Merhaba. Ben buraya biçok kez konu açtım artık çoğunuz biliyorsunuz. Eşimle evliliğin ilk gününden itibaren olan sorumlarımı anlattım (evlendiğimiz gün özel bölgemi görünce bu ne dedi az çok birşeyler izledik ordakiler böyle değildi dedi beni ameliyat olmaya zorladı) o ilk günden sonra ben onun tavrını kaç yıl geçsede unutamıyorun sizce benmi abartıyorum? belkide bu yüzden bilmiyorum ama hep kopuktuk birbirimizden hiç bir zaman güzel bi cinsel hayatımız olmadı. O hep işini bitirip kalktı. Benim hep canım yandı her defasında. Yaşadığımız ilişki sayısı max 15 dir 3 yıllık evilikte. Onda da hep kayganlaştırıcı kullandım zaten. Bir oğlum oldu. Şimdi herkes eleştirecek böyle bi evlilikten niye çocuk yaptın diye. Kim ne derse haklı ama ben başta boşanöaya cesaret edemedim çocuk olursa daha iyi bi düzen olur diye düşündüm oda olmadı. Hamile kaldıltan sonra eşimle hiç birlikte olmadık oğum 2 yaşını bitirecek hala böyle. Çok uzun uzun yazıp bunaltmak istemiyorum. Konuyu okuyup yorum yazacak arkadaşlardan ricam önceki konularıma baksınlar lütfen. En son eşimle kavga ettik üzerime yürüdü bıçaklarım olduğu çekmeceyi döndü izledi bende bu harketinden sonra babamın evine gittim. Ha şimdi diyeceksiniz ki gitmişsin daha niye buraya konu açıyorsun. Geri döndüm. Evet biliyorum dönmemem lazımdı ama döndüm çünkü oğlumun baba baba diye ağlamalarına dayanamadım. Oturdum uzun uzun düşündüm bizim birbirimizden böyle kopuk olmamızın sebeplerindeb biride benim ilişki esnasında çok canımın yanmasından dolayı olabilir mi? Ben bugüne kadar hep eşimde hatayı buldum halada öyle düşünüyorum çünkü beni tam anlamıyla rahatlatmadan sonuca ulaşmak istiyor ve ben yapamıyorum. Hep rahatlasam olacağına inandım. Ama acaba ben vajinusmus olabilir miyim ciddi anlamda bilmediğim için soruyorum. Doktora gitmek istiyorum ama hangi doktora gidceğimi bilmiyorum. (Antalya da yaşıyorum önereceğiniz doktor varsa minnettarım) bu eve tekrar döndüm evet ama birgün biterse bile ben yeterince savaş verdim olmuyor düşüncesinin rahatlığını yaşamak için döndüm. Oğlum için savaşmak istiyorum birşeyleri kurtarmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. Vajinusmus olanlar hamile kalabilir mi? Yani ben şey düşünüyorum eğer öyle birşey olsaydı asla birleşme olmazdı ve ben bunu düşündüğümden beri evde kendim birşeyler yapıyorum ama o zaman canım yanmıyor. Ama eşimle birliktelik olacağı zaman asla olmuyor belkide duygusal bi bağ olmadığı için bilmiyorum. Eşimin öfke problemi vardı(bana göre hala var ama o artık kabul etmiyor değiştim diyor) gereksiz bi titizliği vardı çamaşırını falan benden ayrı yıkardı bunu bıraktı düzelttş meseia artık ben yıkıyorum. Yani diyorum acaba diğer huylarıda değişir mi bilmiyorum gerçekten kafamın içi karmakarışık. Sanki kafamın içinde ayrı bi insan var ve onun sesi hiç susmuyor sürekli konuşuyor çok yoruldum. Ona bikaç kez psikolağa git dedim giderim dedi ama gitmedi öyle lafta kaldı. Ayrılmakta öyle kolay olmuyor hele çocuk varsa daha zor. Benim şuan için çözmak istediğim konu ben vajinusmus olabilir miyim bunu tam anlamıyla nasıl anlarım bilenler yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler....