Çıkmazdayım

gnshusna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
593
97
118
Kızlar merhaba..ben 27 yaşındayım ve 7senedir evliyim..Biz görücü usulü evlendik çok sorunlar zorluklar yaşadık ama şükür bir kızımız var bu güne geldik bir şekilde.Ben 7 senedir cinsellikten birşey anlamıyorum..eşimin erken boşalma sorunu var.Bu güne kadar bir şekilde idare ettim bu durumu konuştuk bir kere tedaviye gitti ama devam etmedi.Dr %80i yaşar erkeklerin bu sorunu ve tedaviside yok demiş..egzersizler vermiş anca öyle demiş ama zor geldi devam etmedi kendisi.benim hiçbişey anlamadığımı bildiği halde hiçbirşey yapmıyor.Ben artık cinsellikten çok soğudum ve istemiyorum eziyet gibi gelmeye başladı çok sinirleniyorum.Bugün bu konuyu tekrar konuştuk ve napıyım yapıcak bişeyim yok olmasın o halde yapmayalım birşey artık falan dedi..anlam veremiyorum bendemi bi sorun var acaba

Geciktiricili prezervatif denediniz mi? Psikiyatrinin verdiği bazı haplar da geciktiriyormuş
Hiçbirşey kullanmak istemiyor.Dr bunlar için haplar var ama sağlıklı değil demiş oda kullanmak istemiyor bu hapları buyüzden..ama artık işi pişkinliğede vurduğunu hissediyorum ben çünkü sen anlamazsan anlama ben işimi görüyim tarzı kendimi kötü hissetmemi sağlayan laflarıda var

Geciktiricili prezervatıf işe yaramıyor mu? Rotardı sanırım ismi

Hiçbirşey kullanmak istemiyor.Dr bunlar için haplar var ama sağlıklı değil demiş oda kullanmak istemiyor bu hapları buyüzden..ama artık işi pişkinliğede vurduğunu hissediyorum ben çünkü sen anlamazsan anlama ben işimi görüyim tarzı kendimi kötü hissetmemi sağlayan laflarıda var

bu tavır çok iğrenç soğumanız normal.
tedaviye de yanaşmıyor .
utanacağından eminseniz şişme kadın hediye edin kendisine. ben olsam öyle yapardım. hatta evde nikahta kıyardım ikisine. elimide onun işine gücüne sürmezdim.

bu tavır çok iğrenç soğumanız normal.
tedaviye de yanaşmıyor .
utanacağından eminseniz şişme kadın hediye edin kendisine. ben olsam öyle yapardım. hatta evde nikahta kıyardım ikisine. elimide onun işine gücüne sürmezdim.
Sıkışıncada cvpbı sinir bozucu tamam birşey olmasın aramızda artık yapmayalım demek ne demek ben neyim senin için olmasamda olurmu yani

Sıkışıncada cvpbı sinir bozucu tamam birşey olmasın aramızda artık yapmayalım demek ne demek ben neyim senin için olmasamda olurmu yani

adam bencil 7 sene diyorsun.
bunca sene seni umursamamış ki, kendi tatmini yetmiş.
insan çaba gösterir, yetmeye çalışır.
farklı şekillerde yardımcı olmayı dener.
sevişmeyi boşalmak üstelik sadece kendisinin boşalması sanıyor.
ürologtan çok belki de seks eğitimi doktoru falan varsa ona gitmeli.

adam bencil 7 sene diyorsun.
bunca sene seni umursamamış ki, kendi tatmini yetmiş.
insan çaba gösterir, yetmeye çalışır.
farklı şekillerde yardımcı olmayı dener.
sevişmeyi boşalmak üstelik sadece kendisinin boşalması sanıyor.
ürologtan çok belki de seks eğitimi doktoru falan varsa ona gitmeli.
Kendisi yatakta değil her konuda bencildir.artık birşeyleri düzeltmek için çaba harcamak istemiyorum 7 senedir bunu hep ben yapıyorum zaten birazda o yapmalı bişeyler diye düşünüyorum

Kendisi yatakta değil her konuda bencildir.artık birşeyleri düzeltmek için çaba harcamak istemiyorum 7 senedir bunu hep ben yapıyorum zaten birazda o yapmalı bişeyler diye düşünüyorum

valla haklısın.
çok sinir bozucu ve yıpratıcı bir durum.

gnshusna gnshusna canım çocuğunuz olmasa direkt boşanın dicem ama çocuk varken düşünüyor insan...
Ben de cinsellikten dolayı ayrılmıştım
İktidarsızlık değil ama isteksizlik vardı
3-5 ay dayanabildim
Sen 7 sene nasıl dayandın aklım almıyo
Şoktayım

Benim eşiminde erken boşalma sorunu vardı.. doktora gitti ama pek düzelme olmadı
aslında erken boşalma değilde beni tatmin etmiyordu öyle söyleyim 5 dakikalık bir süre..
Daha sonra geçiktirici sprey aldı onu kullanıyor eşim bu sorunu hallettik..
Evet bu yüzden belki bir yuva yıkılmaz ama eşiniz çok bencil.. bu konuda sadece kendini düşünmesi gerçekten çok kötü.
cinsellik evliliğin temel taşıdır o olmassa olmaz bence.
eşinizle bir kez daha konuşsanız bu sefer net bir dille ?
eğer halen aynı ise ben olsam birlikte olmam birşeyleri anlayana kadar

Benim evliliğimde başka sorunlarımda var eşim her konuda bencil ve önemsiz bana karşı kızım 5 yaşında 7 sene evliliğimi hep kurtarma umuduyla çabaladım.ama artık cinsellik beni sıkıştırmaya başlayınca iş sabırdan çıktı eşimi istememeye geldi soğuttu kendinden bu durumlar

Kızlar merhaba..ben 27 yaşındayım ve 7senedir evliyim..Biz görücü usulü evlendik çok sorunlar zorluklar yaşadık ama şükür bir kızımız var bu güne geldik bir şekilde.Ben 7 senedir cinsellikten birşey anlamıyorum..eşimin erken boşalma sorunu var.Bu güne kadar bir şekilde idare ettim bu durumu konuştuk bir kere tedaviye gitti ama devam etmedi.Dr %80i yaşar erkeklerin bu sorunu ve tedaviside yok demiş..egzersizler vermiş anca öyle demiş ama zor geldi devam etmedi kendisi.benim hiçbişey anlamadığımı bildiği halde hiçbirşey yapmıyor.Ben artık cinsellikten çok soğudum ve istemiyorum eziyet gibi gelmeye başladı çok sinirleniyorum.Bugün bu konuyu tekrar konuştuk ve napıyım yapıcak bişeyim yok olmasın o halde yapmayalım birşey artık falan dedi..anlam veremiyorum bendemi bi sorun var acaba

cinsellik kadın ve erkeğin aynı anda haz yaşaması gereken bütüncül bir olay. eşinde erken boşalma sorunu varsa o zaman ön sevişmeyi uzatsın ve önce bir şekilde senin tatmin olmanı sağlasın. zaten erken boşalmaların en büyük etkeni ön sevişme yaşanmıyor olması. bazen çok yorgun oluyorum hemen bitsin istiyorum ön sevişme vs olmadığında bizim de 5 dk sürmüyor sonra yaptığıma pişman oluyorum çünkü erkekler için de bir süreç kadınlar için de bir süreç. bu şekilde konuşabilirsin. farklı fanteziler deneyebilirsiniz. olaya direk birleşme olarak bakılmazsa bence tedavilik durum da ortadan kalkar. tedavi dediğin zaten çoğu kafada biten bir olay.

cinsellik kadın ve erkeğin aynı anda haz yaşaması gereken bütüncül bir olay. eşinde erken boşalma sorunu varsa o zaman ön sevişmeyi uzatsın ve önce bir şekilde senin tatmin olmanı sağlasın. zaten erken boşalmaların en büyük etkeni ön sevişme yaşanmıyor olması. bazen çok yorgun oluyorum hemen bitsin istiyorum ön sevişme vs olmadığında bizim de 5 dk sürmüyor sonra yaptığıma pişman oluyorum çünkü erkekler için de bir süreç kadınlar için de bir süreç. bu şekilde konuşabilirsin. farklı fanteziler deneyebilirsiniz. olaya direk birleşme olarak bakılmazsa bence tedavilik durum da ortadan kalkar. tedavi dediğin zaten çoğu kafada biten bir olay.
Artık sorun tedavi görmeyi istememesini aştı sanırım..beni önemsemeyip bunu sorun haline getirmemesinde.ailem biliyor sorunlarımızı ve artık yanımdalar her anlamda bikaç ay iyi düşünmem ve gözlemlemem gerekiyor sanırım

Back
X