- 30 Ağustos 2017
- 33
- 9
- 1
- 32
- Konu Sahibi lucid dreaming
-
çok farklı bir bakış açısı nedense hep olumsuz olarak düşünüyordum teşekkür ederim içimi rahatlattinizacaba demeyin
ünlüler manken eşleri sevgilileri haricinde hiçbir erkek beğendiği kadının kendini teşhir etmesinden hoşlanmaz
bu poza çok anlam yüklemeyin derim
Herşeyi çok fazla kafama takıyorum ben. Ayrı kaldığımız aylarda ne yaptı diyorum eski sevgililerine yazmış mıdır diye düşünüyorum şimdi de. Şunları kafamdan atabilsem temiz sayfa açacağım da hep bi ne yaptı diye düşünme var bende...Aile ne alaka.
Onların aracılığıyla tekrar görüşmeler falan enterasan geldi bana.
Üstelik adamın pekte gönlü yok gibi.
Siz peki değiştiniz mi?
Bu kısıtlamalar, her şeye karışmalar devam edecekse
Hiç görüşmeyin boşuna, zaman kaybı olmasın.
Ki beğendiği fotoya takılmış olmanız çokta yol alabildiğinizi göstermiyor.
Ben sokmadim ki, kendi ailesi istediler gorusmemizi.Adamı zorla yanında mı tutucaksın? Boğmuşsun hala da boğuyosun! İstemiyor işte aileyi araya sokmak niye?
Ben sokmadim ki, kendi ailesi istediler gorusmemizi.
Görüşmeye gerek olmadığını söyledim ama son şansı vermemiz gerektiğini en azından oturup konuşmamızı söylediler herhalde konuşmuşlardir çocuklarıyla o istemese buluşun diye benimle konusmazlardiAma kendisi istemiyor bu bariz net işte..
Görüşmeye gerek olmadığını söyledim ama son şansı vermemiz gerektiğini en azından oturup konuşmamızı söylediler herhalde konuşmuşlardir çocuklarıyla o istemese buluşun diye benimle konusmazlardi
Hakli olabilirsiniz ama benim de hatalı olduğum yönlerim vardı bu yüzden en azından bir konuşayım diye düşünmüştüm. Ailesinin de yapıcı olması hoşuma gitti aslında. Gurursuz gibi gözükmek de istemem kafam çok karışık haklisiniz siz deSen bilirsin canım ama ben,senin yerinde olsam,o adam beni red ettiği zaman( ki buna da fırsat dahi vermem) ben kendisi beni aramadığı görüşmek istemediği sürece aile istiyor diye gidip görüşmem. Biraz gurur..
Hakli olabilirsiniz ama benim de hatalı olduğum yönlerim vardı bu yüzden en azından bir konuşayım diye düşünmüştüm. Ailesinin de yapıcı olması hoşuma gitti aslında. Gurursuz gibi gözükmek de istemem kafam çok karışık haklisiniz siz de
Bu güveni serbest bırakarak mı kazanacağım peki? Ya istemedigim bişey yaparsa nasıl haberim olacak? Salak yerine konmaktan korkuyorumÇok bunaltmak,gittiği yerlere karışmak sevgiye dahil değil zaten. Bu özgüven eksikliğidir. Karşında ki sevdiğin insana güvenmiyorsan zaten o ilişki bugün bitmese de yarın birgün zaten bitecek.
Sen hatalarının farkındasın ama,barıştığın zaman bu huyundan vazgeçmeyeceksin çünkü böyle başladı bu böyle gider. Ben senin yerinde olsam kendime zaman tanırım. Bu adama güvenebilir miyim diye düşünürüm..
Bu güveni serbest bırakarak mı kazanacağım peki? Ya istemedigim bişey yaparsa nasıl haberim olacak? Salak yerine konmaktan korkuyorum
Haklısınız haftaya buluşacağız sanırım bundan sonra daha anlayışlı olacağımı açıklayabilirim en azından. Çok teşekkür ederim ilginiz için. Bir de şu eski sevgililerini takip etmiş midir mevzusunu atsam kafamdan...İstemediğin birşeyi zaten sen bu şekilde boğarak da yaşayabilirsin ruhun duymaz yani. Ki şöyle bir durum var, bir erkeği sıktığın zaman onu daha çok şeye itebilirsin. Ve dediğim gibi hiç bir şekilde ruhun duymaz.
Haklısınız haftaya buluşacağız sanırım bundan sonra daha anlayışlı olacağımı açıklayabilirim en azından. Çok teşekkür ederim ilginiz için. Bir de şu eski sevgililerini takip etmiş midir mevzusunu atsam kafamdan...
Samimi kız arkadaşları vardi ve ben onları kıskandım. Hayatından cikarttirdim o da kabul etti çünkü onlar varsa ben yokum demistim. Hata etmişim aslında yeni anlıyorum. Aldatma vb. şeylerine rastlamadim ama belki de burada okuya okuya ya da çevreden duya duya güvenemez oldum.Bak senin tek sorunun ona güvenmiyor olman.
Ben eşime karşı hiç öyle bir şüpheye girmedim. Gittiği yerlerde acaba orda biriyle konuşuyor mudur diye düşünmedim. Veya bana gittiği yeri söylediğinde acaba doğru mu söylüyor diye şüpheye girmedim. Girsem sürekli sorun çıkar çünkü. Eğer girersem zaten güvenmediğim için de bu ilişkiyi sürdürmem. Yaşın küçük galiba o yüzden mantıklı davranamıyorsun. Daha önce bir aldatma vs oldu mu? Yoksa sen durup dururken mı girdin bu şüphelere?
Ailesi onun haberinin olduğunu söylemişti.Istemese gelmez herhalde haftaya belli olacak konuşmadık henüz.Bu süre zarfında enine boyuna düşünmek istiyorum bende.iyi de adamın sizde gönlü yok ki zaten siz kendi kendinize bikinili foto falan diyosunuz
Samimi kız arkadaşları vardi ve ben onları kıskandım. Hayatından cikarttirdim o da kabul etti çünkü onlar varsa ben yokum demistim. Hata etmişim aslında yeni anlıyorum. Aldatma vb. şeylerine rastlamadim ama belki de burada okuya okuya ya da çevreden duya duya güvenemez oldum.
Çok teşekkür ederim bir şans daha verelim o zaman geçmişe sünger çekmek kolay mı bilmiyorum ama önceden bitirdim mı dönmezdim bu sefer sanki ben de döneyim bi deneyeyim istiyorum.Canım ben de bütün gün neler okuyorum ama öyle birşey değil. Bu senin karakterinle yaşınla alakalı. Zamanla bunun çok yanlış olduğunu anlarsın. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur :)
Belkide siz sıktığınız için adam kendini olduğundan farklı göstermiştir. Ayrıca ne oluyor bikinili fotoğrafı beğenince merak ettim?Sorun bikinili olması ve bu tür şeyleri hiç sevmezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?