kadın eğer aldatıldıgından şüpheleniyorsa boşanmaya cüreti varsa bunu deşifre etmeli
yok boşanamam gidecek yerim yok arkam yok işim yok gücüm yok diyorsa da üzgünüm ama sineye çekmeli...
bu sineye çekmek de kabullenmek anlamında olmamalı elbette
burnundan getirmeli, psikolojik siddete başvurmalı
"ben senin hayatından gittim oğlum!" diyebilmeli aynı yatağı paylaşirken bile...
zor bi durum, Allah yardımcınız olsun ama kolay lokma olmadığınızı gösterin ona
buna da pcyi pencereden fırlatarak başlasanız iyi edersiniz...
sırf bu adersler ne deyincemi babanın evine götüreceğim seni dedi.ordayken tartıştınızmı yani durduk yeremi bunları söyledi eşiniz.anlamadım.[/QUOTE sen neye kime güveniyosunda bu kadar cesaretleniyosun dedektiflikmi yapıyosun dedi
resti çek bence
sen beni bir yere götüremezsin
ben gidiyorum zaten de...ve gerekirse git,biraz kafanı dinle,sakinleş
bu arada o tırsacaktır zaten
demek ki isteyince gidebiliyor diye düşünecektir
kadın eğer aldatıldıgından şüpheleniyorsa boşanmaya cüreti varsa bunu deşifre etmeli
yok boşanamam gidecek yerim yok arkam yok işim yok gücüm yok diyorsa da üzgünüm ama sineye çekmeli...
"ben senin hayatından gittim oğlum!" diyebilmeli aynı yatağı paylaşirken bile...
[/QUOT
evet gidecek yerim yok babamın evinden gelinlikle kocamın evinden kefenle çıkarim ancak bizim ailede öyledir.pcyi parçaladım ama gene sapasağlam hiç bişey olmadı
sen güzelce sorduktan sonra tartışması kavga etmesi iyiye işaret değil CADIARZU
ama başka adreslerinin olması kötü bir anlama gelmeyebilir. sonuçta 4 yıllık flört döneminizde sana başka adreslerim yok diye yeminler etmiş. bu kadar sürede başka adresler almış olabilir çok sıradan sebeplerden dolayı. sana hemen koşa koşa gelip ben şu adresi aldım demesine de gerek yok zaten. benim de başka adreslerim var erkek arkadaşımın bilmediği, yenilerini de alıyorum bazen bir yere üye olmak üzere kullanmak için mesela...erkek arkadaşımın bilmediği başka adreslerim de var diye onu aldatıyor muyum? hayır
babanın evine götürcem demesi hiç hoş değil tabi. ama canım bir laf vardır kavgada yumruk sayılmaz diye. tartışma anında sinirle söylemiş olabilir. üzme kendini, zamana bırak, üstüne gitme, sakin ve bişey olmamış gibi davran ona karşı. o da yumuşayacaktır, sakinleşince de hatasını anlar zaten.
ben ona o kelimeyi kullandıktan sonra gitmek kolay olsaydı çoktan gitmiştim dedim ama gitmek kolay değil.ben babamın evinden gelinlikle çıktım kocamın evınden ancak kefenle çıkabilirim yani bizim ailede öyledir
Gitmek isteyen kişi, mutlaka bir yolunu bulur...
Eşine bu hakkı sen vermişsin, o evden ancak kefenle çıkacağını belirterek...
Eşinin rahatlığını anlayamadım.klava:Hem suçlu hemde güçlü.kötükedihüsoHep böylemi yoksa bu durum karşısında böyle rahat mı davrandı?[/QUOTE
hep böyledir
allahım sen koru yarabbim...
bu erkekler iyice azdı nedir bu ya hergün bi internet olayı...
klava:
ya evet kocam bütün gün internet başında hep kontrol peşindeyim korkudan
Arkadaşım neden kefenle çıkarım diyorsun anlamadım. Sen bu zihniyette oldukça eşin seni daha çok ezer. Her ne olursa olsun kendini bu kadar ezdirme ve aciz duruma düşürme.
Bu bilgisayar daha çok evlilikler yıkacak gibi gözüküyor, bende eşime zorla öğretmeye çalışıyorum, adam daha büyük harfe nasıl basılacağını bilmiyor beni arayıp soruyor. En iyisi bulaştırmamak galiba.
ama sonradan sen hayatımda yokken pc ile ilk tanıştığım adresler dedi çok çelişkili şeyler söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?