Çıkmazdayım hemde cokkk

Ayağını öpceğinize dötüne tekmeyi basaydınız şuan huzurla yaşıyor olcaktınz..
Yaptim fedakarlik cok yptim kendimi de sorguluyorum bnmdemi cok sucum var diye ama bastan beri yalanmis hersey araba almasi altinlari ailesine yollamasi

Yaptim fedakarlik cok yptim kendimi de sorguluyorum bnmdemi cok sucum var diye ama bastan beri yalanmis hersey araba almasi altinlari ailesine yollamasi
Zaten türk kadınının klasik yapısıdır bu.
Dayak yer pskolojik şiddet görür , acaba benmi tahrik ettim der,bende suçluyum der...ama neolursa olsun ben bir insanım , bana kimse şiddet uygulayamaz demezler.
Lütfen kendinizi sorgulamayın.
İster tahrik edin ister alasını yapın , seven insan sevdiğine kıyamaz.
Şiddete meğilli oldugu belli.
Lütfen kararnızdan dönmeyin.
Çocugunuz öyle bi baba ile büyüyeceğine sizde büyüsün.

Hayır bunu kesinlikle yapmamalı. Bu pisikopata kim iş verir? Çocuğun ve kendisinin nafakasını alamaz ıssız olursa, ki sırf vermemek için bile çalışmayabilir.
Konu sahibesi sakın bu pisliği işinden etme. Altınlarını ve nafakani alabiomen için çalışması lazım.
Isinden olmasin istiyorum zaten de silah dayamasi şikayette var dava şikayetinde avukat dedi isinden olmaz ama siciline gecer dedi en ufak biswyde isinden olur dedi

Zaten türk kadınının klasik yapısıdır bu.
Dayak yer pskolojik şiddet görür , acaba benmi tahrik ettim der,bende suçluyum der...ama neolursa olsun ben bir insanım , bana kimse şiddet uygulayamaz demezler.
Lütfen kendinizi sorgulamayın.
İster tahrik edin ister alasını yapın , seven insan sevdiğine kıyamaz.
Şiddete meğilli oldugu belli.
Lütfen kararnızdan dönmeyin.
Çocugunuz öyle bi baba ile büyüyeceğine sizde büyüsün.
Simdi sikayetci olduk mahkemeyu bekliyoz daha bosanma davasi acilmadi sadece siddet bu kotu olaylardan sikayet davasi acildi

Arkanızda aileniz var, çoğu kadın arkasında ailesi olmadığı için kapıyı çekip çıkamıyor. Ne güzel o insan olmayan adamdan kurtulmuşsunuz. Zerre üzülmeyin niye yuvam dağıldı diye. Sizin maalesef yuvanız hiç olmamış zaten. Eşiniz ve ailesi normal değil, canınızı kurtardığınıza şükredin. Bu darp raporlarını da saklayın, ilerde çocuğunuz büyüyünce ( öğrendiğinde travma yaşamayacak kadar büyüdüğünde) neden babamla görüşmüyorum derse gösterirsiniz. Anne baba ayrılsa da çocuk babayla görüşmeli derim normalde ancak adam sizin karnınızı bile tekmelemiş. Bebeğinizi kaybetseniz ne olacaktı? O adam o evladı hak etmiyor, görüştürmeme şansınız olursa görüştürmeyin. Mahkeme açılmış avukatınız alınan altınlarınıza kadar geri alabilir onlardan. Sizinle barışmak için iyi davranıp sizi yumuşatmaya çalışabilir. Kesinlikle yumuşamayın , barışmayın. Böyle bir adam asla değişmez.

Beynim cok dolu inaninki bu davada cekismeli uzun surer arti dogum haziranda yani varya cok degisik kotu olaylarin icine düştüm
Anlaşmalı boşanın ya da siz de surat asın tek kelime etmeyin. Nasılsa ne olduğunu sorar... Ben bile burda okurken kendim yaşamış gibi sinirlendim... İflah olmaz bunlar. Nasıl bi ailenin içine düştün? 😰

Asla barışmayın asla affetmeyin cocugunuzu da göstermeyin tazminat davasi nafaka ne varsa isteyin mahkemede altinlarini da ,yıpranma tazminatı bile işteyin bu ne ya cehennemi yaşatmış bu adam psikopatttt, ya öldürseydi seni hicte üzülme bence kurtuldum sonunda diye sevinmelisin, daha sonra da başkasıyla evlen hayatina bak bence.

Anlasmali olursa hiçbi hak iddia edemem
Sakın anlaşmalı boşanma! Ve geri dönerse affetme düzelir zannetme. Evet uzun sürebilir yada canınız sıkılabilir ama asla pes etme. Eğer kapıya peceye gelip çocuğumu görecem yada Bi 5 dk konuşalım derse gitme. Sürekli uzaklaştırma kararı çıkart. Bu psikopattan herşey beklenir. Eğer yapabilirsen ailenle birlikte başka bir memlekete taşın ve izini kaybettir. Ay sinirden ne yazdığımi bile bilmiyorum tek dikkat etmen gereken bunlar. Çok sinirlendim ya sanada geçmiş olsun canım umarım bebeğinle çok güzel günlerin olur ve bu yaşananları unutursun.

Sakın anlaşmalı boşanma! Ve geri dönerse affetme düzelir zannetme. Evet uzun sürebilir yada canınız sıkılabilir ama asla pes etme. Eğer kapıya peceye gelip çocuğumu görecem yada Bi 5 dk konuşalım derse gitme. Sürekli uzaklaştırma kararı çıkart. Bu psikopattan herşey beklenir. Eğer yapabilirsen ailenle birlikte başka bir memlekete taşın ve izini kaybettir. Ay sinirden ne yazdığımi bile bilmiyorum tek dikkat etmen gereken bunlar. Çok sinirlendim ya sanada geçmiş olsun canım umarım bebeğinle çok güzel günlerin olur ve bu yaşananları unutursun.
Anlasmali olmaz zaten bu yaşananlardan sonra yorucu bi surec dogum haziranda yani dogumumu dusunym bunlarrimi kendimi unuttum bn

Öncelikle çok geçmiş olsun canım. benim eşimde asker, ve bende çok kötü şeyler yaşadım Anne ve babaları da onları daha cok şımartıyor işleri zor olduğu için iyi kötü herşeylerini destekliyorlar. Çocuk vs. Bunlar umurlarında bile değil bende hamileyim ve inan benzer şeyleri yaşadım. Gizli gizli araba almalar falan. Ya allah aşkına ne gerek var sanki sen o insanla ömrünü geçireceksin evlat vereceksin daha ötesi varmı ya. Millet karılarına bebek gibi bakıyor bazılarıda kendini kaf dağında sanıyor. Belindeki silaha güvenmesin allahın adaleti kalbinden vurur insanı

Öncelikle çok geçmiş olsun canım. benim eşimde asker, ve bende çok kötü şeyler yaşadım Anne ve babaları da onları daha cok şımartıyor işleri zor olduğu için iyi kötü herşeylerini destekliyorlar. Çocuk vs. Bunlar umurlarında bile değil bende hamileyim ve inan benzer şeyleri yaşadım. Gizli gizli araba almalar falan. Ya allah aşkına ne gerek var sanki sen o insanla ömrünü geçireceksin evlat vereceksin daha ötesi varmı ya. Millet karılarına bebek gibi bakıyor bazılarıda kendini kaf dağında sanıyor. Belindeki silaha güvenmesin allahın adaleti kalbinden vurur insanı
Cok zoruma gitti ilk baslarda cok agliyordum aldatmada vardir eminim buda cok koydu bna

Anlasmali olmaz zaten bu yaşananlardan sonra yorucu bi surec dogum haziranda yani dogumumu dusunym bunlarrimi kendimi unuttum bn
Avukatın varmış zaten gerektiği zaman bilgileri verirsin. Sen doğuma ve bebeğine yogunlaş. Mini mini kıyafetler al beslenmene dikkat et huzuru bulmaya ve dinlenmeye çalış. Tabiii bu pisliği düşünme, gerçekten düşüncene yazık olur tatlım. ❤️

Avukatın varmış zaten gerektiği zaman bilgileri verirsin. Sen doğuma ve bebeğine yogunlaş. Mini mini kıyafetler al beslenmene dikkat et huzuru bulmaya ve dinlenmeye çalış. Tabiii bu pisliği düşünme, gerçekten düşüncene yazık olur tatlım. ❤️
Bebegi vermeyeyim demi

Cok zoruma gitti ilk baslarda cok agliyordum aldatmada vardir eminim buda cok koydu bna
Üzülme bacım, inan üzülme diyorum da bende üzülüyorum ama bebeğini düşün yazık değilmi doğunca minnacık bebeklerimiz olacak bunları düşün. Aldatmaymış o anca kendini aldatır benimkide büssürü kadınla aldattı. Ama bu saatten sonra allah ona öyle bi vicdanazabı verirki her kadında seni görür kahrolur

Bebegi vermeyeyim demi
Tabikide verme sakın. Niye veriyorsun ki o onun değil senin. Benimde 2 tane evladım var yalnız büyütüyorum onları.En büyük desteğim elim kolum yaşama sevincim onlar benim her gün şükrettiğim yüzlerine bakıp gülümsediğim, bütün yaşadığım acıları bütün çektiklerimi unutturan o sarılıp anne değişlerini dünyaya değişmeyecegim tek yaşama hevesim tek sığınağım tek mutluluğum hergün iyiki dediğim hediyem onlar bana hediye anlıyormusun. Ben bana verilmiş bir mucizeyi kimseye vermem sende verme. ❤️

Back
X