• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazdayım!!! :(

Abiniz sizin bu durmunuzu bildiği halde para istiyorsa sizde veremeyiz deme lüksüne sahipsiniza.s

dün abim bir konuşma yapmış eşimle. elinde birşey kalmıyor üzülüyorum bir yandan. şimdi senden para istemiyorum. ama 2 ay mı olur 3-4 ay mı bilmiyorum ama ben paramı toplu olarak istiyorum. böyle çerez parası gibi değil. sen biriktir toplu olarak alacağım senden. bir daha bu konuşmayı yapmayacağım demiş. ne rahatlatıcı bir durum değil mi?
ben de dedim ki eşime abime neden söylemedin keşke baştan söyleseydin abi bunu ben de ona göre davranırdım diye. ağzımın ucuna geldi söylemedim diyor.
bize 2-3 ay için de bir mucize lazım. ben maaşımı biriktirsem 6 ay da ancak öderiz. bu arada ev kirası da ödenmemiş olacak.
kredi çeksek riskli. bize para verecek kimse yok. ne tarafa gitsem sonuç olumsuz.
şimdi hırsızlık mı yapalım yoksa dilencilik mi yapalım? :çok üzgünüm:

ne garip değil mi? insan ancak banka ödemesinde kendini bu kadar çaresiz hisseder.
bana dua edin kızlar lütfen. bu parayı nasıl buluruz bilmem ama verip susturmak lazım. ve artık bazı şeyler bizim için sadece hayal oldusenağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

Kredi çok zor canım ya krediye hiç bulaşmayın bence :110:

Abin Sizi Kazıklamış canım. İster kız ister söylen... Bedavaya İşçi bulmuş kendine... Emin ol Para Kazanmaya başladığı zaman, dükkan benim ben, açtım ben, kurdum diyecektir...Ahir Zamandayız Kardeşte olsa Güven yok. İnsanlar çakal olmuş. Ben hiç, bir kardeşime Güvenmem.. Güvenilicek insanda değiller zaten!

allah yardımcınız olsun .Kredi kartları kimin adına idi .Haciz gelmeden halledin bir şekilde .Haciz görürseniz daha sonradan ödeme yapsanız bile 5 yıl kara listeye alınırsınız .Abinle konuş ikna et .işyerin nasıl kazandırıyor mu bari .Bu kadar sıkboğaz ettiğine göre işyerinin kazancı iyi değil sanırım yanlış mıyım

Back
X