merhaba arkadaşlar eski konularimi özet geceyim biraz sizlere ben 3 yıllık evliyim bir kizim var 2 yasinda esimleilk 9 aydan sonra berbat günler yaşadım son zamanlarda şiddette olmaya başladı aslında tek sorunumuz ailesine aşırı düşkünlüğü yani ailesiyle yapılmayan her etkinliği burnumdan getryo ve hiç bir şekilde mutlu olmuyo en son şiddetten sonra beni kapının önüne koydu şimdi tek taraflı ben masumun o sayıyor diyemem ama çok ağır laflar kullandı bende canım yaninca çok ağır konuştum o soyledilce ilgi gistermedikce daha da hircinlastim tek istediğim esim tarafından sevilmek eskisi gibi. ....bunun icin basta okdr cabaladimki heran ailesiyleydik haftanin 5-6gunu sirf mutlu olsun diyodum annesine annemden coo kiymet verdim ama baktim ki adam hem benim ailemden uzaklasiyor hem ailesnin olmadigo her programi burnumdan getryo bende yavas yavas kestim bunu sonra ne olduysa oldu zaten hala yapmaya calsyrm aslinda ama annesinden tek kelime nefret ediyorum gerçekten o kadına bir gün bile tahammül edemiyorum birde ben nkdr yakın olsamda esim hep benim aileme uzak davrandı bende yeter dedim sonra sözler ağırlaştı şiddete döndü vs neyse çok uzattım en son yasadgmz olaydan önce ben 2 kere baba evine döndüm ve biri bir aydi ve inanın esim beni hic aramadi bile 1 ay sonra geldi aldı son olayda ben çok ciddi resti çektim ailesine de ona da esim sonra cabaladimi bir nevi evet evlilik terapistine gittik 2.ciye gelmek sen istersen git dedi eskiye nazaran şiddet ağır lafları yok daha dikkatli ama benimle hiç ilgilenmiyo hemde hiç bunu söylerken öyle icim yaniyo ki ben sevmeye sevilmeye aşka aşık bir insanım inanın birbirini seven insanları görünce ağlıyorum kendimi tutamayıp bir erkek bir kadına derin derin bakınca içim yaniyo neden diyorum ben sevilmeyevek insan miyim neden bunları yaşıyorum diyorum ruyalarimda hep beni çok seven koruyan kollayan bir adam görüyorum uyanınca yine ağlıyorum ist3 tam bu noktada kafam allak bullak oluyor bosanmak hep aklımda ama bir yandan da acaba pişman olu4 esimi özler miyim ve çocuğuma haksızlık mi olur bu korkusu şimdi size soruyorm siz olsaydınız ne yapardiniz