CİKMAZDAYİM LÜTFEN YARDIM EDİN BİR YOL GÖSTERİN

Şimdi memlekette eve diyelim ki asgari ücret giriyor ve size 700 lira yetiyor.
Ama istanbul'da eve mesela 5 bin giriyor yine de temel ihtiyaçlar dahi karşılanamıyorsa çok mantıksız.
Üstüne stres, mutsuzlık hiç çekilmez.

Şimdi memlekette eve diyelim ki asgari ücret giriyor ve size 700 lira yetiyor.
Ama istanbul'da eve mesela 5 bin giriyor yine de temel ihtiyaçlar dahi karşılanamıyorsa çok mantıksız.
Üstüne stres, mutsuzlık hiç çekilmez.
Eşim memur benm asgari ücretten fazlası giriyor ama malum borçda var ondan

3 çocuğunuz var galiba, değil mi? 4. çocuğu istiyorsunuz sanırım konularınızdan gördüğüm kadarıyla. 1000 tl kira çok geliyorsa eğer 4. çocuk olunca daha da zorlanırsınız. Eski semtinize dönün bence de!
Gecen gün eşim bana gidelimmi dedi bende güldüm dün aksamda ben ona eğer istersen gidebilirz sana neresi makul geliyorsa hesaplı yani dedm ve baya kızdı bana anlamadım

Kirayi vermek cok geliyorken bulundugunuz yerdeki sosyal aktiviteleri ne kadar gerceklestirebiliyorsunuz? O kadar cok sosyalseniz bulundugunuz cevredeki insanlarin sicak kanli olup olmamasi niye dert oluyor?
Bana da ilginç gelen, kirayı veremezken, borçlar varken 4. çocuk istemeleri oldu. ‘Gelen kısmetiyle gelir’ mantığıyla heralde. Biraz çelişkili ifadeler var sanki!!!

Bana da ilginç gelen, kirayı veremezken, borçlar varken 4. çocuk istemeleri oldu. ‘Gelen kısmetiyle gelir’ mantığıyla heralde. Biraz çelişkili ifadeler var sanki!!!
Lütfen duzeltiyim kırayı verebiliyoruz ama ben gereksiz olduğunu düşünüyorum ondan yani 4. Çoçuk içinde çocuk masraf degildirki buyuyene kadar ifadeler gayette düzgün yani lutfen

Back
X