E alın deneyin, çok mu pahalı bu meret?
Arkadaslar forumun yaklasik 5 yıldır sıkı takipcisiyim buradaki lincleri yargilamalari yeni uye ve ilk konunun cinsellik bolumune acilmasina bakis acinizi hepsini biliyorum ona rağmen yaziyorum
Yeni evliyim esimin penis boyu 10 cm civari kendiside bu durumdan biraz muzdarip ben nette gezinirken bu dolgulu penis kilifini gordum uzatmali prezervatif de deniyor bunu daha once deneyen oldumu tavsiye edermisiniz
Yanlis anlamayin baska oyuncak şu bu hicbirsey istemiyorum sadece bu kilifi soruyorum nette cok arastirdim inanin saglikli bi yorum bulamadim yoksa su konuyla sizin degerli vaktinizi almak istemezdim
Çıkmaz bir durum görmediniz herhalde hayatınız da. Şey birde evlenirken bilmiyor muydunuz boyunu.?
Adam zevk alabilecek mi ki ondan? Zevk almazsa takmaz ki.
Adamlar prezervatif takmıyor bilemedim.Bilmiyorum aslinda merak ettigim seyler bunlar o yuzden konuyu actim umarim kullanan birileri vardir bizide bilgilendirir
Esimin bu kadar taktigini bilmiyordum evlenmeden oncede gordum biliyordum boyutunu ben biraz kendim icin birazda esim icin istiyorum ama ise yaramıyorsa bosuna ugrasmak istemiyorum
Adamlar prezervatif takmıyor bilemedim.
Hanımlar gerçekten eşinizin penis boyunu ölçüyor musunuz ya da o ölçüp size şu kadar diye söylüyor mu? Sadece bana mı garip geliyor bilemiyorum ama tuhaf
Onunla ne kadar zevk alınır o bilinmez eşinin o arayış icersine girmesi lazım bu sefer sana ilk soyleyecegi yetersizmi geliyorum diyecek aranız bozulur mu bilmem oturup konuşup konuyu oraya getirmen lazim
Adamlar prezervatif takmıyor bilemedim.
Ne olacak en fazla aklınızdan soru işareti kalkmış olur denedik olmadı dersiniz maddi olarak da 300..500 TL biseydir denemekdrn zarar gelmez o zamanKendisi cozum arayisinda zaten bi sorun sikinti olacagini sanmiyorum ama alip ise yaramazsa sorun olabilir diye dusunuyorum
Ölçülmesinde göz kararı veya tutunca az çok tahmin ediliyorHanımlar gerçekten eşinizin penis boyunu ölçüyor musunuz ya da o ölçüp size şu kadar diye söylüyor mu? Sadece bana mı garip geliyor bilemiyorum ama tuhaf
Tatmin olmuyor musunuz? Yaşadınız mı cinsellik? evlenmeden önce. Bence tatmin olunca pek önemi olmuyormuş eğer takıyorsa psikolojik destek alabilir. Çözümü var mı bilmiyorum. Doktora danışmalı. Birde özgüven kaybı yaşayabilir evet kullansa yetersiz hissedebilir gibi.
Ne olacak en fazla aklınızdan soru işareti kalkmış olur denedik olmadı dersiniz maddi olarak da 300..500 TL biseydir denemekdrn zarar gelmez o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?