Çıkmazdayım yardıma ihtiyacım var.....

çoğu kişinin varmak isteyip de varamadığı bir pozisyondasın
mesleğinde senin kadar yeni olmayan arkadaşlar yok mu? onlarla diyalog kurmaya çalışsan
insan aslında bilmediği şeyden korkar
belki de sen mesleğin inceliklerine tam olarak hakim olamadığını ve idare edemeyeceğini düşünüp endişeye kapılıyorsun?
en azından çocuklarla aran iyiymiş. işte bu kilit nokta zaten, ki sen en önemli şeyi başarmışsın
diğer işlerine gelince, öğretmenlerin evrak işleri çok olur
ilk yılda neyi nasıl yapacağını bilemezsin. hata yapmaktan korkmadan, tecrübeli iş arkadaşlarına danışarak yavaş yavaş öğrenirsin
kendine zaman tanımalısın
diğer yandan okul dışında kendini mutlu edecek şeylerle ilgilensen

arkadaşlar ben öğretmenim yeni atandım.meslekte çok zorlanıyorum her şey den korkuyorum.hem yapmak istiyorum hemde yapmak istemiyorum.rapor aldım biraz uzaklaşmak için AMA evde de kendimi çok kötü hissediyorum.kalbim sıkışıyor bir türlü çıkar yol bulamıyorum.sorumluluklar galiba beni çok korkutuyor.yapamam,başaramam diye düşünüyorum.insanlardan kaçıyorum.Sürekli uyumak istiyorum.mesleği bırakmayı düşünüyorum fakat bırakırsam da mutsuz olacağımı düşünüyorum.ne yapacağımı bilmiyorum herkes den çekiniyorum kimseye bir şey soramıyorum.bir türlü bu durumdan çıkamıyorum.Psikiyatrist'e gittim depresyon dedi ilaç kullanıyorum fakat bir faydasını da görmedim.hiç bir çıkar yol bulamıyorum lütfen bana bir yol gösterin.

böyle yüce bir mesleğin okulu kazanmak başarıyla bitirmek herkesin yapabileceği birşey değil.Bunu başardığınıza göre görevinizide gayet başarılı yerine getirebilirsiniz bence kendinize güvenmelisiniz korkularınızın üstüne gitmelisiniz kendinizi eve kapatmak size şuan için belki iyi gelebilir ama ilerisiiçin aynı şey söz konusu değil ilaçlarınızı düzenli kullanın ve işinize geri dönün bu süreci eminim allatıcaksınız Allah yardımcınız olsun

telkinlerin ne olduğunu bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz lütfen

Bana mail adresini göndermen lazım çünkü bu telkinler müzik olarak o yüzden burdan telkinleri göndermem olanaksız. Bu müzikleri sürekli dinlemen gerekli arkalarında senin duyamayacağın ama beynin duyacağı telkinler var. Şifa Allahtan şüphesiz... Benim ablam panik atak ilaçlarını bununla yendi denemekte fayda vardır diye umuyorum.

Back
X