Çıkmazdayım lütfen yardım :(

ver savcılığa tehdır edılıyorum dıye ne bu ya alikıran baskesen mııı ateş olsa cürmü kadar yer yakarr...senın üstünde korku ımparatorlugu mu kuracak o kucucuk beynıylee ...böyle bırıyle asla evlenmeeeee....tum ılısıgını kess....senı tehdıt ettıgınde sende söyle sıkayet ederım senden korkmuyorum dıye aılende guvenecegın bır erkek varsa kuzen abin gibi onlardan bırrıyle konuş yardım all telefon acsınnn senınn sahıpsız olmadığını anlasınn..ayy sınır oldummmm boğasım geldıııı heaaaa.....

Bir kere bir şey diyeyim mi onu bu konuma getiren de sensin? Kız ve erkek arkadaşlarıyla kafeye gitmesini ceza olarak kullanabiliyor üstünde? Bu neden ceza olsun ki? Ama böyle düşüneceğini biliyor.

Çok hastalıklı birisi erkek arkadaşın, nasıl nefes aldın bilmiyorum ama bundan sonrasında hiç takma derim. Havlayan köpek ısırmaz. Gerekirse karakola veririm de ve o mesajları da silme. Delil olarak dursunlar.

Bu modelleri aramadan buluyorsunuz dimi ablam?Dışarda çok mu var yoksa hata sizin tavıır koyamamanızda mı anlamadım gitti.

Git savcılığa dilekçe ver.Sapık var üstelik tanıyorum sürekli tehdit ve küfür ediyor dinleme talep ediyorum diye.

Kişiye de bir fotokopisini göster bu dilekçenin.Seni istemiyorum de.

İnşallah affettim ,çok özür diledi,pişmanmış agladı yalvardı yine beraberiz yazmazsın.

Bu tarz bir psikopattan ne arkadas ne flört ne de eş olmaz...

Adam savcı olacak kızı kıskanıp katip yapacak ego ya sahip.

Kızınca yılışkan kızlarla gezerek ceza veriyor.

Sanırım arkadaş gerçekten ruh hastası NAPOLYON KOMPLEXİ var ...Kendisini bulunmaz hint kumaşı sanıyor.

Akıllı olup kurtulursan ne ala,saplanıp kalırsan ömrü billah hayatın zehir...

Allah yardımcın olsun,

Tek derdini anlattığı iletişim kurduğu kişi halası ailesi içinden. Yarın annemle beraber kadınla konuşmayı düşünüyoruz beynine girsinler kimse acı çekmeden bitsin bu iş isterim. Ha olmaz kimse bişey yapamazda bu yine böyle devam ederse kesinlikle soluğu karakolda alıcam. Baştan böyle değildi nasıl böyle oldu anlayamadım manyak etti benide kendinide. Sonunda 2 gündür nefes alıyorum derken tekrar dert yığını yaptı. İstemiyorum seni sevmiyorum bile artık demekten öldüm, gurursuzluğundan bıkmadı.

ayrılık surecınde onun gıbı bırının böyle davranması normall sakın ol sabret cevap verme arasın dursunn hattını degıstırr....hıcbırsey yapamaz...ilkzamanlar zor geçecek ama geçecek sadece bıraz sabır..ve dedıgım gıbı mutlaka guvendıgın bırıne bu mevzuyu ac....sen cevap verdıkce o devam edecek ıletısımını kesmenn lazım tamamen ...

Canım çok denedim intihar ederim ölürüm gelirim kapına yemin ederim cevap vermezsen diyo ki gelirde. Annem rezil olmasın kimseye diye konuşmak zorunda kalıyorum. Üstelik aynı okuldayız ve evlerimiz 5 dk mesafede.

hiiiiiç korkma bitanem böyle tipler ancak korkutur hiç birşey yapamaz
senin üzerinde korku imparatorlugu kurmuş
canının istediği gibi yönetyor
bu ne kısıtlama git gençliğini yaşa
bırak o çocuğu böyle sevgi olmaz ki
sen her dediğine evet demişsin bu hale gelmiş
git anneciğinle ilgilen
gelirse kapınıza sen değil
o rezil olur
bir kere dayak yesin polisden bakalım bir daha yapıyor mu
sorarlarsa dersin musallat oldu kurtulamıyorum
ama iş sana düşüyor zayıf olma
senin tavizlerin onu bu hale getiriyor
insan mutlu olmak için ilişki yaşar işkence çekmek için değil
git okulunla ilgili hedeflerine odaklan
Allah iyilerle karşılaştırsın öpüyorum

Konunun girisini okuyunca ayni benimki gibi kiskancmis ama cok da seviyormus demistim ama sonunu okuyunca sevgilimin elini ayagini opesim geldi. :)

Canim hic korkma ya havlayan kopek isirmaz. Annenin de destek olmasi cok iyi olmus, yoksa kendin cikamazdin isin icinden.

Benim de vardi bir donem reddettigim biri. O da artik taciz ediyordu. Bana bir zarar vermekten soz etmezdi ama o da kendisiyle tehdit ederdi. En sonunda geber bana ne dedim. Cunku hic inanmiyordum canina kiyacagina. Hatta bir gun hastaneden arandim suan bu hastanede, en son sizi aramis diye. Ilk basta cok panik oldum ama sonra arkadasi aradi ona bir sey olursa seni mahvederim falan dedi. Sonra dedim belki de bunlar bile oyun. Arattirir hastaneden bir tanidigina, zor degil yani. Ki intihar girisiminde bulunsa bile olmek istemedigine, sirf beni korkutmak istedigine emindim. Olmek isteyen insan atar kendini yuksek bir yerden yahut asar kendini, ne bileyim kapatir kendini odaya keser bileklerini kanayarak olur. Bir avuc ilac yutup onu da tirsak gibi arkadaslarini arayip ben ilac ictim diyen insanin olmek falan degildir amaci. Tum bu olanlardan sonra yine merak etmedim yine aramadim ve yine reddettim. Ondan sonra vazgecti birakti pesimi. Canina bile kiymet vermedigimi dusundu.

Sen de oyle yap. Cok farkli bir ruh hali lazim insanin canina kiymasi icin. Tesebbus etse bile pisman olur mutlaka. Ne derse desin korkma. Numarani da degistir. En son care de ver savciliga korkar kesin. Yanina yaklasmamasi icin karar bile cikarttirabilirsin durum ciddiyse.

Bir de, abin arkadasin falan yok mu canim ya temiz bir sopa cekseler soyle. Belki gozu korkar.

Evet abim var 1 gündür mesaj atmıyor bakalım eğer atarsa artık bardağı taşıran son damla olur giderim nereye gerekiyorsa. Allah hepimizi böylelerinden korusun inşallah

anneni de seni de öldürürüm mesajlarını hemen gidip polise gösteriyorsunuz. lütfen oyalanmayın. allah aşkına yapın, yalvarıyorum. burada kimse başı belada olunca asıl gereken işi yapmıyor bari siz yapın.

Malesef onları mesaj olarak yazmadı telefonda konuşurken söyledi keşke mesaj olsaydi :/

Canım çok denedim intihar ederim ölürüm gelirim kapına yemin ederim cevap vermezsen diyo ki gelirde. Annem rezil olmasın kimseye diye konuşmak zorunda kalıyorum. Üstelik aynı okuldayız ve evlerimiz 5 dk mesafede.

Malesef onları mesaj olarak yazmadı telefonda konuşurken söyledi keşke mesaj olsaydi :/

Bence;
1. Telefonlarını açmaman iyi olur.
2. Mesaj yazmak zorunda kalır, savcılığa verdiğinde soruşturma aşamasında delilin olmuş olur.
3. Gelirse gelsin, o onun dengesizliği. Onun psikolojisi normal değil diye sen kendi hayatından çalıp bir şeylere mecbur hissetmemelisin kendini.

Çok haklısınız bunca zaman kafam neredeymiş benim. Duvarlara vursam yeridir :18:

Çok haklısınız bunca zaman kafam neredeymiş benim. Duvarlara vursam yeridir :18:
Aşk bu işte,kime aşık olucağın belli olmuyo.
Ne güzel bi eğitim hayatın var,savcı olucakmışın.Erkek arkadaşınınd dediklerine yorum bile yapmıyıcam.
Öncelikle böyle birini sevip sevmediğinden emin olmalısın.1 gündür mesaj atmıyomuş ne güzel.
Zaten atarsa da ne yapıcağını çok iyi biliyosun

Özgürlüğüme o kadar düşkün biriyimki yeri gelir anneme dahi hesap vermem ama bi erkeğin beni nasıl böyle bi kafese tıktığına hala inanamıyorum. İnsanın bi yerde gözleri açılırmış ya artık. Benimki de öyle oldu sanırım. Böyle birini sevmeyi geçtim yaşayamam onunla daha fazla yüzünü dahi görmek istemiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…