- 10 Ocak 2014
- 1.542
- 2.686
- 333
Selam arkadaşlar benim 6 aylık bir birlikteliğim var. Arkadaşım 3 aylık asker herşey çok iyi gidiyordu. Yalnız son bir kaç gündür arkadaşım bana tuhaf davranmaya başladı. Geçen gün beni rüyasında görmüş: Güya ben eski sevgilimle tekrar görüşmeye başlamışım. Bana benim rüyalarım çıkıyor. Benden gizli birşey yapıyorsan yapma diyor. Geçen gün mesajlaşıyorduk Ona yazdığım bir cevaba bunu başkasına yazdın da yanlışlıkla bana mı gönderdin dedi. Dün de facebooktaki durumuna Allahım şükürler olsun ki özlemler fatmalar didemler var diye saçma sapan sözler yazmış. Ben onu kırmamak için herşeyi alttan alıyorum. Bunlar söylenmez belki ama arkadaşlarıyla konuşsun diye telefonuna dakika yükletiyorum. Beni aradığı zaman meşgule alıp kendim arıyorum. İnternet paketi yaptırıyorum. Geceleri nöbet tutyor. Ben de o saatte kalkıyorum. Kendini yanlız hissetmesin diye nöbet bitene kadar telefonda konuşup mesajlaşıyorum. Bana hep ben senin peşinden koşuyorum. Spora başlayayım kızlarda benim peşimden koşsun diyor. Ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim. Nasıl davranacağımı şaşırdım. Lütfen yardım