şehirde. Ailesi uzakta ama ilerde de oraya gitme ihtimalimiz olmadığı üstüne konuşmuştum. Yine de şartlar ne getirir bilinmez nasip ama bu seyleri baştan konuşup karşılıklı rıza aramak önemli. Zorlama ile olmamalı

bu işler zorlama ile olmaz. ancak iki tarafın da rızasıyla ve şartların gerektirdiği ile olabilir.
Ben de eşim de büyükşehirde yaşıyor çalışıyorduk zaten. Ben burda doğdum büyüdüm ailemle. O da çalışmaya gelmişti tek kalıyordu bu şehirde. Ailesi uzakta ama ilerde de oraya gitme ihtimalimiz olmadığı üstüne konuşmuştum. Yine de şartlar ne getirir bilinmez nasip ama bu seyleri baştan konuşup karşılıklı rıza aramak önemli. Zorlama ile olmamalı
Anladim tesekkur ederim biz univerrsitedd tanistk. Antalyaya 2 yildr calismk icn gelirsi cizrede daha kotu sartlarda calisilio diye

Şimdi annesi babası istemeyecek ki zaten bur da ayrı ev bile açmak istenmiyor gelinlere ben zorla ayrı eve çıktım çok ısrar ettiler ama kabul etmedim... Böyle olunca da anne baba sözü çiğneyip başka memlekette yaşamayı kabul etmezler
Siz ne zamm gitceksnz baska sehire ama szin esniz ne guzel kabul etms baska sehri var demekki iclerinde boyleleri:)

5 yillik ilskim vardi 3 ay oluyor ayrilali. Ben karadenzli o dogulu. Ben antalyafa yasiyorm o sirnak cizrede.Bizimkiler onyargiliydi ama elimdn geleni yaptm annemle ablamla vs tanistrdm ailede herks biliyor onu.onyargilari yok ettm ve sevdiler. Fakat ciddi adimlar atalim derk bir konuda anlasamiyorz. Cizre de oturcm diye diretiyor bana. Ya gelirsn ya cik hayatimdan dedi. Bnde ilk baslarda hayir dedim cunku benim annem cocugm olursa istedgi zman goremzse diye laf soyleyip bencillik yapiyordu.neyse sevgimden dolayi yumusatm dedim ortak sehir olsn ikimizn ailesnede yakin.olmaz dedi. Neyse ben onu cok sevdgimden seninle gelirim mutlu huzurlu olursam baska il istemeyecgjme soz verdim fkat ya yapamazsm sizin aileye yakin olan urfa diyarbakir antep gibi gelismis bir sehir olsn dedim ne dediysem kabul etmiyor. Hicbir zmn ailemin yanina gel demedim.annem omur boyu orda yapabilcegime inanmiyor.antalyada ki dogulu arkadaslarima soruyorum yapamazsn diyorlar .bende korkuyorm haliyle ancak bu kadarina yapabljrm .lutfen yardm edn ne yapablirm?
Arkadaşım gitti.Yapamadı . Boşanmadılar ama kız 9 ay burada annesinin yanında kalıyor ,3 ay kocasının yanında. İyi düşün

Siz ne zamm gitceksnz baska sehire ama szin esniz ne guzel kabul etms baska sehri var demekki iclerinde boyleleri:)
Eşim tsk da mecbur tayin çıkacak bizim...
Seneye inşallah kurtuluyorum altın kafes olsa kv ile aynı şehirde yaşamak istemem görümcelerle de

Siz ne yaptınız karar verdiniz mi ?sanırım ayrısınız zaten 3 ay olmuş ayrılalı

merhaba ben de karadenizliyim eşim doğulu.çok şükür söz ve nişanlılık döneminde bir sorun çıkmadı
tabi duyan nasıl ya oraya kız verilir mi diyordu.
iyi ki olmuş diyorum tabi şans meselesi.karşıma iyi biri ve ailesi çıktı
tayin olayı da 3 yılda bir yer değiştiriyoruz isteyerek tabi
ama burda sizin arkadaşınız rest çekmiş olmazsa çık hayatımdan falan diye
seven insan böyle yapmaz sevdiğini mutlu etmeye çalışır.
bu arada ayrılalı 3 ay oldu demişsiniz barışma durumunuz mu var?

aynı durumu yaşamış biri olarak söylüyorum. eşimin isteğini kabul edip eşimin yaşadığı şehre gittim ve dayanamadım en son ben rest çekip başka bir şehre atanıp gittim. arkamdan geldi, gelmeseydi de sevmeme rağmen boşanacaktım. evlilik ve sevgililik çok farklı. şimdiki aklım olsa çok farklı kültürden biriyle evlenmezdim de...

Eşim tsk da mecbur tayin çıkacak bizim...
Seneye inşallah kurtuluyorum altın kafes olsa kv ile aynı şehirde yaşamak istemem görümcelerle de

Siz ne yaptınız karar verdiniz mi ?sanırım ayrısınız zaten 3 ay olmuş ayrılalı
Ayriyim canim uzulunce bu msjlari okuuorm kndime haklisn aygul diyorm .

merhaba ben de karadenizliyim eşim doğulu.çok şükür söz ve nişanlılık döneminde bir sorun çıkmadı
tabi duyan nasıl ya oraya kız verilir mi diyordu.
iyi ki olmuş diyorum tabi şans meselesi.karşıma iyi biri ve ailesi çıktı
tayin olayı da 3 yılda bir yer değiştiriyoruz isteyerek tabi
ama burda sizin arkadaşınız rest çekmiş olmazsa çık hayatımdan falan diye
seven insan böyle yapmaz sevdiğini mutlu etmeye çalışır.
bu arada ayrılalı 3 ay oldu demişsiniz barışma durumunuz mu var?
Siz nereye gittinz gelin olarak. Sevgiliniz siz israr etti mi burda yasicm diye. Sizin de orda yasamaya karsi suphelernz var miydi

aynı durumu yaşamış biri olarak söylüyorum. eşimin isteğini kabul edip eşimin yaşadığı şehre gittim ve dayanamadım en son ben rest çekip başka bir şehre atanıp gittim. arkamdan geldi, gelmeseydi de sevmeme rağmen boşanacaktım. evlilik ve sevgililik çok farklı. şimdiki aklım olsa çok farklı kültürden biriyle evlenmezdim de...
Siz nereye gitmistnz de yapamadniz orda

Back
X