Çıkmazdayım ,her şey üstüme üstüme geliyor, ne yapabilirim ?

ririgaga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
252
6
46
İzmir
Sevgilimle 2 yıldır çıkıyoruz birbirimizi iyice tanıdık artık.Onu her zaman çok sevdim ve hala da çok seviyorum.Onunda beni sevdiğini biliyorum.Fakat çözümünü bulamadığım ve aylardır devam eden bir sorunumuz var.İlişkimiz karı koca ilişkisine döndü resmen.Çok sıkıcı oldu.Ve o artık farklı bir şeyler yapmıyor benim için.Mesela bana seni seviyorum falan demiyor.Neden demiyorsun dediğimde biliyorsun zaten seni sevdiğimi diyor.Hayır yinede duymak istiyorum dediğimde birşey demiyor yine aynı kafa devam ediyor.Bikaç hafta önce konuşmayalım bi süre ara verelim dedim onuda kabul etmedi.Yinede 1 hafta ara verdik fakat oda bir işe yaramadı.Değişmedi hala aynı devam ediyor kaba saba davranışlara..Sadece 1 hafta sonra özledim seni dedi o kadar.Ondan değişik bir şeyler isteyip sevgisini göstermesini sağlamak istiyorum bunun için ne yapabilirim?Yoksa artık çare yok,ondan ayrılmalımıyım?Bu ilişki bitti mi?Ama ben onu çok seviyorum..Ona ayrılmamız gerek dediğimde sonra pişman olursun yapma diyor ama devam edincede böyle oluyor çıkmazdayım lütfen yardımcı olun..Bazen diyorum basit şeyler bunlar,her ilişkide olur..Bazen böyle ilişkimi olur yeter bitsin diyorum..Bazen böyle kolay bitemez onun canını acıtmalıyım diyorum..Bazense onu çok seviyorum bitmemeli diyorum..Ne yapmalıyım bir çözüm yolu bulmam gerek onu uygulayacağım yardım edin lütfen

Sevgilimle 2 yıldır çıkıyoruz birbirimizi iyice tanıdık artık.Onu her zaman çok sevdim ve hala da çok seviyorum.Onunda beni sevdiğini biliyorum.Fakat çözümünü bulamadığım ve aylardır devam eden bir sorunumuz var.İlişkimiz karı koca ilişkisine döndü resmen.Çok sıkıcı oldu.Ve o artık farklı bir şeyler yapmıyor benim için.Mesela bana seni seviyorum falan demiyor.Neden demiyorsun dediğimde biliyorsun zaten seni sevdiğimi diyor.Hayır yinede duymak istiyorum dediğimde birşey demiyor yine aynı kafa devam ediyor.Bikaç hafta önce konuşmayalım bi süre ara verelim dedim onuda kabul etmedi.Yinede 1 hafta ara verdik fakat oda bir işe yaramadı.Değişmedi hala aynı devam ediyor kaba saba davranışlara..Sadece 1 hafta sonra özledim seni dedi o kadar.Ondan değişik bir şeyler isteyip sevgisini göstermesini sağlamak istiyorum bunun için ne yapabilirim?Yoksa artık çare yok,ondan ayrılmalımıyım?Bu ilişki bitti mi?Ama ben onu çok seviyorum..Ona ayrılmamız gerek dediğimde sonra pişman olursun yapma diyor ama devam edincede böyle oluyor çıkmazdayım lütfen yardımcı olun..Bazen diyorum basit şeyler bunlar,her ilişkide olur..Bazen böyle ilişkimi olur yeter bitsin diyorum..Bazen böyle kolay bitemez onun canını acıtmalıyım diyorum..Bazense onu çok seviyorum bitmemeli diyorum..Ne yapmalıyım bir çözüm yolu bulmam gerek onu uygulayacağım yardım edin lütfen

Canim herkeze kendi örnegimi veriyorum , bende senin durumundayim. çok kaba, agzi bozuk , alttan almaktan, incelikten hiç anlamayan biriyle çikiyorum. ilk baslarda çok çok farkli bir kisilik gösterdi.
ne yazikki erkekler , karsisindaki kizla biseylerin yerine oturdugunu görünce anlayinca, incelikleri birakiyorlar..
bence alismalisin..
eger alisamicaksan bunu onunla sakin sakin konusmalisin.
ama neden boyle yapiosun , neden bana guzel seyler yapiosun diye degil. arkadasça bi dille istediklerini anlatabilirsin. eyer hala of tamam diyip geçistiriyorsa sende ayni politikayi uygula. biliyorum zor bende basaramiyorum. ama inan biraz kendini çektinmi hemen akillari baslarina geliyor. sevgisindende suphe etme .. bazi insanlar heleki erkekler gerçekten böyle seylere onem vermiyenler var aralarinda. sanirim sen ve ben bu tarz erkeklerle cikmisiz :) bazi insanlari degistiremezsin . sende bogma onu bu tarz seyler isteyip. bak benimki o kadar odunki basit bir facebookda bile duvarinda bisey paylastinmi hemen ürküyor begenmiyo bile , him izledim diyo. yani gururlu bunlar baya. bizim gibi onu bunu hesaplamiyorlar. sende hesaplama ..
bu olaya hayatini endeksleme . birak kalsin .....
kalsinki gör degisimlerini. ama çok da paralama kendini onun için. o ne yapiyorsa onu yap. arkadaslarinla takil .
ah ah az ugrasmadm ben degisiklik bkliyerek :) .

bide söyle bi sey var.

sevgilin neden bunlari yapmiyor ? bunun nedenini arastir. mesela ben aylarca senelerce pesinden detektif gibi acaba baska bi kiz varda bunun icin mi sevgisini gostermiyor diye dusunup durdum. ah ne aglama krizleriiii, ne paranoyakliklar yasadim :)

karakterini iyi ölç.. onu yargilama sadece karakterini annaliz et.
sert birimi .. laobali biride sana gelincemi sert çikisio .. yada ne bilim arastir iste bunun nedenini.

- sen fazla ilgi gösteriyo olabilirsin, mesela bi bayan olarak siir , sarki marki yollama bakalim bi süre. gülmeyi dene onunla, bi arkadas gibi biseyler paylasin , ve ondan gelmesini bekle

Canim herkeze kendi örnegimi veriyorum , bende senin durumundayim. çok kaba, agzi bozuk , alttan almaktan, incelikten hiç anlamayan biriyle çikiyorum. ilk baslarda çok çok farkli bir kisilik gösterdi.
ne yazikki erkekler , karsisindaki kizla biseylerin yerine oturdugunu görünce anlayinca, incelikleri birakiyorlar..
bence alismalisin..
eger alisamicaksan bunu onunla sakin sakin konusmalisin.
ama neden boyle yapiosun , neden bana guzel seyler yapiosun diye degil. arkadasça bi dille istediklerini anlatabilirsin. eyer hala of tamam diyip geçistiriyorsa sende ayni politikayi uygula. biliyorum zor bende basaramiyorum. ama inan biraz kendini çektinmi hemen akillari baslarina geliyor. sevgisindende suphe etme .. bazi insanlar heleki erkekler gerçekten böyle seylere onem vermiyenler var aralarinda. sanirim sen ve ben bu tarz erkeklerle cikmisiz :) bazi insanlari degistiremezsin . sende bogma onu bu tarz seyler isteyip. bak benimki o kadar odunki basit bir facebookda bile duvarinda bisey paylastinmi hemen ürküyor begenmiyo bile , him izledim diyo. yani gururlu bunlar baya. bizim gibi onu bunu hesaplamiyorlar. sende hesaplama ..
bu olaya hayatini endeksleme . birak kalsin .....
kalsinki gör degisimlerini. ama çok da paralama kendini onun için. o ne yapiyorsa onu yap. arkadaslarinla takil .
ah ah az ugrasmadm ben degisiklik bkliyerek :) .

bide söyle bi sey var.

sevgilin neden bunlari yapmiyor ? bunun nedenini arastir. mesela ben aylarca senelerce pesinden detektif gibi acaba baska bi kiz varda bunun icin mi sevgisini gostermiyor diye dusunup durdum. ah ne aglama krizleriiii, ne paranoyakliklar yasadim :)

karakterini iyi ölç.. onu yargilama sadece karakterini annaliz et.
sert birimi .. laobali biride sana gelincemi sert çikisio .. yada ne bilim arastir iste bunun nedenini.

- sen fazla ilgi gösteriyo olabilirsin, mesela bi bayan olarak siir , sarki marki yollama bakalim bi süre. gülmeyi dene onunla, bi arkadas gibi biseyler paylasin , ve ondan gelmesini bekle

Haklısın tabiiki.Fakat onunkisi odunluk değilde biraz benden bekliyor bir şeyleri.Bugün uzunca konuştuk.Açıkça söyledim her şeyi.Ne varsa içimde döktüm hepsini..Sinirimi,sevgimi hepsini..Tabi sevgi konusunda fazla taviz vermedim.Çok şımartmak istemedim.Ama doğruları söyleyip iyice rahatladım.İçimde birazcık sinir,hüzün,kırgınlık kalmadı.Oda bana "Saçma sapan düşüncelerle boş yere kafanı kurcalama.tabiki bende seni çok seviyorum.seni sevmeseydim veya kullansaydım zaten bu ilişki bu kadar ilerleyemezdi." gibi şeyler söyledi.kısacası beni sevdiğini,düşüncelerimin yanılma olduğunu filan söyledi.Bende ona sevgini daha sık belli et,her an bana hissettir dedim.

Bende sonuç olarak ona güvenmeye,onu aşırıya kaçmamak suretiyle sevmeye,çok fazla üstüne gitmemeye,sevgimi belli etmeye fakat iyice aşıkmış gibi davranmamaya,kendimi onun yerine koyarak ona göre davranmaya karar verdim.Umarım işe yarar..

ilişkinizin boyutunu tam bilmediğim için ne kadar dogru olur yorumum bilemıyorum... bi düşünüyorum erkekler bızım kadar dusuncelı deil olabilir klasık erkek dıyorum... ama birde surdan bakıyorum içine sinmeyen bişeyler war demekkı bır sorun var sonucta huzurlu deilsin böyle durumlarda da ilişkiye aydınlık bakamıyorum malesef... bence dogru duzgun konus ilgisizse ilgili dawranmasını ozen gostermesını ıste.. kendıne cekı duzen vermıyorsa hiç üsteleme bırak..

zorlamayın,alışmaya çalışmayın
çok aşıktım 6 yıl bir gram değişmedi sevgim ben mutlu olsun diye hediyelere boğardım
çalıştığı yere çiçek filan bile gönderdim her gün bir sürü güzel mesajlar yazdm onun cevabı offfpufff benden böyle incelikler bekleme peki NEDEN? zamanında gayet inceydin ne oldu
bakın 6 yıl bir odunu yontmaya çalıştım hep bekledim o günü
kıskançlık ikimizi de bitirdi dışarı çıkmak yok arkadaş yok...
sonuç hüsran yol yakınken salmak lazım ben eğer arkadaşlarım offpuff bırak adam olmaz dediklerinde bıraksaydım bu siteye girip "vay başıma şu geldi" diye yazmayacaktım
belki de başkasıyla evli,mutlu,çocuklu

Gerçektende içime hiç sinmiyor.Onunla yıllarca sürecek bir ilişki düşünmüyorum.Evlenmeyi falan düşünmüyorum.Tek düşüncem onu sevdiğimi,ayrılığa tahammül edemeyeceğimi biliyorum.Bu nedenle ayrılmıyorum.Eğer biraz azalsa sevgim 2 dk beklemem mesajlarına cevap bile yazmam.Erkeklerin üstüne gitmemek lazımmış bunu bu ilişkimde çok iyi öğrendim ve önceden üstüne fazla düştüğüm için şimdi çok pişmanım..Her ikisinide denedim ilişkimizin başlarında o benim için her şeyi yapıyordu sürekli mesajlar atıyordu ve ben nasılsa beni bırakıp gidemez diye çok rahat davranıyordum.Ondada şimdi bu düşünce oluştu sanırım.Ben şimdi onun bu düşüncesini yıkmayı,yine eskisi gibi benim için her şeyi yapmasını istiyorum.Buna çözüm bulamıyorum ve bulamadığım sürece içimdeki huzursuzluk bitmez.Sonuç ayrılık olur.Sonucu geciktirmek istemiyorum.Hatamı bir an önce düzeltmek istiyorum.Onun yine eskisi gibi beni şırmartmasını istiyorum.Dün yeniden bu konuyu açtım.İlk günkü gibi olmak istediğimi söyledim.Oda bana bizim ilişkimiz ilerledi,ikimizde birbirimizi sevdiğimizi biliyoruz bunu eskisi kadar çok dile getirmeye gerek yok dedi..Çok kararsızım düşüncelerim sürekli değişiyor.Diyorum acaba ben mi çok takıyorum her ilişki böyle mi?İlk defa bir ilişki yaşadığım için hiçbir şey bilmiyorum karar vermekte zorlanıyorum yardımlarınızı bekliyorum..

valla canım evlenmeyi de düşünmüyorsun perişan etme kendini bak yukarda yazdım
ilk günlerde bütün erkekler aynı ilgi ilgi sonrası boşşşş nasılsa elde ettim modundalar
keşke dememek için bence uğraşma artık vakit kaybı

valla canım evlenmeyi de düşünmüyorsun perişan etme kendini bak yukarda yazdım
ilk günlerde bütün erkekler aynı ilgi ilgi sonrası boşşşş nasılsa elde ettim modundalar
keşke dememek için bence uğraşma artık vakit kaybı

İçimde bir şey daha kalır şimdi terkedersem.Ben kısa sürede bitti diyerek değilde uzun süreli olarak bitirmek istiyorum.Bu birazda intikam gibi bir şey olucak.Yani kısaca "elde ettim" düşüncesini yıkıp yerine "kaybediyorum" düşüncesini getirerek,pişman olmasını sağlamayı ve sonuçta mutlu olmayı,onu o halde yalnız bırakıp terketmeyi,onu bu şekilde cezalandırmayı istiyorum..Şimdi gidersem eğer o tabi üzülür ama peşimden koşmaz.Fakat onu kendime geri çekip gidersem pişmanlığın en iyisini yaşar ve peşimden koşar.Ben bunu istiyorum birazda..Çünkü sonuçta üzülen olmak istemiyorum.Nasıl düşünüyorum bu düşüncelerim yanlış mı onu bile bilmiyorum..Çok kararsız ve şaşkınım.Düşüncelerim sürekli değişiyor.Bi hemen ayrılmayı,bi hiç ayrılmamayı düşünüyorum.Seni de dikkate aldım tabiki ama dediğim gibi kolay gitmek istemiyorum onu birazda olsun içini sızlatmak istiyorum..Belki düşüncelerimi tam olarak aktaramadım kusura bakma dediğim gibi çok karışık duygular içerisindeyim.

anlıyorum seni
bitirmezsen acı çekersin belki dediğin gibi yaparsan aklı başına gelir her şey yoluna girer
offf ya bakıyorum da hep aynı şeyleri yaşıyoruz ama hala akıllanmıyoruz

buraya yazıp çözüm aradığına göre bence seviyorsun.erkekler bizim gibi pek seviyorum vs demezler ki.şakayla karışık söylet.hadi canım benim söylese bakayıım beni nekadar seviyorsun.amanda canım ne güzel söylermiş.

inanın şaka yapmıyorum.her şey dile kolaydır.ayrıldıktan sonra birde pişman olmayın.belki biraz kırıklığım var deyip hasta numarası yaparak sevgilinizle biraz görüşmeyin.bu arada da biraz kendizi toparlayın.

kızlarrr en iyisii bırakın uzun süreli ilişkileri.....bu dünya böyle..eş eşini bulmazmışşş

Canım,sanki bu konuyu sen değil de ben açmışı sandım biran:)Yalnız olmadığım için sevinmeli miyim acaba bu sıkıntılı durumda:)İçin rahat edecekse yalnız değilsin demek istiyorum ve hatta bir de benim derdimi dinle haline şükret.Güya ben de tecrübeli evlenip ayrılmış ve belli bir yaşa gelmiş ve çevremde çok aklı başında,olgun,mantıklı biri olarak geçinirim.Ama aşk insanı yerle bir edebiliyormuş demeki.Benim ilişkim 4 yıldır sürüyor ama biz evlilik düşüncesinde değiliz baştan bunu konuştuk zaten ailesi evlenmiş ayrılmış bir insanla ilişkisine olumlu bakmaz bunu biliyorum ve ben de evlenmek istemiyorum zaten o yüzden problem yok yani.Bizim ilişkimiz de aynen senin anlattığın gibi hep ben sevdiğini söyleyen hep ben onu merak eden hep ben çok soru sormayan hep ben alttan alan tarafım.Hiç de bir şikayetim yok bundan çünkü çok seviyorum ama istediğim bir tek şey var o da ilgi.Bu olduğu zaman bizden mutlusu yok biliyor bunu da ama en fazla 2 gün arka arkaya yapabiliyor kapasitesi bu kadar:)bir bakıyorum çok hoş ince ilgili azcık uzaksam hemen aramalar sormalar mükemmel ama ben 3.gün bakıyorsun sanki adam benden bıkmış derdin ne diyorsun seninle bir dedim yok ki şekerim işlerle ilgili deyip bir hafta ongün uğra gene ara sor çok çok yorucu bir ilişki.Ama arada sevgi olunca katlanıyor insan.Şimdi bundan sonraki duyacaklarınıza ne diyeceksiniz bakalım.Biz böyle birbirimize alıştık artık zamanında çok kıskançlık nöbetleri de yaşadık ve o zamanlarda bana kendini akladı allah için hakkını yiyemem.Çok sorunlarım oldu maddi manevi hep yanımda oldu bu da beni ona daha çok bağladı tabi.Neyse gelelim son olanlara.Annesi bunu özledim gel diye memlekete çağırdı bu da ben şüphelendim bu beni evlendirecek birini mi buldu gene diye bana da anlattı gülüştük.Çünkü annesi ara ara kız bulur buna alışkınız yani:)Neyse gitti ve dediği gibi birini bulmuş ama bu defa olay çok daha ciddi.Yüzük takıp sözleneceksin hakkımı helal etmem diye baskı sürekli beni arıyor anlatıyor olayları ama ikimiz de öyle eminiz ki geçiştirip annenin de gönlünü alıp dönecek diye sakın kadını üzme alttan al daha sonra şimdi maddi olarak hazır değilim de kandır falan diye akıl veriyorum güya akıllıyım ve iyi niyetliyim ya:(Bu sesinden de belli bitmiş bir vaziyette 5 gün başının eti yendikten sonra ağlamalar bayılmalar korkuyorum bişi olacak ama istemiyorum diye mesajlar atıyor bana neyse en son bir mesaj 'yüzüğü taktım bir süre idare edicem hem anneni hem kıı çektim bir odaya anlaşamaz atarsam yüzüğü kimse kırılmasın dedim diye' O mesajı aldığımdaki halimi bir düşünün vücudumdaki her bir uzuv titriyordu olamaz nasıl olur diye çırpındım ve sadece Tebrikler yazdım gönderdim mesajı ne diyebilirdim ki hemen arkasından saçmalama zaten çok sinirliyim üzerime gelerek daha da berbat etme herşeyi falan diye aradı ben de ağzıma ne gelirse söyledim o sinirli beni konuşturmayan adam haklısından başka birşey söylemiyor sesinden belli adam bitmiş ben de enaz senin gibi şoktayım deyip duruyor.Neyse kapattım teli sabah konuşuruz artık bu saatten sonra yapacak bişi yok dedim.Ertesi gün bişiler sormaya beni nasıl kandırdın diye konuşmaya başladım.5 günün acısını benden çıkarttı bağırma krizine girdi diyebilirim.Kapattım ben de suratına.Aradan bir saat geçmedi aradı bunun nasıl olduğunu dakika dakika anlattım senin şuan benim yanımda olman lazım sorgulaman değil dedi.Ben seninle yada sensiz bu konuyu kapattım bu iş olmayacak seninle ilişkimizde değişen hiçbişi yok canını sıkma yanımda ol ama olmam diyorsan da olma deyip kesip attı.4 yıllık ilişki ve asla kandırmak oyalamak için yalan söylemez nişanı atacağına eminim annesinin sesini kesmek için yaptığına eminim ama çok yıkıldım güvendiğim dağlara kar yağdı derler ya öyle oldum.Benim gözümde çok güçlü bir adamken şimdi anne sözünden çıkmayan bir ezik oldu.Bunları yüzüne söyleyemedim ama düşüncem bu.Beni hala istiyorsan yanındayım sonuna kadar dedim doğru mu yaptım onu da bilmiyorum.Asla birşey sormamı istemiyor nasıl bişi yokmuş gibi davranacağım bilmiyorum ama bırakamıyorum da.İşte böyle bana da yardım edin kızlar:(

Sen ona alışmışsın. Seninkisi sadece yalnız kalma ve bir başkasını sevememe korkusu. Bak gör. Kendi içine bi gir. Duygularını analiz et. İçindekinin sadece alışkanlık olduğunu göreceksin. Bu filmi ben izlemiştim. 3 sene süren ilişkimi sırf ona alıştığım ve onunla konuşunca rahatladığım için bitiremiyordum. Tam 1.5 sene sürdü ayrılmamız. O da nasıl oluyor diyeceksin. 1.5 yılda ancak kendimi ondan koparabildim.

Biz arkadaşmışız meğerse. Meğerse gerçekten de iyi arkadaşmışız ama sevgili olmaya çalıştık. Yok. Hep bir şeyler eksikti. Bunu hissediyor ama onu kaybetmekten korkuyordum. En sonunda kendim için iyi olanı yaptım ve sildim. Unuttum. Bitti. İyiki de bitmiş.Ona kalsa ne evlenirdik ne ayrılırdık. Böyle saçma sapan bi ilişki içinde yaşlanırdık :30:

Sen ona alışmışsın. Seninkisi sadece yalnız kalma ve bir başkasını sevememe korkusu. Bak gör. Kendi içine bi gir. Duygularını analiz et. İçindekinin sadece alışkanlık olduğunu göreceksin. Bu filmi ben izlemiştim. 3 sene süren ilişkimi sırf ona alıştığım ve onunla konuşunca rahatladığım için bitiremiyordum. Tam 1.5 sene sürdü ayrılmamız. O da nasıl oluyor diyeceksin. 1.5 yılda ancak kendimi ondan koparabildim.

Biz arkadaşmışız meğerse. Meğerse gerçekten de iyi arkadaşmışız ama sevgili olmaya çalıştık. Yok. Hep bir şeyler eksikti. Bunu hissediyor ama onu kaybetmekten korkuyordum. En sonunda kendim için iyi olanı yaptım ve sildim. Unuttum. Bitti. İyiki de bitmiş.Ona kalsa ne evlenirdik ne ayrılırdık. Böyle saçma sapan bi ilişki içinde yaşlanırdık :30:

Haklısın yazdıklarına çok yakın yaşadıklarım.Dün bitirdim ilişkiyi yeter artık dedim.Çünkü sürekli başka şeyleri önemsiyor başka şeyleri benden daha çok umursuyor.Yine dün aynı sebeple tartışmaya başladık ve bana tartışmanın ortasında cevap vermedi,sustu.Neden cevap vermiyorsun dediğimde sıkıldım uyuyorum dedi.Bu ne rahatlık beni artık ne sanıyorsa kendini sonsuza kadar bırakamayacağımı öğrenmiş çok rahat ama oh olsun bu rahatlıktan sonra yeter bitti dedim.O sanıyorki yine naz yapıyor,kendine çekmeye çalışıyor,o beni bırakamaz.Ama gerçekten bu sefer kırıldım affedemicek derecesine geldim.Duygularım değişiyor,gün geçtikçe azalıyor.Şimdi gözümde birazcık bile değeri yok.Hatta onu nasıl sevdim nasıl bu ezikliğe düştüm diye kendime hala acıyorum.Hala içimde biraz özlem,nefretle karışık sevgi var.Fakat dayanmalıyım.Nasıl olsa bir gün o bana bitti by diyip bitirecek her şeyi ve beni hiç dinlemeyecek,kararından dönmeyecek,terkedecek.Erkek milleti bu.Ve o gün yıkılıcam bayılma derecesine gelicem.Bu şimdikinden daha ezik bir his.Bunları yaşamak istemiyorum.Bu nedenle şimdi ayrılıp gidicem,bir gün mesaj attığında susucam.Bundan sonra hep susucam.İntikam filan almicam.Kişi kendini üzenden intikam alır.Ona üzülmediğimi göstericem.Adım gibi eminim en geç 1 ay sonra yalvarıcak bana nolur nolur diye.Ama affetmicem.Sürüm sürüm sürünsün.Bu ilişkinin gözümde zerre kadar değeri yok.Ona acımicam.Ne hali varsa görsün.Elbet bir gün değerimi anlicak ve çok pişman olucak.O zaman çook mutlu olucam ve gülüp geçicem.Kafama koydum bundan sonra AFFETMEM! :)

Canım,sanki bu konuyu sen değil de ben açmışı sandım biran:)Yalnız olmadığım için sevinmeli miyim acaba bu sıkıntılı durumda:)İçin rahat edecekse yalnız değilsin demek istiyorum ve hatta bir de benim derdimi dinle haline şükret.Güya ben de tecrübeli evlenip ayrılmış ve belli bir yaşa gelmiş ve çevremde çok aklı başında,olgun,mantıklı biri olarak geçinirim.Ama aşk insanı yerle bir edebiliyormuş demeki.Benim ilişkim 4 yıldır sürüyor ama biz evlilik düşüncesinde değiliz baştan bunu konuştuk zaten ailesi evlenmiş ayrılmış bir insanla ilişkisine olumlu bakmaz bunu biliyorum ve ben de evlenmek istemiyorum zaten o yüzden problem yok yani.Bizim ilişkimiz de aynen senin anlattığın gibi hep ben sevdiğini söyleyen hep ben onu merak eden hep ben çok soru sormayan hep ben alttan alan tarafım.Hiç de bir şikayetim yok bundan çünkü çok seviyorum ama istediğim bir tek şey var o da ilgi.Bu olduğu zaman bizden mutlusu yok biliyor bunu da ama en fazla 2 gün arka arkaya yapabiliyor kapasitesi bu kadar:)bir bakıyorum çok hoş ince ilgili azcık uzaksam hemen aramalar sormalar mükemmel ama ben 3.gün bakıyorsun sanki adam benden bıkmış derdin ne diyorsun seninle bir dedim yok ki şekerim işlerle ilgili deyip bir hafta ongün uğra gene ara sor çok çok yorucu bir ilişki.Ama arada sevgi olunca katlanıyor insan.Şimdi bundan sonraki duyacaklarınıza ne diyeceksiniz bakalım.Biz böyle birbirimize alıştık artık zamanında çok kıskançlık nöbetleri de yaşadık ve o zamanlarda bana kendini akladı allah için hakkını yiyemem.Çok sorunlarım oldu maddi manevi hep yanımda oldu bu da beni ona daha çok bağladı tabi.Neyse gelelim son olanlara.Annesi bunu özledim gel diye memlekete çağırdı bu da ben şüphelendim bu beni evlendirecek birini mi buldu gene diye bana da anlattı gülüştük.Çünkü annesi ara ara kız bulur buna alışkınız yani:)Neyse gitti ve dediği gibi birini bulmuş ama bu defa olay çok daha ciddi.Yüzük takıp sözleneceksin hakkımı helal etmem diye baskı sürekli beni arıyor anlatıyor olayları ama ikimiz de öyle eminiz ki geçiştirip annenin de gönlünü alıp dönecek diye sakın kadını üzme alttan al daha sonra şimdi maddi olarak hazır değilim de kandır falan diye akıl veriyorum güya akıllıyım ve iyi niyetliyim ya:(Bu sesinden de belli bitmiş bir vaziyette 5 gün başının eti yendikten sonra ağlamalar bayılmalar korkuyorum bişi olacak ama istemiyorum diye mesajlar atıyor bana neyse en son bir mesaj 'yüzüğü taktım bir süre idare edicem hem anneni hem kıı çektim bir odaya anlaşamaz atarsam yüzüğü kimse kırılmasın dedim diye' O mesajı aldığımdaki halimi bir düşünün vücudumdaki her bir uzuv titriyordu olamaz nasıl olur diye çırpındım ve sadece Tebrikler yazdım gönderdim mesajı ne diyebilirdim ki hemen arkasından saçmalama zaten çok sinirliyim üzerime gelerek daha da berbat etme herşeyi falan diye aradı ben de ağzıma ne gelirse söyledim o sinirli beni konuşturmayan adam haklısından başka birşey söylemiyor sesinden belli adam bitmiş ben de enaz senin gibi şoktayım deyip duruyor.Neyse kapattım teli sabah konuşuruz artık bu saatten sonra yapacak bişi yok dedim.Ertesi gün bişiler sormaya beni nasıl kandırdın diye konuşmaya başladım.5 günün acısını benden çıkarttı bağırma krizine girdi diyebilirim.Kapattım ben de suratına.Aradan bir saat geçmedi aradı bunun nasıl olduğunu dakika dakika anlattım senin şuan benim yanımda olman lazım sorgulaman değil dedi.Ben seninle yada sensiz bu konuyu kapattım bu iş olmayacak seninle ilişkimizde değişen hiçbişi yok canını sıkma yanımda ol ama olmam diyorsan da olma deyip kesip attı.4 yıllık ilişki ve asla kandırmak oyalamak için yalan söylemez nişanı atacağına eminim annesinin sesini kesmek için yaptığına eminim ama çok yıkıldım güvendiğim dağlara kar yağdı derler ya öyle oldum.Benim gözümde çok güçlü bir adamken şimdi anne sözünden çıkmayan bir ezik oldu.Bunları yüzüne söyleyemedim ama düşüncem bu.Beni hala istiyorsan yanındayım sonuna kadar dedim doğru mu yaptım onu da bilmiyorum.Asla birşey sormamı istemiyor nasıl bişi yokmuş gibi davranacağım bilmiyorum ama bırakamıyorum da.İşte böyle bana da yardım edin kızlar:(

Valla ben ayrıldım dün yeter bitti dedim.Şimdi rahatım.Mutlu değilim ama iyiyim.Çünkü gelecekte bana yalvaracağı günleri şimdiden görür gibiyim.Eğer ben terketmezsem,bir gün o beni terkedecek acımasızca.Sende onsuzluğa alıştır kendini.Tek çözüm yolu bu.Sana değer verecek erkek vardır mutlaka.Hatta en iyisi hiç kimseye aşık olmamak.Bırakın onlar aşık olsun,peşinizden koşsun dursun.Umursamayın.Çünkü biz kadınlar yumuşak kalpliyiz fakat erkekler çok acımasız.İlişkinin başlarında yumuşak davranırlar bizi kendilerine alıştırmak için.Alışıp onu sevincede yavaş yavaş,sinsi sinsi uzaklaşırlar.Bu çok acımasız bi davranış.Bu yüzden şu hayatta hiçbir erkeğe sonsuz güvenmeyin,sonsuz değer vermeyin.Onların taktiğini uygular gibi yapın.Seviyor gibi davranın ama sevmeyin.Önemsiyor gibi davranın ama önemsemeyin.Ben bu ilişkimde bunu anladım.Kendimi daha fazla ezdirmicem.O koşucak artık peşimden asla acımam!

ilk mesajını okudum sadece... seni seviyorum demediği için mi ayrıldın 2 yıllık sevgilinden... peşinde sürünmüyor eskisi gibi diye? benim 6 senelik bi ilişkim vardı. seni seviyorumu o kadar çok söylerdi ki ben rahatsız olurdum. benden de söylememi beklediğinden sinir olurdum. sonra o sürekli seni seviyorum diyen adam beni hayatımın en kötü döneminde aldattı. ben aldattığını anlamadan hemen önce telde konuştuk. ayrılmak istediğini ama beni hala çok sevdiğini söyledi. meğer beni sevip başkasını... töbe töbee:) diyeceğim o ki... beni sevdiğini söylemesin de yeter ki gerçekten içten içten sevsin. boş yere ayrılmışsın bence... hakkında hayırlısı olsun :ssz:

Back
X