Sevgilimle 2 yıldır çıkıyoruz birbirimizi iyice tanıdık artık.Onu her zaman çok sevdim ve hala da çok seviyorum.Onunda beni sevdiğini biliyorum.Fakat çözümünü bulamadığım ve aylardır devam eden bir sorunumuz var.İlişkimiz karı koca ilişkisine döndü resmen.Çok sıkıcı oldu.Ve o artık farklı bir şeyler yapmıyor benim için.Mesela bana seni seviyorum falan demiyor.Neden demiyorsun dediğimde biliyorsun zaten seni sevdiğimi diyor.Hayır yinede duymak istiyorum dediğimde birşey demiyor yine aynı kafa devam ediyor.Bikaç hafta önce konuşmayalım bi süre ara verelim dedim onuda kabul etmedi.Yinede 1 hafta ara verdik fakat oda bir işe yaramadı.Değişmedi hala aynı devam ediyor kaba saba davranışlara..Sadece 1 hafta sonra özledim seni dedi o kadar.Ondan değişik bir şeyler isteyip sevgisini göstermesini sağlamak istiyorum bunun için ne yapabilirim?Yoksa artık çare yok,ondan ayrılmalımıyım?Bu ilişki bitti mi?Ama ben onu çok seviyorum..Ona ayrılmamız gerek dediğimde sonra pişman olursun yapma diyor ama devam edincede böyle oluyor çıkmazdayım lütfen yardımcı olun..Bazen diyorum basit şeyler bunlar,her ilişkide olur..Bazen böyle ilişkimi olur yeter bitsin diyorum..Bazen böyle kolay bitemez onun canını acıtmalıyım diyorum..Bazense onu çok seviyorum bitmemeli diyorum..Ne yapmalıyım bir çözüm yolu bulmam gerek onu uygulayacağım yardım edin lütfen
Canim herkeze kendi örnegimi veriyorum , bende senin durumundayim. çok kaba, agzi bozuk , alttan almaktan, incelikten hiç anlamayan biriyle çikiyorum. ilk baslarda çok çok farkli bir kisilik gösterdi.
ne yazikki erkekler , karsisindaki kizla biseylerin yerine oturdugunu görünce anlayinca, incelikleri birakiyorlar..
bence alismalisin..
eger alisamicaksan bunu onunla sakin sakin konusmalisin.
ama neden boyle yapiosun , neden bana guzel seyler yapiosun diye degil. arkadasça bi dille istediklerini anlatabilirsin. eyer hala of tamam diyip geçistiriyorsa sende ayni politikayi uygula. biliyorum zor bende basaramiyorum. ama inan biraz kendini çektinmi hemen akillari baslarina geliyor. sevgisindende suphe etme .. bazi insanlar heleki erkekler gerçekten böyle seylere onem vermiyenler var aralarinda. sanirim sen ve ben bu tarz erkeklerle cikmisiz :) bazi insanlari degistiremezsin . sende bogma onu bu tarz seyler isteyip. bak benimki o kadar odunki basit bir facebookda bile duvarinda bisey paylastinmi hemen ürküyor begenmiyo bile , him izledim diyo. yani gururlu bunlar baya. bizim gibi onu bunu hesaplamiyorlar. sende hesaplama ..
bu olaya hayatini endeksleme . birak kalsin .....
kalsinki gör degisimlerini. ama çok da paralama kendini onun için. o ne yapiyorsa onu yap. arkadaslarinla takil .
ah ah az ugrasmadm ben degisiklik bkliyerek :) .
bide söyle bi sey var.
sevgilin neden bunlari yapmiyor ? bunun nedenini arastir. mesela ben aylarca senelerce pesinden detektif gibi acaba baska bi kiz varda bunun icin mi sevgisini gostermiyor diye dusunup durdum. ah ne aglama krizleriiii, ne paranoyakliklar yasadim :)
karakterini iyi ölç.. onu yargilama sadece karakterini annaliz et.
sert birimi .. laobali biride sana gelincemi sert çikisio .. yada ne bilim arastir iste bunun nedenini.
- sen fazla ilgi gösteriyo olabilirsin, mesela bi bayan olarak siir , sarki marki yollama bakalim bi süre. gülmeyi dene onunla, bi arkadas gibi biseyler paylasin , ve ondan gelmesini bekle