- 8 Mart 2013
- 600
- 194
- 303
- Konu Sahibi JamesMoriarty
-
Bu modelleri aramadan buluyorsunuz dimi ablam?Dışarda çok mu var yoksa hata sizin tavıır koyamamanızda mı anlamadım gitti.,
Tek derdini anlattığı iletişim kurduğu kişi halası ailesi içinden. Yarın annemle beraber kadınla konuşmayı düşünüyoruz beynine girsinler kimse acı çekmeden bitsin bu iş isterim. Ha olmaz kimse bişey yapamazda bu yine böyle devam ederse kesinlikle soluğu karakolda alıcam. Baştan böyle değildi nasıl böyle oldu anlayamadım manyak etti benide kendinide. Sonunda 2 gündür nefes alıyorum derken tekrar dert yığını yaptı. İstemiyorum seni sevmiyorum bile artık demekten öldüm, gurursuzluğundan bıkmadı.
ayrılık surecınde onun gıbı bırının böyle davranması normall sakın ol sabret cevap verme arasın dursunn hattını degıstırr....hıcbırsey yapamaz...ilkzamanlar zor geçecek ama geçecek sadece bıraz sabır..ve dedıgım gıbı mutlaka guvendıgın bırıne bu mevzuyu ac....sen cevap verdıkce o devam edecek ıletısımını kesmenn lazım tamamen ...
anneni de seni de öldürürüm mesajlarını hemen gidip polise gösteriyorsunuz. lütfen oyalanmayın. allah aşkına yapın, yalvarıyorum. burada kimse başı belada olunca asıl gereken işi yapmıyor bari siz yapın.
Canım çok denedim intihar ederim ölürüm gelirim kapına yemin ederim cevap vermezsen diyo ki gelirde. Annem rezil olmasın kimseye diye konuşmak zorunda kalıyorum. Üstelik aynı okuldayız ve evlerimiz 5 dk mesafede.
Malesef onları mesaj olarak yazmadı telefonda konuşurken söyledi keşke mesaj olsaydi :/
Bence;
1. Telefonlarını açmaman iyi olur.
2. Mesaj yazmak zorunda kalır, savcılığa verdiğinde soruşturma aşamasında delilin olmuş olur.
3. Gelirse gelsin, o onun dengesizliği. Onun psikolojisi normal değil diye sen kendi hayatından çalıp bir şeylere mecbur hissetmemelisin kendini.
Aşk bu işte,kime aşık olucağın belli olmuyo.Çok haklısınız bunca zaman kafam neredeymiş benim. Duvarlara vursam yeridir :18:
Aşk bu işte,kime aşık olucağın belli olmuyo.
Ne güzel bi eğitim hayatın var,savcı olucakmışın.Erkek arkadaşınınd dediklerine yorum bile yapmıyıcam.
Öncelikle böyle birini sevip sevmediğinden emin olmalısın.1 gündür mesaj atmıyomuş ne güzel.
Zaten atarsa da ne yapıcağını çok iyi biliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?