Çıkmazdayım ne yapacağımı bilmiyorum

Yasadiklarini hayatina gren her insann bilmesi gerekir diye bi kural yok millet neler yapip kendini o kadar farkli gosteriyo ki sadece senn bilmen yeterli bi de allah zaten sen sucunu cekiyosun bi baskasinnda bilip sana cektrmesine izin vermemelisin
Dogru soyluyorsunuz.sonucta ne yaptiysam kendime..fakat kendime soz geciremiyorum.ya gercekten beni seven piril piril bi insan ciktiginda o zaman ne yaparim.yasadiklarimi bilseydi beni kabul eder miydi acaba diye dusunur muyum.iste bu korkularima engel olamiyorum.yaşadıklarımı anlatamam da..

Su an cok erken .kimseyi alamam hayatima zaten..sadece kendimi dinliyorum

Dusunuyosun zaten bazen yataga yattgnda yada bi yere gezmeye gittignde bnm seninki bi yasantim olamdi ama esimden onceki sevgilimin elini bile tutugumu dusunnce agliyorum

Dusunuyosun zaten bazen yataga yattgnda yada bi yere gezmeye gittignde bnm seninki bi yasantim olamdi ama esimden onceki sevgilimin elini bile tutugumu dusunnce agliyorum
evet cok pismanim evet hataliyim ama nisanlimin soyledigi güven veren sozleri hatirlayinca guvenmenin aslinda suç olmadigini dusunuyorum.ben onu gercekten sevdim..cok sevdim hem de..simdi donmek istese..gelebilir de..asla hayatima yeniden sokmam..

Öncelikle psikolojik destek almalisin.daha sonrası için eğer ciddi bir ilişkin olursa da eski yasadigin durumları sadece kendine saklamalisin diye düşünüyorum.çünkü yaptığımız gunahlarin da sevAplarinda karşılığını veren rabbimizdir.en büyük bağışlayıcı odur.gizli sırları bilende en büyük affedicide rabbimizdir.bu yüzden kimsenin seni affetmesine ihtiyacin yok.erkekler genelde birlikte oldukları kızlarla evleniyorlar.anlık mutluluklar her zaman pişmanlık içerir.sevgilerimle

Evlenmiyorlar

Bizim ayrilik sebebimiz farkliydi.onun ailesinin maddi nenfaatlerine ters ďusen seylerin olmasiydi.bu konular cok detayli .bitmemesi icin benim agzimdan cikan bir soze baktilar.ben de kabul etmedim .gorunurde o ayrildi ama ona git diyen ben oldum aslinda.bu durumun bir heves gibi bir sey olacagini asla dusunmuyorum.soyleduklerinizde haklisiniz fakat birlikte oldugu icin ayrilma olmadi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…