Çıkmazdayım hemde cokkk

Sizin icin cok üzüldüm 7 ayda bu kadar şiddet küfür hakarete karşı hic beklemeden boşanmaya bakin, çocuk kurtarmaz bu evliliği muhtemelen gencsiniz aileniz bebek 1 yasini geçince ona bakarken sizde ise falan girmeye çalışın böyle adamlara muhtaç olmayın

Karaktersiz pisliklerin eline düşmüşsün daha büyü falan diyorsun. Kurtulduğuna şükretmen lazım. Herkesin yaşadığı ağır şeyler var hayatta. Bir şekilde atlatıp yoluna bakıyor insanlar. Sana da zaman lazım bunlar için, hatta psikolojik destek lazım.

Yani boyle hemen nasil deģişiliyor anlamis degilim. Deli deliliğini yapar veli veliliğini..
Hic tanimadanmi evlendiniz.
Neyse olan olmuş zaten yapacaklarinizi yapmaya baslamissiniz.
Bu cocuk meselesi de kafam almis deģil. (Bukadar huzursuzken nasil tedbirsizlik)Neysem. Saglikla dogsun insallah.

Kizlar derdimi anlatmak icin burayi actim Rabbim kimseyi bianda tepetaklak ettiremesin 7 aylik evliligimde benimde kusurum olduysa onun 2 kati oldu konusmazdi direk dayak küfür yerde surukleme ustelik 5 bucuk aylik hamileyim bogazima yapisma kulagima siddetli sagir edecek sekilde tokat herseferinde bosanak diye evden kovmasi dogru duzgun kari koca iliskimiz bile yoktu yorgunum şöyle boyle derdi kendisi uzmancvs 7 ay 7 yil gibi geldi bileziklerimi zorla aldi ailesine gondermis araba almislar herseyi gizli yapmis para vermezdi hastaneye bile goturmedi hep annemle gonderdi kizlar cok kotuyum en son halasi bizdeydi halasi yüzünü astı oturdu buda geldi isten halamin yuzunu duzelt dedi kufur etti gitti babası ni aradi halasi bu ustume geldiler telefondaki babasi vur döv bi yeri morarmasin ki isinden olmayasin dediler tehditler bundan bi pok olmaz demeler yine yuvam icin ayagini optum ikisinin yalvardim psikolojim o gun berbat ti intihar etmeye ramak biraktilar gizlice polisi aradim polislrrgeldi gecenin 3.unde şikayetçi oldum silahi alındı gecici olarak ambulansla merkeze sevkim yapildi cunku bebegin kalbi stresten durmustu ailesi bastan istememis artı büyü tarzi olaylarda var isin icinde adamin gozu beni gormuyodu aldatmada var garanti suan babamlardayim ölü gibiyim hayat cok bos geliyo iyi niyetim herseyim suistimal edildi aptal yerine kondum dovuldum kufuredildi gizli gizli arabalae aldi bileziklerim yuzuklerimi bozdu psikoljik olarak zaten bitigim Rabbim kahru perisan eylesin su karnimdaki safinin başı icin cok cektirdi bn okadar sadakatliydimki aldatilmayi boyle seyleri hala icim kaldirmiyo nolur biraz dertleselim kizlar 😭😭
Daha fazla okıyamadım bilezikler hariç aynı şeyleri yaşamışız hemde aynısı şiddetin türü bile aynısı😥
Hangi bi erkekliğe sığar kadın üzerinde güç gösterisi uygulamak
Allahından bulsunlar
Boşanın hemen davanızı açın
Sürüm sürüm sürünsün
Elinizde delil olarak ne varsa mahkemeye sunun psikolojik ve fiziksel şiddetten tazminat davası da açın ve uzaklaştırma talebinde bulunun
Çok geçmiş olsun

Bu pislikten kurtuldugun an güzel günler seni bekliyor olucak dualarim seninle icini ferah tut bebegin icin en azindan . Geri kalan günlerde ne büyük derten kurtulmusum diyeceksin hic bosuna üzülme kurtulduguna sükür et

Dua edilecek bi durum yok ispatların raporların elinde avukatin sağlam olsun o sana yeter. Meslekten men edilmesi için de bence elinden geleni yap.
Hayır bunu kesinlikle yapmamalı. Bu pisikopata kim iş verir? Çocuğun ve kendisinin nafakasını alamaz ıssız olursa, ki sırf vermemek için bile çalışmayabilir.
Konu sahibesi sakın bu pisliği işinden etme. Altınlarını ve nafakani alabiomen için çalışması lazım.

Arkadaşlar alt tarafı yazacağınız bir kaç öneri, b.knu çıkartmışsınız. Ne var yani fake olsaydı ne olacaktı? Zaten zaman geçirmeye giriyorsunuz. Konu darp! Size özelden mesaj atmıyor, sex konusu değil....

Çok geçmiş olsun. Lütfen kendinizi koruyun. Kesinlikle iletişime geçmeyin. En kısa zamanda boşanın, keşke hamile olmasaydınız ama yapacak bir şey yok. Allah çocuğunuzla tekrar hayat kurmayı nasip etsin. Bu adamdan size yar, koca, çocuğunuza baba olmayacak. Siz olmasaydınız bu başka birini kurban edecekti. Lütfen buradaki benzer başlıkları okuyun. Kendi eğitiminize devam edin, burada ki diğer üyelerden sizin gibi olan bir çok kişi var. Sizin psikolojik olarak da destek almanız gerek. Olayı kişiselleştirmeyin. Eşinizin ailesi de aynı psikopatlıkta. Siz ne yapsanız da bu insanlara yaranamazsınız. Baştan amaçları da böyleymiş. Avukatla ayrılırken zaten siz altınlarınızı vs alırsınız. Umarım çocuk vs bahanesi ile de olsa bşr daha görüşmezsiniz. Artık bu süreçten sonra size en ufak bir hayrı olmayacağını bilin. Kanmayın, gelir şikayetinizi almanız için yalvarsa da inanmayın. Bir sonraki aşamada ölmek istemiyorsanız eğer.

Niye kanıtlamaya çalışıyorsun canı isteyen inanmasın boşversene canim ya.....
Bundan sonra evladın ve kendin için dik durmalısın şikayetini sakın geri çekme pislik Allah korkusu yok bunlarin ya...
Stres yapma rabbim yardımcın olsun inşallah.

Back
X