- 3 Ekim 2020
- 20
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi Musmutsuzzz
-
Aslinda değiştiğini düşündüm o yüzden geldim ama yaptıklarına ve sözlerini tutmadigini görünce geldiğime çok pişman oldumSen sevmişsin de eşin seni gerçekten sevmiş mi ? Bunu bir düşün. Gerçekten seven karısını eve hapsetmez. Vallahi ne akıl vereyim bilemedim ailende sabret diyormuş payına düşen sabretmek sanırım ben sizin bosanmak istediğinizi düşünmedim anlatım seklinizden
Cok denedim ama vermedi kartımı aslında abim ve çevre baskısı olunca açıkçası bende.cahillik edince geldim pişmanlığımi kat kat artirdimİşten çıkacağına maaş kartını alsaydın ya.
Madem gidiyorsun niye döndün? Abine niye laf veriyorsun?
Kaçmayı düşünüyorum bu şehirden herkesten kendime yeni bi hayat kurmayı çok istiyorum ama o cesaretim yokIyi adam anneanneye temizlik ve yemek yapacak üstüne kendine seks yapacak birini bulmus iste. Durum bu. Böyle adamlarin sevginin ne oldugunu bilmediklerinden o kadar eminim ki. Ailenizde toaf: Kizlari hapis edilmis neyin sabri. 23 yasinda hemde. Allah rizasi icin korunun bari
Kartı iptal edip yenisini cikarsaydiniz?Cok denedim ama vermedi kartımı aslında abim ve çevre baskısı olunca açıkçası bende.cahillik edince geldim pişmanlığımi kat kat artirdim
Kaçmayı düşünüyorum bu şehirden herkesten kendime yeni bi hayat kurmayı çok istiyorum ama o cesaretim yok
Yaşadığım çevre buna çok uygun değil maalesef açıkçası babam alkol bağımlısı sınırları olan bi adam anneme defalarca yalvardım gel beraber ikimiz yanlız bi eve cikalim ben de gitmem çalışırım mutlu yaşarız kabul etmediKartı iptal edip yenisini cikarsaydiniz?
Bence siz adamı sevdiğiniz için her şeye tamam diyorsunuz ama sevilecek bir tarafı yok.
Aileniz sokağa atacak değil ya, dönmek isteseniz kabul ederler. Ama sizin niyetiniz yok.
Bi kuzenim var ankarada yüksek lisans yapıyor o bana teklif etti gel ev hazır kafani topla çalışırsın sonra falan dedi yaşadığım çevre buna o kadar müsait değil ki hemen adımı çıkaracaklar eminim ailemin başını da eğmek istemiyorumBirikimin veya altinin var mi kenarda? Herhangi birsey? Sana birsey söyleyim mi: Ilk adimi attiktan sonra arkasi gelir. Kadin derneklerdende yardim isteyebilirsin
Ee yani? Annem boşanmadi ben de bosanamam mi diyorsunuz?Yaşadığım çevre buna çok uygun değil maalesef açıkçası babam alkol bağımlısı sınırları olan bi adam anneme defalarca yalvardım gel beraber ikimiz yanlız bi eve cikalim ben de gitmem çalışırım mutlu yaşarız kabul etmedi
Nikâhım yok ki boşanayım sadece imam nikahı var 1 yıldır resmi nikah isteyince de oyalıyor bosanmak en çok istediğim yanlız yanına kar kalacak herseyEe yani? Annem boşanmadi ben de bosanamam mi diyorsunuz?
Ben hiç bisey talep edemeden suçlu duruma dusucemNikâhım yok ki boşanayım sadece imam nikahı var 1 yıldır resmi nikah isteyince de oyalıyor bosanmak en çok istediğim yanlız yanına kar kalacak hersey
Kesinlikle öyle sevgi vs hepsi yalan gerçekten aile görüyor herşeyi ama dinletemediler şimdi cezasını çekiyorumGençler bakın örnek alın ailenizin onaylamadığı evlilikler yapmayın
Sen resmi nikah yapmadan güvenip evliyim dediğin, her şeyi kabullendiğin için suçlusun zaten. Kusura bakma ama böyleBen hiç bisey talep edemeden suçlu duruma dusucem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?