• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazdayım...

Bir nevi kendi yaşadıklarıma benzettim. Bence tek çare ya yardan geçiceksin yada o annesiyle arasına mesafe koycak ama baya bi mesafee .
Yoksa o kaynana adayı evlenince sözlünde arada anne diye vicdan yapıp etkileniyorsa eline alır cocugu sna zindan eder hayatı tatlım bu filmi direkt yaşadım :)
Teşekkür ederim
Sözlün yalnız yaşamaktan mı korkuyor yoksa içten içe sürekli birileriyle ilgilenmek gibi bir arzusu mu var? Dayıyı neden eve aldı ki annesi gider gitmez?
Dayimiz hep evde vardı ama onun varlığının bir sorunu yoktu annesi böyle yapınca dayisini ona bırakmadı

Tabiki de öyle değil sozlum ile ben tanistigimizda onlar ayrı yaşıyorlardı ikiside çalışıyordu sozlum benim yaşadığım şehre yerleşti ve sıfırdan hayat kurdu annesini de özlediği için gel dedi başta annesi çalışıyordu bir sorun yoktu ama para mevzusunu olunca iş değişiyordu zamanla büyüdü herşey onun böyle birşey yapacağını tahmin edemezdik ben sevdiğim adamın annesi olarak ona saygı duydum onun bana anlattıklarına göre onu gördüm hep yanlış gördüğümü her zaman söyledim ama bu kadarını kim bilebilir di ki
Anladım çok dert etme. Dediğin gibi sozlunun kadersizligi bu. Mesafe koyacak, yüz vermeyecek ama sırtını da dönmeyecek anne bu çünkü en nihayetinde. Sen hiç karışma, kendi meseleleri. Senin aileni de anlıyorum, annesinden dolayı sözlüne temkinli yaklasiyorlar. Seni sevdikleri için. Zor durum Allah yardımcınız olsun

Canım evlenirken sozlinde akıllı biri ise sen sahip çık ama şunu unutma ailesiylede evlenmis oluyorsun başta uzak tutacan bukadar yalan heleki evlad atılmaz ye üç evler bu yuva kuracak zaten oglana yazik

Anladım çok dert etme. Dediğin gibi sozlunun kadersizligi bu. Mesafe koyacak, yüz vermeyecek ama sırtını da dönmeyecek anne bu çünkü en nihayetinde. Sen hiç karışma, kendi meseleleri. Senin aileni de anlıyorum, annesinden dolayı sözlüne temkinli yaklasiyorlar. Seni sevdikleri için. Zor durum Allah yardımcınız olsun
Allah razı olsun

Sözlünûn kaderi böyle olabilir ama ailenin dediklerini de kulak ardı etme derim.

Back
X