Çıkmazdayım... Yardım

canım bence bir suçu varki seni bastırmaya çalışmış suyun üstüne çıkmaya çalışmış.sen gayet sakin sormuşsun neden büyüttü gereksiz yerde gereksiz büyütmeler varsa yolunda gitmeyen durumlar vardır.arkasını bırakma bu işin

gurbaacım yine döktürmüşsün canım.sana aynen katılıyorum
bende eşimin bir hatasını gördüm aslında eşime çok güvenirim ama bir yalanını yakaladım ve o dediğin psikolojik şiddeti 3-4 ay uyguladım ona burnundan getirdim yani.aslında çok işe yarıyo bu psikolojik şiddet ama gerçekten aldatma yoksa burnu sürtüldükten sonra bırakmalı.bende öyle yaptım

resti çek bence
sen beni bir yere götüremezsin
ben gidiyorum zaten de...ve gerekirse git,biraz kafanı dinle,sakinleş
bu arada o tırsacaktır zaten
demek ki isteyince gidebiliyor diye düşünecektir

ben ona o kelimeyi kullandıktan sonra gitmek kolay olsaydı çoktan gitmiştim dedim ama gitmek kolay değil.ben babamın evinden gelinlikle çıktım kocamın evınden ancak kefenle çıkabilirim yani bizim ailede öyledir

Sanırım seni çok aciz görüyor eşin...
Ben olsam, ilk otobüs için bilet alırdım kendime...

ama sonradan sen hayatımda yokken pc ile ilk tanıştığım adresler dedi çok çelişkili şeyler söyledi

Gitmek isteyen kişi, mutlaka bir yolunu bulur...
Eşine bu hakkı sen vermişsin, o evden ancak kefenle çıkacağını belirterek...

Gitmek isteyen kişi, mutlaka bir yolunu bulur...
Eşine bu hakkı sen vermişsin, o evden ancak kefenle çıkacağını belirterek...

ama biz ne zorluklarla evlendik aileler birbirini istemedi çok zor olaylar yaşadık ama genede pes etmedik.gerçekten dediğiniz gibi acizim gidecek yerim yok ama çok kırgınım ne yapacağımı bilmiyorum

Eşinin rahatlığını anlayamadım.klava:Hem suçlu hemde güçlü.kötükedihüsoHep böylemi yoksa bu durum karşısında böyle rahat mı davrandı?

Canım madem hep böyle ve çekmek zorundayım diyorsun o zaman bu konuyu fazla uzatma ama kırıldığını belli etmek içinde biraz tavır yap.Sevdiği davranışlarından mahrum et.Yani her fırsatta ettiğim yanıma kar kaldı, dedirtme.
Kendine değer vermeyen asla değer görmez.Kendine değer ver kıymetli olduğunu ona hissettir.:1hug:

hep böyledir[/QUOTE]

canım allah yardımcın olsun, en azından 1-2 gün kalabileceğin bir dostun falan varmı ?:teselli:

allahım sen koru yarabbim...

bu erkekler iyice azdı nedir bu ya hergün bi internet olayı...

klava:

ya evet kocam bütün gün internet başında hep kontrol peşindeyim korkudan

Arkadaşım neden kefenle çıkarım diyorsun anlamadım. Sen bu zihniyette oldukça eşin seni daha çok ezer. Her ne olursa olsun kendini bu kadar ezdirme ve aciz duruma düşürme.
Bu bilgisayar daha çok evlilikler yıkacak gibi gözüküyor, bende eşime zorla öğretmeye çalışıyorum, adam daha büyük harfe nasıl basılacağını bilmiyor beni arayıp soruyor. En iyisi bulaştırmamak galiba.

ben kefenle çıkarım demedim bi yanlış anlaşılma olmuş galiba ,
benim başıma gelse 2 dk durmam

ya sıkışınca kavga ederler babanın evine götürürüm derler ohhh nee ala.....
canım eğer kii baba evine dönmeyi göze alabiliyorsan restini çek...
kendi hatandan dolayı beni babamın evine götüreceksen götür de....
adama bak be hem suçlu hem güçlü......

bence

Ama çok ağır konuşmuş eşin
Suçluluk psikolojisi galiba

ama sonradan sen hayatımda yokken pc ile ilk tanıştığım adresler dedi çok çelişkili şeyler söyledi

hmmm o zaman kötü görünüyor :1no2:
ama yine de belki o adresler üzerinden birileriyle konuşmuyordur belki :sm_confused:
sen en iyisi onu çaktırmadan yakın takibe al. daha yeni evlisiniz. ikinci kez aynı şey olursa ciddi olarak düşünmeye başlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…