• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazdayım...

bence şuan yatıp uyumaya çalış..yarın sakin kafayla hareket et..şuan ihtiyacın olan tekşey uyuyup o beyni biraz olsun bşaltmak inan yarın daha verimli beyne iihtiyacın olacak dualarım sennle canım gelişmeleri takip edicem..

teşekkür ederim evet dinleneyim bugün çok stresliydi.. derdime ortak olan herkezden Allah razı olsun.. gençlere vaziyetim örnek olsun.. iyi geceler.. Allah'a emanetsiniz..

iyi de ama bu kadar özel bir bilgi sorulmaz ki..
yani kişi tanıdık mı acaba diye merak edilir de göz rengi sorulur mu..
hadi çok merak edildi,özelden sorulmalı vs vs vs..
insan ağız tadıyla derdini paylaşamıcak demek forumda..
ben bile rahatsız ve tedirgin oldum..

walla ben de bi an tedirgin oldum,eyvah kızın eşinin tanıdıgı mı forma rastladı diye.çünkü malum böyle durumlarda kız hep suclu olur,çocuk felçli oldugu için böyle seyleri forumda yazdıgı için ayıplanır falan filan.ama gözü yeşilmiş neyse ki:66:

neyse asıl konumuza dönmek gerekirse daha 20 yasındasın ve 3 ayda bunları yasadıysan kim bilir daha sonra neler yasarsın.ben eşine bi laf diyemem engelli psikolojisi cok farklı,kimi bunu asmıstır ama bunu asan insan da cok azdır.o yüzden de kompleksli olması,fikirlerinin 2de bir değişmesi cok normal,ben o yüzden eşinize asla kızmıyorum ya da onu yadırgamıyorum.ama diğer yasananlara gelince kaç kurtar kendini kardeşim.eger sadece eşin ve sen olsaydın sonuna kadar devam derdim,eşinin yanında ol derdim ama bu dengesiz kaynanayla olmaz.bakıcı tutcak durumunuz da yok belli ki,o zaman yol yakınken evine,okuluna geri dön.baban hayır mı dedi topla valizini git baba evine,sokakta yatarım de ama geri dönmem de,kararlı oldugunu görünce baban seni sokakata bırakmaz neticede.ayrıca babanla konustuklarından anladıgıma göre seni reddedecek bi baba da deil yani belli.basta biraz homurdanır eder ama sonra bagrına basar.al valizini ne annenin gelmesini bekle ne babanın sen direk evine dön.bi de annen falan seni ikna edip de barıstırmaya calısmasın

Çok üzüldüm yaşadıklarına,deminden beri okuyorum içim sızladı,ailen elbette kızacak bunların yaşanacağını tahmin ettikleri için evlenmene olur vermemişler ama evlenmişsin,onlarda kırılmışlar haklılar..sen daha çok küçüksün şimdiden böyle davranan insanlar ilerde sana dahada kötü davranır,ezerler..ailene biranönce herşeyi anlat çekinmeden ayrıntılı olarak anlat, boşanmana karşı çıkmazlar kararlı davranmalısın,ailen önce kızsada dert etme,kızgınlıkları bi süre sonra geçer bağırlarına basarlar seni..yaşın gereği evlenirken duygusal karar verip evlenmişsin,ama lütfen ayrılma kararı alırken mantıklı davran,evliliğe devam edersen saygısızlıkları güngeçtikçe artacak ve sonuçta sen kendine saygını yitireceksin,okulun için hep pişmanlık duyacaksın ama işişten geçmiş olacak,anlatımlarından çıkardığım şey malesef bu evlilikten sana hayır gelmeyeceği yönünde,mutsuz olacaksın eşinin özel durumunu taşıyacak yaşta deilsin canım,annesi de hep köstek olacak görünen bu malesef,sakince düşün yaşadıklarını ve karar ver canım...Allah yardımcın olsun...

babalar kizlarina kiyamazlar.. evine dön diyecektir sana.hakli olarak kizgin olabilir ama kayitsiz kalmayacagina eminim,hakkinda hayirlisi olsun canim..

annemle konuştum biraz önce.. kayınvalidem sabah aramış.. kızın gitcem diye tutdurdu biz her istediğini ypıyoz demiş.. annemde bunlar telde konuşulcak şeyler değil demiş..

annemle konuştuk işte biz sana söylemiştik böyle olcağını her evlilikte olur babana söylemedim sen iyi düşün dedi.. bende geç olmadan okulama döneyim işte dedim.. annem hala olur böyle şeyler diyordu..kayınvalidem kendi yaptıklarını söylememiş tabi.. annemde tartışma olmasın diye sormamış..

tamam dedim anneme konuşmayalım daha dedim kapaım.. çok moralim bozuk..

annemle konuştum biraz önce.. kayınvalidem sabah aramış.. kızın gitcem diye tutdurdu biz her istediğini ypıyoz demiş.. annemde bunlar telde konuşulcak şeyler değil demiş..

annemle konuştuk işte biz sana söylemiştik böyle olcağını her evlilikte olur babana söylemedim sen iyi düşün dedi.. bende geç olmadan okulama döneyim işte dedim.. annem hala olur böyle şeyler diyordu..kayınvalidem kendi yaptıklarını söylememiş tabi.. annemde tartışma olmasın diye sormamış..

tamam dedim anneme konuşmayalım daha dedim kapaım.. çok moralim bozuk..

ailen şu saatten sonra ne dese ne yapsa allttan al.sana kıyamazlar.sen onların canısın.onlarda senin canın.ailene dön yol yakınken canım...

eşiniz omurilik felçliymiş.Allah yardımcınız olsun
düzelmez,yazık ki çaresi yok:31:
bu işin sonu şiddete varmaz inş.

açıköğretimede geçmeyin,inanın örgünden daha zor:45:

ayrı evede evet demezler hiç önerme bile.hem çıktınız diyelm geçiminiz nasıl olacak:31:

annemle konuştuk yine kararını iyi ver dedi.. tbiki burası senn evin dedi.. seni çok seviyorum dedi ağladı nasıl mutlu olacaksn onu yap dedi.. yeterki pişman olma yine dedi..

peki ne var aklında tam olarak???

eşim 2 gündür pc ile fazla ilgilenmio banada iyi davranıyo ama sanki yalan gibi gelio artık.. sabah uyandık.. sanki bi yere yetişcez gibi çabuk kalkalım hadi diyor ağzından bi güzel söz çıksın diyorum.. bi yapıyo bi yapmıyo bana uzak davranıyo neden ama bunun bi açıklaması olmalı.. güzelim alımlıyım bana uzak durmassı neden* bi evli değil arkadaş gibiyiz bugüne kadar cinselliğide sorun etmemiştim.. ama bana veriln değeri görünce fedakarlık yaptığım herşey için tekrar tekrar pişman oluyorum..
kalbiimi öyle kırdıya kolay tamir olmaz benim kalbim.. gitmiyceksin diyo şimdide 2 gün önce durduk yere boşanacaz diyen adam.. birde bana akıl veriyor.. anlaşarak boşanalım die.. annesine karşı bana sahip çıkması gerekmezmiydi arkadaşlar? siz benim yerimde olsanız (Allah korusun) ne düşünürdünüz ben büyütüyormuyum haklımıyım?

peki ne var aklında tam olarak???

ben anladımki burda yerim yok çabalasamda sabretsemde ne için* bugün bana bunları yapan sahip çıkmayan adam yarın neler yapmaz iş işten geçmeden üniv. affından yararlanıp okuluma dönmek istiyorum birde babamın beni affetmesini bunlrı düşünüyorum sadece artık gitsem mi kalsam mı diye düşünmüyorum..

ailenden nasil kactiysan, onlara geri dön.
seni koruyamayan adamdan ne hayir gelicek?? kabus bu ya...

ailene dönemesen bile, bari ayri bi yere git te üniyi oku bitir. arkadasim allah sabir versin...en basindan hata yapmissin.degmezmis böyle bi aile icin aileni ve okulunu birakmaya

Son düzenleme:
arkadaşlar ben bi hata yaptım galiba üniv. affı dilekçesine kızlık soyadımı yazdım okul numaramıda yazdım şimdi kabul olmazmı bu acaba? okulun resmi sayfasında yine kızlık soyadım görünüyordu birde bu okul işinde aksilik çıkmasın sakın:(( hoca acaba evlendiğimi farkedince arkadaşlarıma söylermi*:59:

ben anladımki burda yerim yok çabalasamda sabretsemde ne için* bugün bana bunları yapan sahip çıkmayan adam yarın neler yapmaz iş işten geçmeden üniv. affından yararlanıp okuluma dönmek istiyorum birde babamın beni affetmesini bunlrı düşünüyorum sadece artık gitsem mi kalsam mı diye düşünmüyorum..

maddi imkanlar elverse,eşinle beraber ayrı eve çıkabilseniz keşke..
okulun devam etse..

ailenden nasil kactiysan, onlara geri dön.
seni koruyamayan adamdan ne hayir gelicek?? kabus bu ya...

ailene dönemesen bile, bari ayri bi yere git te üniyi oku bitir. arkadasim allah sabir versin...en basindan hata yapmissin.degmezmis böyle bi aile icin aileni ve okulunu birakmaya

çok haklıısın arkadaşım.. allah bizi yanlışa düşmekten korusun..(amin)

yürüsem bile annemi bırakmam dedi bu kavgadan önceydi ama..

bu konudaki son kararını sor bitanem..
çok şey değişmiş olabilir.
seni kaybetmeyi göze alamaz bence..
ve böylesi çok daha değerli olmaz mı..

yuvamın yıkıldığına üzülüyorum ancak eşimin söylediği sözler ve hareketlerini düşününce doğru olan bu diorum.. ona çok kırgıınım ve sevgim saygım azaldığını hissediyorum.. şimdi ayrı odalardayız..

arkadasim biraz acimasiz olacak, belki beni yadirgayacak bircok kisi fakat sana bencil davranmani öneririm. okulun bitince hala onun tedavisiyle mesgül olucaksin, nasil cekiceksin sen ? zaten piskolojini bozmuslar..biraz egoist ol ve artik kendi hayatini yasa. kendinle mesgul olunca ve ailene affettirmeyi becerirsen piskolojin düzelir

bu konudaki son kararını sor bitanem..
çok şey değişmiş olabilir.
seni kaybetmeyi göze alamaz bence..
ve böylesi çok daha değerli olmaz mı..

çok iyi niyetli yaklaşıyorsunuz.. ama eşim sadece gidemezsin.. bu kadar şeyden boşanılırmı dio kalmam için sebeb söyle diyorum yok.. annesi bana bağırdı çağırdı pissin dedi 3 ayda huzursuzluk yarattın evde dedi neler dedi.. ben kadın kavgasına karışamam dio adam gibi sahip çıkmıo bana kavga çift taraflı olur ben cevap vermedim kaynanama sadece anneme laf etti ona cevap verdim annmi karıştırma diye... kalmam iiçin bişe yapmıo birde demezmi sanki annem sana hergünmü bağırıyo kıızıyo * kadın bana hareketli olcan sünepe der komşularım dio.. böyle bırakıp gidersen herkes demekki karı olmazzmış ondan der dio ağzını açmıo

Back
X